Jump to content

drgdimitriu

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by drgdimitriu

  1. Ce se รฎntรขmplฤƒ cu serverul? A fost offline ศ™i ieri, e ศ™i azi. @VRazvan
  2. @VRazvan, se poate posta totusi ce se intampla cu serverul? Pe MC scrie WIPE, iar pe langa faptul ca nu au venit mai multi playeri ci a ramas acelasi numar de jucatori, harta mai e si vai de capul ei.
  3. Salut. Daca doresti resetarea parolei contului trebuie sa faci un topic nou in sectiunea "https://forum.egaming.ro/forum/778-reclamatii-probleme-sugestii/" urmand indicatiile din topicul "https://forum.egaming.ro/topic/102100-model-de-postare-problema-server-account/".
  4. 1) Nickname in joc: DrgDimitriu 2a) Varsta: 22 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 1961129 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft: 5 ani cred 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Pe servere de minecraft nu 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: 2 zile, 3 ore, 10 minute 8 ) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): Nu stau deloc AFK si in general incerc sa vin cu idei prin care sa imi aranjez cladirile sau ce as putea construi in protectia mea, particip la evenimentele care se desfasoara si explorez zonele apropiate. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) Da, consider ca pot lucra cu ceilalti membrii chiar daca nu prea am avut tangente. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) Am experienta in minecraft si ceva experienta pe serverul eGaming, iar in trecut am fost helper pe un server de SA:MP al unei alte comunitati. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) Un beneficiu ar fi rapiditatea, putand astfel sa raspund cat mai rapid la intrebarile ce vor aparea. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) Nu vad sa fie prea multi care sa activeze mai des. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) Din prima zi de cand am inceput sa joc pe server mi-a placut mult si as dori sa ajut cum pot pentru ca serverul sa ramana in picioare. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului? [use: /vote]: Nu imi dau seama unde pot vedea numarul, dar sunt 10 voturi daca am calculat bine. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu am, dar ma gandesc la posibilitatea unei donatii. 17) Alte mentiuni: Nu 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: Da 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: Da 20) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunitatii? (https://mc-eg.com/discord): DrgDimitriu
  5. Nick-ul tau: DrgDimitriu Descriere problema: Am incercat sa imi fac cont si dupa comanda [/register parola parola], cu toate ca erau exact la fel, nu au fost acceptate. Am incercat folosind [/register "parola" "parola"], am trecut de inregistrare, iar acum nu merge sa ma loghez. EDIT: Tocmai am observat ca serverul modifica anumite cuvinte, unul din ele avandu-l in parola. Deci daca se poate as dori de fapt resetarea parolei.
×
×
  • Create New...