Jump to content

Th3_KiL33R

Members
  • Content Count

    481
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

79 Recognised

About Th3_KiL33R

  • Rank
    Support eGaming

Profile Information

  • Gender
    Array

Previous Fields

  • GFX Skill
    Array
  1. Parerea ta , esti singurul care a spus contra pana acuma , si in nici un punct nu ai dreptate , acel hack nu mai exista de mult timp ! sa facut update-uri majore la conq , cat despre turneu e altceva , trebuie sa demonstrezi in mai multe randuri ca meriti primul loc, nu numai o singura partida si gata !
  2. Iti multumesc pentru apreciere . Se creeaza un nou forum la " Competitii gaming online " , dupa aceea fac un mic regulament in care scriu cum se participa si altele. Dupa aceea urmarmi pasi lui TheGangSta doar ca o sa fac o tabela in care cei care concureaza sa afle mai usor pe unde se afla si cum merge treaba. O sa vezi pe parcurs.
  3. Robert si Kenoby , aveti dreptate in legatura cu turnele , dar nu e vina nimanui ca altii nu participa , eu unul consider ca jocul conquiztador e mai mult decat un joc normal pentru distractie , poti castiga ceva cultura si apropo de asta acuma cateva zile am descoperit niste chestii din design care nu le stiam si chiar de folos in viata de zi cu zi. Acuma un topic in plus nu mai strica . Mersi pentru restul.
  4. Va multumesc pentru feedback si pareri , astept un raspuns de la asistent si crearea sub-forumul în turneu pentru a da drumu
  5. Salut și bine v-am regăsit ! Vreau azi sa propun un turneu de cultura generala, deoarece am văzut mulții copii , adulți și fete pe comunitate , și ca de obicei la fel ca în oricare altă propunere baza jocului și turneului ar fii jocul " Conquiztador " , probabil multi dintre voi cunoașteți jocul, este foarte scurt , nu trebuie nici o experiența de joc sau something like that , pur și simplu răspunzi la întrebări , cel mai deștept ( sau norocos ) va câștiga . Cine e interesat sa participe ? Va rog frumos nu spuneți PRO dacă nici măcar nu cunoașteți jocul și nu aveți o cultura generala sau nu aveți ce-a mai mica intenție de a va integra ( la fel si pentru voturile cu CONTRA ) . P.S : Poate cu jocul asta ne mai ridicam si noi cultura generala !
  6. Cu totusi ca propunerea e buna , din 200 playeri doar din SA-MP probabil doar 10 vor sa faca asa ceva prin diferite jocuri , din care cei 10 probabil doar 5 au un pc puternic , din care cei 5 care au ramas doar 2-3 stie sa filmeze cu fraps si sa comenteze ( aici se include si microfonul si inregistrarea vocala, plus montajul video). Propunerea a mai fost facuta de cineva acuma cativa si sa deschis eGaming Official care il vedem in prezent ( facut de DStefan ) dar nimeni nu sa mai ocupat de el foarte mult de atunci . Oricum eu sunt PRO si va pot ajuta cu youtube-ul ( de la parteneriat , pana la vizualizari si montaje video ) EDIT : @EuSuntAla te contrazic cu faza " e greu sa ajungi sus cu youtube-ul " e chiar mai simplu decat crezi tu sa fie .
  7. In legatura cu numele decimale i-am spus programatorului si a spus ca a rezolvat , doar ca nu am mai vazut nici un update din parte lui , iar eu unul nu ma descurc in php ( doar html si css) Cat despre acele levele aiurea afisate e de vine caching-ul , am vorbit cu xanto si e ceva temporal de la host , o sa vad ce pot face. La age (varsta) intial m-am gandit sa arate timpul de cand e inregistrat ( Ex : m-am inregistrat ieri , sa arate o zii , m-am inregistrat acu 5 ani , 3 zile si 12 ore , sa arate 5 ani , 3 zile si asa mai daparte). Cat despre aceste avantaje a jocului sau alte idei nu prea mai pot face nimic fara cel putin un programator. Multumesc pentru numele jocului (e probabil sa se schimbe in enumarate ori ) Ai primit si bonusul.
  8. Trebuie sa astepti pana la reinviare , cei care vor bonus sa imi trimita PM CU NICK-UL LOR , nu am de unde sa ghicesc la fiecare cu ce nick sa inregistrat.
  9. Rezolvat , link pe pagina noua : http://galatheus.egaming.ro Cine vrea un bonus in joc sa imi trimita PM.
  10. Va las aici un link http://galatheus.egaming.ro/ , incercati jocul , este foarte putin complet , dar astept pareri , daca merita sa fie continuat. Sa tinem cont ca jocul este de vreo 4 luni in constructie ( progresam incet pentru lipsa de programatori si de munca ).
  11. CONTRA, Nu stiu daca cineva isi mai aduce aminte dar prin 2009 nu trebuia sa ai atatea date nefolositoare (nu toate) , aiurea , si alte prostiioare prin profil. Nick SA-MP , Nick Cs , Nick Minecraft , GFX Skill si ce-a mai recenta acel Time Online , eu unul consider ca e destul de plin si ce-a ce ai propus tu e de-a dreptul nefolositor , poate 70-80% din membrii comunitati joaca sa-mp , dar cu siguranta putinii copii doresc sa invete acest scripting , si cu atat mai putin sa le dai un Skill pentru ceea ce fac.
  12. Mai adaug pe lângă ce a spus Radu , că cei care au răspuns cu PRO sunteți niște incompetenții fără cap , înafară că știți doar 3 litere care formează "PRO" și nu adaugați cel putin 25 de cuvinte precum scrie în regulament , mai spuneți ca nu se mai face +1 , și din start se demonstrează doar prin propunerea asta. CONTRA - Aceleasi cuvinte ca a lui Radu .
  13. Dupa terminarea iernii osa facem un update la logo. Si osa adaugam si acel slogan daca chiar te incanta ideea.
  14. Probabil te referi la slogan-ul comunitatii , si deja il folosim din cate stiu , l-am vazut prin multe locuri , totusi nu mi se pare ca sloganul " Think different , think eGaming" NU este foarte unicat , cei drept este copiat de la Mac care ar fii originalul " Think different " , si ca sa mai adaug si o proprie opinie , nu mi se pare un slogan foarte bun pentru o comunitate de eGaming , daca asta am inceles corect din propunerea ta , sunt PRO sa folosim mai des sloganul.
×
×
  • Create New...