NobodyElse

Members
 • Content Count

  419
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

111 Respected

1 Follower

About NobodyElse

 • Rank
  Nimeni Altu'
 • Birthday 09/27/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Previous Fields

 • GFX Skill
  Novice

Recent Profile Visitors

3,374 profile views
 1. "Lasa ma tata ca il bat"

 2. Vand StarWars BF2 si NFS: Payback deluxe ambele PC key.

  Le am de la munca cadou, eu nu ma joc.

  1. Show previous comments  4 more
  2. MrGhost

   MrGhost

   @NobodyElse trebuia sa ajung si eu pe doctor prin noiembrie, dar cica "n a mai fost nevoie", plm. get tricked, rigged, spune-i cum vrei :))

  3. NobodyElse

   NobodyElse

   @MrGhost eu unul sunt pe MP Stability si frec pl efectiv =)) fac event uri si atat

  4. MrGhost

   MrGhost

   @NobodyElse si eu tot la mp stability sunt pe nfs si cam aia fac si eu toata ziua =)) e caterinca, zici ca vin la liceu

 3. M-as bucura sa fie asa, sincer. Nu stiu cum mai sta situatia acum dar inainte Xanto nu a dat gm-ul decat unei singure persoane (asistent), si din ce am inteles multa parte din cod este cpp , pe un alt gm s ar lucra mult mai usor, Pawn nefiind un limbaj foarte greu. In fine. Ai putea face un topic unde sa postam ce trebuie scos / adaugat. Chestii simple pentru moment. Restu sa intre la propuneri
 4. GameMode-ul este okay pentru noi. Are multe lucruri useless dar si in acelasi timp multe lucruri lipsa.. Sunt destule GameMode uri care sunt basic si pe care se pot lucra destul de usor. Ti am zis, lasi server ul asta deschis si mai deschizi unu pe care editezi / faci un gm.. nici asta actual nu e de la 0. Sa poata intra un animit numar de playeri si sa se poata testa si etc. Cu GameMode ul asta nu mai rezolvi nimic, au fost 130 playeri * da, am bagat eu vreo 20 boti * dar nu mai conteaza asta, au plecat toti. Aveti nevoie de un GameMode sa faca lumea sa stea. @Andrutz De unde stii ca nu se pot descurca? Ai ramane surprins. Si tu esti un copil la 16 ani si totusi te descurci. Sistemu de helper actual cu goto.. e de ca.cat, ce poate face un helper in cacat asa rau pe server de nu ar putea primi cineva o sansa? Abuzeaza de ceva il scoti si gata. @Kawa crede-ma, sunt multe 3rd part care au recenzii bune, si din surse neoficiale.. nu o sa se apuce nimeni sa strice eG ul. Sunt comunitati gigant care folosesc. Ma rog, aici este strict de server ul de samp si nu vreau sa intru in detalii. Caa alte idei ar mai fi. Nu doar samp. CSGO, Metin, CS 1.6. Sunt multe lucruri ce pot fi facute. Aveti nevoie doar de 3 lucruri : idei, bani, oameni Mutati topicul undeva corespunsador, comunitatea nu inseamna doar server ul de samp, dar daca da, editeaza "comunitate" din titlu.
 5. 1.Nu mai stati dupa curu' lui XanTo. Schimbati si voi gamemode ul, asa se va scripta mult mai usor. Dar totusi pastrati din cate ceva al eG ului. GameMode ul actual este depasit. 2. Automat cu un GameMode nou vine si un wipe, eu propun ca pana se termina gamemode ul sa fie un open server pt cei mai vechi unde o sa putem testa GameMode ul la care se lucreaza ( un fel de PBE pe lol ) 3. Schimbarea temei actuale pe forum, adaugarea unor 3party folositoare, lasa ce zice XanTo ca nu sunt sigure, ca multe comunitati folosesc pt forum si majoritatea sunt mai mari. Ele nu mai primesc exploit? Nu, doar noi ca suntem eG si avem fani, nu? Stati baietii linistiti ca nu intereseaza pe nimeni sa pice un server care are 20playeri si un gamemode godfather. 4. Clean la forum ( cel actual sa fie bagat hidden intr un alt subforum si sa poata vedea cine vreti voi ) + restructurarea forumului .. adaugarea de categorii noi / eliminarea celor useless. 5. WIPE LA ABSOLUT TOT(si staff / forum / server). Probabil o sa aud ca nu staff-ul e vinovat, da aveti dreptate, suntem noi, playerii, cum ne permitem sa comentam cand sa joci aici este un privilegiu, nu un drept.. cine o sa vina sa joace pe un sv unde se da wipe, staff deja ales, din a doua zi cnv are level 15.. TREZITI-VA.. Sa aveti si din start oameni care sa va promoveze calumea Ori faceti asa ori va pisati pe ea de comunitate.
 6. Nu neaparat, creier limitat PRO
 7. S-a impiedicat XanTo de priza

  1. Show previous comments  2 more
  2. George_vL

   George_vL

   Sa`mi platesti drepturile de autor :))

  3. Daxx89

   Daxx89

   Lel. =))))))))

    

  4. Vlad26

   Vlad26

   Sergiu men

 8. no comment wipe

 9. Jestyck, imi place ca este incarcat si frumos aranjat.
 10. Contra, ati vrut panel, ce vrei tu este exact ca cel vechi, nici macar nu mai joci.... Este absolut ok cum este acum.
 11. Este o suma random intre 50 si 200k din ce stiu eu.
 12. Sal toti smecherii la dh @kawa @walker @satana @marci @jestyck @eu @arkin @williams
 13. Contra, nu esti scripter si nici nu stii pic de PAWN, abia poti scrie cateva cuvinte. Hai sa ne focusam pe serverele actuale, ok? Eventual deschideti ceva ce nu este, server METIN, WOW, mai stiu eu ce.. Dar nu sa avem 3 servere de samp si toate sub 50 playeri