Jump to content

HeRo

Members
  • Content Count

    30
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About HeRo

  • Rank
    Joiner

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  1. Ma omule. Daca nu s-ar fii anuntat de DOUA ori acest UPDATE, poate ca ramaneam aici... D-abea astept a 3-a oara, si o sa vedeti ca va fii la fel. Poate ne mai vedem pe 1.6.2./1.7/1.8/1.9/2.0. D A C I A
  2. Deci toata comunitatea e in suspans, asteptam decizia lui George/Litz/Asistent de mai bine de 4 zile. Au trecut 7 zile in care n-am tinut numaratoarea, pentru ca eram in extaz cu totii. Am ajuns deci, in a 7-a zi in care nu stim decizia, se da wipe/se mai face update. Totusi... Asta nu se poate numii neaparat problema de familie/problema personala, ci neseriozitate. S-a anuntat de 2 ori acest mare update, si s-a intamplat de 0 ori. 1. Daca nu stiti sa rezolvati niste buguri, e mare neseriozitate. SUNT TUTORIALE PE YOUTUBE, FOARTE EXPLICITE. 2. Probleme de familie, probleme personale, neseriozitatea e neseriozitate... Adica na', daca nu se anunta de 2 ori acest mare update, as fii putut intelege. Dar din moment ce s-a anuntat de DOUA ori acest UPDATE si s-a intamplat de ZERO ori, nu ne putem astepta la altceva din partea acestui staff decat la NESERIOZITATE. V-am pupat, cu drag Herobrine.
  3. Ok, tanti Alex. ON: Va place avataru' nou si semnatura?
  4. Ce ai vazut tu e nimic, pe langa ce ma-njur cu Bikini pe Skype.
  5. DON'T GIVE THAT MAN A COOKIE! E Conan3D.
  6. Ba Conan... Sunt uimit casta prostie pot vedea din partea ta... Trebuie sa-mi iau ochelari la cat de multa e.
  7. Si ce nume? 14... Da' sunt si cativa copii p-aici care nu-si vad de treaba, si sunt paraleli cu Minecraftu'.
  8. Ba, tu ce rang ai in joc de comentezi atata?
  9. Daca vrem cai, trebuie resetata mapa. Toate zonele sunt explorate. Ba, nu e vina mea... Gandeste si tu putin. Si chiar daca as fii avut 11 ani, tot as fii fost mai matur ca tine. Cauta pe Google launcher pt 1.6.2 Cracked de la Team Extreme. Sper ca ti-am fost de ajutor.
  10. Zimmer, sunt bune cele actuale. Dar cred ca adaugarea a 5-6-7 maxim 8 pluginuri nu va aduce asa mare lag... Ce ti-am facut? E vina mea ca tu esti mai prost si nu-ti dai seama ca trebuie resetata mapa?
  11. Da, dar daca se da wipe dupa update sa se deschida recrutarile pt Helperi. Alexuu, hai pe Skype.
  12. 1. Tu nu gandesti deloc... Mai multe plugin'uri = mai mult lag. Chestia asta ar trebuii s-o facem doar daca ne mutam pe un host mai bun. 2. Asa e, trebuie sa se dea drumul la recrutari pentru Helper. MOD sa se dea pe merit de la Helper in sus.
  13. Esti tu oleaca mai pr**t. Trebuie sa resetam mapa daca vrem cai. .
×
×
  • Create New...