Jump to content

Craig

Members
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Craig


  1. Propun sa mai schimbam si noi tema forumului este aceasi de cand am trecut pe IPB 3..x.x avem destui grafferi profesionisti nu strica sa lucram si la astectul forumului. Ce mare greutate sa faci o tema ? Daca te tii de treaba se rezolva in cateva ore.

     

    Astept parerea userilor ..

     

    Eu unul sunt PRO, dar aici depinde şi de conducere!

     

    PS: Atunci când faci o propunere trebuie să faci un Poll cu PRO şi CONTRA!


  2. Salut . Acum ca sa dat wipe am zis sa ma reapuc si eu . Mi-am facut cont si cand intru in samp , la inceput trebuie sa aleg : Male/Female si celelalte ... Si cand e tutorialul de inceput la un momentdat imi da : Server close the connection .   http://imgur.com/LEcsdXX

     

    Din câte am văzut este un bug, informaţii găseşti aici: http://forum.egaming.ro/topic/158033-bug-server-closed-conection/!


  3. Profile feed a fost scos datorita unor membrii care foloseau un limbaj inadecvat, mistouri sau ca pe o metoda buna de a vinde un cont. Nu stiu daca ai citit regulamentul dar ai uitat asta "6. Cand faceti un topic, puneti un poll la propunerea respectiva.", oricum ti-am adaugat eu acum. Asteaptam voturile membrilor.

     

    Păi în primul rând atunci când un membru foloseşte un limbaj indecent poate fii sancţionat sau poate fii şters feed-ul respectiv, este foarte simplu, cât despre regula numărul 6 se pare că am trecut cu vederea peste ea şi îţi mulţumesc pentru adăugarea poll-ului.


    • Nume: Craig
    • Propunere: Propun să se adauge un hook pentru 'Profile feed' adică să afişeze sub 'TOP 5 Online Users' ultimi cinci utilizatori ai forumului care şi-au schimbat 'Profile feed'. Este mai bine şi se pot afla diverse informaţii mai repede.

    PS: Nu am citit dacă a mai fost propusă această ideie, dar eu cred-că este esenţială unui forum de gaming. Mulţumesc!

×
×
  • Create New...