Jump to content

DanielDaniell

Members
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

DanielDaniell last won the day on 3 March 2018

DanielDaniell had the most liked content!

Community Reputation

85 Recognised

3 Followers

About DanielDaniell

 • Rank
  Member
 • Birthday 08/26/1999

Contact Methods

 • Discord
  Array
 • Steam
  Array
 • Facebook
  Array

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array
 • Nick CS
  Array
 • Nick MC
  Array
 • GFX Skill
  Array

Recent Profile Visitors

3,510 profile views
 1. 1) Nickname în joc: D4N14 2a) Vârsta: 20 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 1990826 3) Deții cont de Minecraft cumpărat?: - Nu 4) Ce experiență ai ca și jucător de Minecraft?: 7 ani 5) Ai avut vreodată funcții pe alte servere de Minecraft? Dacă da, ce funcții ai avut și pe ce perioadă? Detaliază. Da, admin , helper , moderator (perioada 1-2 ani) 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival? [comanda /ar check]: 2d, 22h 8 ) O scurtă descriere personală a comportamentului și activităților tale de zi cu zi pe server (minim 20 de cuvinte): In general construiesc (case medievale si/sau ferme automate), socializez cu oamenii , dau sfaturi / indicatii legate de joc (comenzi , cum se crafteaza anumite iteme , unde se gasesc anumite resurse , potiuni etc.) 9) Consideri că poți lucra în echipă cu restul membrilor din grup?:(minim 10 cuvinte) - Da, sunt obisnuit sa lucrez in echipa pe proiecte mari de constructii / design in minecraft , si sa ofer ajutor atat playerilor cat si celor din echipa STAFF-ului (fie ca este ajutor verbal sau de lucru). 10) Ce te face să crezi că ești menit pentru această sarcină? (minim 10 cuvinte) - Am experienta , imi place sa fac research despre lucrurile ce apar noi in update-uri si sa ofer cunostintele mele celor ce nu stiu. 11) Ce beneficii ar aduce prezența ta în cadrul grupului? (minim 10 cuvinte) - Sunt foarte activ pe server. Asadar, in timp ce lucrez la constructiile mele , pot intrerupe activitatea mea pentru a da ajutor persoanelor aflate in nevoie. 12) Cum poți descrie actualii membri ai grupului de Helperi? (minim 10 cuvinte) - Este un te am de oameni experimentati , ce stiu sa trateze probleme asa cum trebuie. 13) De ce vrei să oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO? (minim 10 cuvinte) - Imi place comunitatea. Cunosc echipa STAFF si sunt sigur ca pot da o mana de ajutor acestora. 14) Câte voturi ai acordat până acum serverului? [comanda /vote] - 24 in luna curenta 15) Dacă vei fi acceptat pentru teste ești sigur că deții bagajul de cunoștințe necesar să ajuți orice jucător? - Da 16) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunității? (mc-eg.com/discord) - Daniel 17) Ai vreo donație VIP efectuată? Dacă da, ce sumă? - Da , 5 euro 18) Ești abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: Da 19) Ai apreciat videoclipul de prezentare a serverului? - Da 20) Ai lăsat un comentariu și ai adăugat serverul la favorite pe Minecraft-MP? : Da
 2. Eu vreau block ul ala care ajuta la redstone. Nu stiu exact in ce versiune e.
 3. Eu vreau versiune noua! Cine mai e cu mine?
 4. Voteaza serverul de minecraft acum si primesti 50k + vote key + respect points de la @ToTaLA !!!

  Click aici !

  1. VRazvan
  2. DanielDaniell

   DanielDaniell

   adica ii respecti daca dau vote

  3. VRazvan
 5. @razvanv Ai gresit topicul, baiatul meu! Uite aici se face cererea de helper: Click aici!
 6. Paste fericit! Va urez multa fericire si  sanatate tuturor membrilor acestei comunitati !

  Va asteptam pe  minecraft cu diverse evenimente ! >> IP: mc.egaming.ro

  Nu uitati sa votati serverul de minecraft ! Click aici!

 7. @Bine_Asa ce mai faci ? Nu te am mai vazut pe server. Ai murit de la bautura?
 8. Va invitam pe serverul nostru de discord sa ascultam muzica si sa discutam: Click aici! si pe serverul nostru de minecraft (IP: mc.egaming.ro ) . Nu uitati sa votati serverul de minecraft in fiecare zi pentru 50.000$ + crate key : Click aici pentru a vota!

 9. #AtunciCandLucramInEchipa: https://imgur.com/InbKTeI
 10. Voteaza serverul de minecraft si primesti in fiecare zi suma de 50.000 + crate key ! Mai mult de atat, primul din top-ul listei de vote-uri va primi gradul de VIP o luna ! 

  Link: mc-eg.com/vote

 11. 1. 21 jump street 2. Need for speed (2014) 3. Baby Driver 4. The fast and the furious 5. Baywatch
 12. Nick forum: DanielDaniellSteam link: http://steamcommunity.com/id/D4N14/Numar: 19
×
×
 • Create New...