Jump to content

Revolts

Members
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Revolts

  • Rank
    Joiner

Contact Methods

  • Website URL
    Array
  • Discord
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  1. Sa stiti ca acest server, a durat mai mult decat m-am asteptat , era inevitabila acesta situtatie ......... nu ai cum sa ai suport tehnic sau financiar atunci cand se doreste ca 3-4 persoane sa conduca acest server,din care numai una e semi-activa .
  2. Aloo grădiniță ce drq faceți atât, vi s-a furat acadeaua, cu wipe fără wipe, cu cai fără cai tot minecraft jucam, mai bine așteptăm să băgăm direct 1.7 ca la cât ne-am amăgit cu 1.6 m-am saturat și nu trebuie neapărat reset la harta pentru cai pai și așa nu suntem mulți pe server dacă se mai da și wipe va spun adio:-)
  3. In acest moment server-ul este inchis. Probabil acum se face trecerea pe noua versiune de 1.6.2 ! Asa ca pregatiti-va !
  4. Lăsând glumele la o parte, server ul se duce de râpă, toți care mai de care, ca are, ca face, chestii din astea prin care îți vine să îți bagi picioarele, ex capul lui wasa am dat parca 3kk pe el zimmer 6kk și acum vine unu și da drop, cum drq sa mai ai chef când serverul a devenit unul de creative. Poate mă repet dar cu asemenea staff nu se poate și nu mă refer la profesionalismul lor ci la numărul lor. Probabil trebuie făcut o un raid, sunt banati cei care folosesc fly, dar cei care degradează server ul prin mijloace mult mai rele nu pățesc nimic.
  5. Eu intru da is cam nocturn , numele meu mijlociu e Bufnitza
  6. Scuze pt dublu post dar sunt pe telefon. Apropo în legătură cu minecraft 1.6.2 toți cei care doriți puteți lua legătură cu mine pentru a face rost de el, și așa nu vom avea probleme cu playeri când se schimba versiunea.
  7. Aloo coordonatele casei aceleia is proprieatea mea, și am zis ca nu le facem publice ce drq....
  8. A fugit cu altul, mai bun ca nicus )
  9. Nu umblu eu cu din astea ! Realitate pura !
  10. "Vrei sa fac 666 ? Sa muriti de invidie ?" -waSa Ca sa nu murit uitati-va aici PS: A durat ceva dar a meritat !
  11. Gata metall a mai trebuit sa continui ceea ce am inceput dar na lvl ! Ii poti da bani lui wasa daca se muta in factiune Just4Fun(cea mai buna) !
  12. "Cine a facut lvl 100 pe eGaming in survival ? EUU !!!!"-Ca sa il citam pe marele metall Eu nu am facut lvl-ul 100 dar am facut 104
  13. Salutare ! Am o super oferta , oras de vinzare pe o suprafata mare! Orasul contine urmatoarele : -O casa moderna+fanta arteziana -O casa cu 2 etaje si balcon , din lemn+pi.scina -O casa 2 etaje din stonebrick-uri -2 case pe marginea unui rau -O loterie(facuta intr-o piramida) -Un club (cu lumini functionale[lumini podea-lumini generale]-redstone circuit) -O piramida care are la subsol 2 cinema-uri (mari) -Reproducerea Farului din Alexandria -O barca - si alte cateva case+ multe locuri secrete de descoprit si explorat -casele sunt separate cu o gradina frumos amenajata si mobilate prin interior Acesta este un link cu cateva poze ale orasului : http://fastupload.ro/eb9b23f8d6a077da33de76c4541388dd.html Pretul de pornire este 2.5kk(2.500.000 $). Atentie aceasta este o oferta doar pentru cei "bazati" (cu bani) !
  14. Reclama Este asistan 24h/7zile, ceea ce se va schimba este posibil comunitatea deoarece totate serverele hostate de ei intra automat in comunitatea lor.Acesta schimbare poate sa aduca mai multi playeri pe sv datorita publicitii . In ultimele 2 luni s-au adaugat 2 servere comunitatii care sunt full in momentul in care fac acest post 30/30 si 16./16, si daca va creste nr playerilor vor veni si donatiile din partea player-lor ceea ce va ajuta si mai mult sv-ul . Este doar o idee, tratati-o ca atare !
×
×
  • Create New...