ZooZ

Members
 • Content count

  115
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About ZooZ

 • Rank
  Member
 • Birthday 06/08/1993

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bacau

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  ZoooZ
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

1534 profile views
 1. Nickname : ZoooZ Level : 20 Varsta reala : 23 de anisori Factiuni precedente : PD, Bloods De ce doresti sa intri in factiunea Police Department ? : Doresc sa intru in aceasta factiune deoarece am petrecut mult timp in aceasta factiune acum ceva timp si as dori sa ma alatur din nou noului "staff" pentru a lega noi prietenii si de a fi de ajutor acolo unde este nevoie. In ce interval orar joci SA:MP? : Nu am un interval anume , de obicei in timpul meu liber. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare ? : Bineinteles Poti sa lucrezi in echipa ? : Sigur ca da Poza /stats [OBLIGATORIU] +/pday [OPTIONAL] : Alte precizari : Sunt pregatit pentru a deveni membru PD !
 2. Nickname : ZoooZ Level : 18 Varsta reala : 23 de anisori Factiuni precedente : PD, Surenos . De ce doresti sa te alaturi factiunii FBI? : Deoarece ca orice membru FBI ,doresc sa opresc traficul de droguri , sa i arestez pe cei ce nu respecta "legea" si de asemenea sa ajut cu ce pot liderul si membrii . Nu in ultimul rand vreau sa lucrez in echipa si sa ma " bucur" pe deplin de aceasta factiune impreuna cu viitorii colegi. In ce interval orar joci SA:MP? : Nu am un interval anume, intru cand imi permite timpul . Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare ?: Da Poti sa lucrezi in echipa? : Bineinteles. Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday[OPTIONAL] : http://imgur.com/a/S7CC6 Alte precizari : "Sunt pregatit pentru a deveni un agent F.B.I !
 3. Nickname : ZoooZ Level : 18 Varsta reala : 23 Factiuni precedente : NR , LCN, PD. De ce doresti sa te alaturi factiunii Hitman ? : Deoarece mi se pare interesanta una dintre cele mai complexe si mai interesante factiuni de pe server . An al doilea rand mi ar placea sa fiu un "asasin platit | foarte cautat si foarte bun. In ce interval orar joci SA:MP ? : Nu am un interval anume . Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare ? : Bineinteles. Poti sa lucrezi in echipa ? : Da. Poza /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL] : Alte precizari : Multumesc anticipat ! " When you kill for money There are no rules."
 4. # Eugen85 Ti am dat frisk in spawn Yakuza si dupa ai fugit ca un nebun si nu am mai apucat sa ti dau /take . Te am urmarit toata mapa cu GotRulez ( el ti a dat wanted 7 pentru db ,de aia te am si urmarit atat de mult ) http://tinypic.com/r/16a7kmc/9 http://tinypic.com/r/slk7b6/9
 5. -Shaco - http://imgur.com/TiTbCUy http://imgur.com/MMIFAKq In prima poza am venit dupa tine iar tu ai zis " da?" .Esti mafie puteai sa spui din prima "mp " daca asta iti era intentia si sunt sigur ca erai constient ca aveai wanted 2 . Nu esti vreun incepator sa joci de ieri pe server.In schimb ai ales sa ma lasi sa trag in tine pana ce esti aproape sa mori ca abia atunci sa spui "mp " si sa ma faci pe mine de un FW. Repet , daca intentia ta era sa te predai , o faceai de cand am venit dupa tine si spuneai din prima "mp ." Dar ai ales sa fii tu mai "smecher" .
 6. Nick : ZoooZ Rank actual : 1 Poza cu /pday 1 : http://imgur.com/4dZoLoY Poza cu /pday 2 : http://imgur.com/p3M3K0H Numarul de puncte obtinute si pozele cu acestea : 8 - http://imgur.com/a/C5wcM
 7. Eram banca LS cand acolo unde era si respectivul c_leonard care mi -a spus " ba sclavule imperial " " n-ai voie sa stai aici " ( se vede si in poze ) dupa care a plecat spre benzinarie 24/7 . M am dus dupa el l am somat sa se opreasca si i am acordat amenda pentru jignire .Mie unul adresarea "ba sclavule imperial " mi se pare o jignire . Probabil a vrut sa dea vreun rob sau ceva si s-a enervat ca eram si eu acolo .... Dovezi : - In prima poza nu l am prins cand era fix langa mine , dar se vede pe harta ca a plecat imediat si se subintelege si -n a doua poza ca el este cel care a jignit .
 8. Nickname : ZoooZ Level: 18 Varsta reala : 23 de anisori Factiuni precedente : NR, FBI De ce doresti sa te alaturi factiunii Police Department ? : Deoarece este cea mai complexa factiune de cop si in care trebuie sa dai dovada de profesionalism . Imi doresc sa intru in aceasta factiune deorece am fost o perioada lunga membru PD inainte de wipe si acest lucru mi l propun si acum . Si nu in ultimul rand doresc sa fiu de partea legii si sa ii prind pe "infractori ". In ce interval orar joci SA:MP ? : Nu am un interval anume , joc cand am timp . Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare ? : Bineinteles Poti sa lucrezi in echipa ? : Da Poza /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL] : http://imgur.com/4xH7Pav Alte precizari : Multumesc anticipat ! Sunt pregatit pentru a deveni un membru P.D !
 9. Nick : ZoooZ Reclam pe : Exchange Motiv : DM aiurea . Dovezi :
 10. Nickname : ZoooZ Level : 15 Varsta reala : 23 de anisori Factiuni precedente : NR , FBI De ce doresti sa te alaturi mafiei LCN?: Vreau sa am parte de un colectiv de calitate cu un lider pe masura si impreuna sa putem fi "cei mai smecheri din parcare " . In ce interval orar joci SA:MP ? : Nu am un interval anume , joc cand am timp liber. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare ? : Da Poti sa lucrezi in echipa ?: Bineinteles Poza /stats [OBLIGATORIU] +/pday [OPTIONAL] : http://imgur.com/DGVyaJv Alte precizari : "History wars remain written in books,family history remains written in our hearts . "
 11. 1. Pentru plangerea de la Shaco : - Se vede in video ca ai tras un glont de shotgun in masina . Erai team de "foame " cu prietenul tau care era cop , tu din pacate nu erai.2. Pentru plangerea lui Alexbest : .
 12. Nickname : ZoooZ Level : 11 Varsta reala : 22 de ani Factiuni precedente : News Reporter De ce doresti sa te alaturi factiunii FBI? : Deoarece este o factiune care mi a placut intotdeauna si imi face placere sa mi fac meseria asa cum trebuie ,aplicand regulamentul. In acelasi timp vreau sa fac parte dintr un colectiv serios cu care sa ma simt bine si care sa ma ajute in dezvoltarea mea ca membru FBI , sa am de la cine invata. In ce interval joci SA:MP ? : 15:00-24:00 Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare? : Desigur. Poti sa lucrezi in echipa ? : Bineinteles. Poza /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL] : http://imgur.com/HBD0w3l Alte precizari : Sunt pregatit pentru a deveni membru F.B.I !
 13. Nick ul tau : ZoooZ Plec pe data de : - Revin pe data de : - Zile inactive Motivul : Nu pot participa la sedinta de pe 08/05/2016 deorece sunt plecat din oras .
 14. Nickname : ZooZ Level : 3 Factiuni precedente : - De ce doresti sa te alaturi factiunii NR?: A fost prima mea factiune acum ceva ani cand m am apucat sa joc pe aceasta comunitate si acum cand am revenit mi ar placea din nou sa ma bucur ca membru din nou al acestei factiuni. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare ? : Bineinteles Poti sa lucrezi in echipa ?: Da Poza /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL] : http://imgur.com/1drh2o2 Multumesc anticipat !
 15. Nickname : ZooZ Level : 3 Factiuni precedente : - De ce doresti sa te alaturi factiunii NR?: A fost prima mea factiune acum ceva ani cand m am apucat sa joc pe aceasta comunitate si acum cand am revenit mi ar placea din nou sa ma bucur ca membru din nou al acestei factiuni. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare ? : Bineinteles Poti sa lucrezi in echipa ?: Da Poza /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL] : http://imgur.com/m6EPHSe Multumesc anticipat !