dendeskovici

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About dendeskovici

 • Rank
  Joiner
 • Birthday 10/13/1994

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  dendeskovici
 • Nick CS
  dendeskovici
 1. Prima propunere; PRO, sa-ti apara Mesajul asta, dar sa nu ai acces la nici-o vizualizare, decat atunci cand ACCOUNT-ul pe Forum este Activ. Buna idee! A doua propunere; PRO.
 2. - Cel din stanga Cel din stanga!
 3. Ok, in regula, atunci voi revenii cu alte Propuneri mai marete!
 4. Da, am vazut la multe comunitati chestia asta si chiar este OK. PRO!
 5. Nu vad nicaieri ca scrie ca nu se cauta propuneri pentru Server-ul de SA:MP.
 6. Buna seara. Aceasta propunere tine de server-ul de SA:MP. Propunere; Sa se adauge un JOB pentru Banca, pentru a transporta intr-o anumita locatie o suma de Bani (5.000.000$), iar la finalul cursei sa primesti 1.000$. Drumul sa fie lung; de la Banca Los Santos pana in San Fierro Bank. La acest job sa se adauge 3 masini BLINDATE, iar cand intrii in masina sa scrii o comanda; /transportmoney si sa iti apara CheckPoint pe harta in San Fierro.
 7. Buna seara. Aceasta propunere tine de server-ul de SA:MP. Propunere; Sa se adauge in joc doua Cluburi, pe numele 'eGClub LS' si 'eGClub SF' iar acestea sa fie amplasate undeva in apropierea Spawn-urilor CIVIL. Acestea sa fie ca in viata reala, cu BodyGuarzi la intrare si program-ul cluburilor sa tina de la ora 22;00 pana la ora 00;00. In aceste cluburi, sa se puna cate un DJ, dar cu numele de 'DJ Numele DJ-ului'.
 8. Buna seara. Aceasta propunere tine doar de Sectiunea 'San Andreas'. Propunere; Sa se adauge la aceasta sectiune, o categorie cu numele 'SAMP Photo eGaming', iar in aceasta categorie sa fie ales un Moderator (FOTOGRAF) special care sa faca pozele pentru Comunitate. Acest FOTOGRAF sa faca poze din joc (nu editate) cu Blocuri, Case, Masini, Business-uri. As mai propune tot aici, ca acest FOTOGRAF sa faca poze mai interesante la toate Masinile din JOC.
 9. Varsta: 18 ani Inaltime: 1.80m
 10. Buna ziua. Pai sa spun asa, eu am jucat si inainte (mai exact acum 1 an), dar s-a schimbat foarte mult de atunci (ma refer la infatisarea GameModeu-lui). Ce ma incanta este ca Helperii raspund imediat, adminii la fel, iar playerii sunt chiar foarte maturi. Ce imi place si mai mult este ca nu se injura pe server, adica asa am vazut eu. Tineti-o tot asa, ma alatur si eu eGaming!