Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Community Reputation

1 Neutral

About ObYtZa

 • Rank
  Active Member

Contact Methods

 • Website URL
  Array

Profile Information

 • Gender
  Array
 1. Poti da Closed. Sorry, dar nu am mai trecut de mult pe aici. Va multumesc! M-am uitat la majoritatea din ele si mi-au placut!
 2. Nu e chiar asa de frumos...
 3. Pare dragut dupa Demo. Il voi incerca... se gaseste pe FileList?
 4. Cerintele.... nu stiu daca imi merge. Dupa trailer pare frumos.
 5. ObYtZa

  Overlord II

  Chiar vreau sa fac rost de el sa vad cum e. Cred ca e dragut.
 6. O chitara ... imi place sa cant la chitara!!! Sarbatori foarte fericite!!!
 7. Folositi sonorul e prea tare
 8. ObYtZa

  Ninu

  Stiu ca tie iti place M.J. foarte mult. http://img684.imageshack.us/img684/4187/daabmp.jpg
 9. Pro, dar de ex. stilurile de lupta le iei la upgrade points si ca sa poti sa le folosesti te antreneaza cineva cu job de boxer( macar asa sa fie folositor si jobul ala)
 10. Pro... noua. M/F ne-ar prinde ca heli sa fie pe o cladire fiindca in momentul de fata e asezat prost si cand decolam intram in ziduri.
 11. La faza cu painea m-am referit ca merita si altii sa detina jobul. In NR sunt doua modalitatati de a face bani:redactezi ziare la comanda,live-uri. Si din cate stiu eu un live se plateste chiar bine. In fine, nu mai comentez ca niciodata nu va ajung banii
 12. Treaba ta de NR e sa ajuti oamenii nu sa le iei painea de sub nas. In real-life de ex ziaru' Gazeta Sporturilor. Este tiparit de catre ei(in cazul sa:mp de catre reporter), distribuit tot de Gazeta Sporturilor(in cazul sa:mp tu pui ziaru' pe lista sau cum e) si apoi vandut de altii...nu cred ca vezi pe astia de la Gazeta Sporturilor sa vanda ziaru' in piata, nu?
 13. Contra.... daca nu e niciun NR Paper Boy sau nu e on un nr paper eu ce fac? E bine asa...sa incerce si altii.
×
×
 • Create New...