Kurama

Scripter
 • Content Count

  829
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Everything posted by Kurama

 1. Salut, trăim bine tu, cum te prezinți ?
 2. Am rezolvat, dar n-am pus pe Host, încă.
 3. Aceste include-uri, lipsesc din GameMode-ul tau.
 4. https://i.imgur.com/URLyMaa.png
 5. Doresc o/un: Avatar Imagine: click Text: Kurama Dimensiuni: 150x250 Ultima cerere: click Detalii: Nu sunt alte detalii de mentionat, inafara celor mentionate in cerere (in plus as vrea TAG-ul EGAMING.RO] Multumesc!
 6. Mulțumesc, poți da T/C
 7. Curând man, mai e ceva de lucru
 8. Salutare! la sfârșitul anului 2013, am început sa activez pe aceasta comenunitate. De unde am aflat de ea? De la un prieten de-al meu, care a activat in trecut, iar in acea perioada, m-a introdus și pe mine in “aceasta lume”. Deși nu era mult timp de când auzisem de San Andreas Multiplayer, totul se petrecea de parca știam acest lucru de o viața... Chiar de atunci, am rămas aici, chiar dacă am avut un timp de inactivitate. Am rămas și pana in acest moment, deoarece, de-a lungul timpului, mi-am “găsit” mulți prieteni virtualiza totul a devenit mult mai atrăgător
 9. Ca se facem, uite stam Tu ce faci?
 10. Nu pot să-ți dau mesaj ca am jncercat
 11. deblocheaza messenger sa-ti dau parola :)))
 12. Sunt modificari aduse comenzii /goto (se salveaza pozitia de la utilizarea comenzii si se restaureaza la folosirea comenzii /goback), deci nu e necesar sa implementez o astfel de comanda. Exista comenzile /gotobiz si /gotohouse, care dupa folosire, vei fi pozitionat in fata casei/biz-ului (depinde de comanda folosita); A fost implementata; pentru ce ar fi necesara daca exista comanda /jobs?; Este creata comanda /spawntvehicle (model car), poti sa-ti creezi orice masina doresti iar de asemenea comanda poate fi folosita in scop personal; Nu este necesara o astfel de comanda, deoarece, atunci cand un vehicul primeste /respawncar sau /rac sau se respawneaza automat, acesta va fi distrus si nu se mai crea.
 13. Acea bara arata de culoare verde pentru ca masina in este in stare buna, pe percurs ce masina este distrusa, acea culoare se schimba in galben, respectiv rosu, cand aceasta mai are putin si explodeaza.