Jump to content

Th3_KiL33R

Members
  • Content Count

    481
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Th3_KiL33R

  1. Parerea ta , esti singurul care a spus contra pana acuma , si in nici un punct nu ai dreptate , acel hack nu mai exista de mult timp ! sa facut update-uri majore la conq , cat despre turneu e altceva , trebuie sa demonstrezi in mai multe randuri ca meriti primul loc, nu numai o singura partida si gata !
  2. Iti multumesc pentru apreciere . Se creeaza un nou forum la " Competitii gaming online " , dupa aceea fac un mic regulament in care scriu cum se participa si altele. Dupa aceea urmarmi pasi lui TheGangSta doar ca o sa fac o tabela in care cei care concureaza sa afle mai usor pe unde se afla si cum merge treaba. O sa vezi pe parcurs.
  3. Robert si Kenoby , aveti dreptate in legatura cu turnele , dar nu e vina nimanui ca altii nu participa , eu unul consider ca jocul conquiztador e mai mult decat un joc normal pentru distractie , poti castiga ceva cultura si apropo de asta acuma cateva zile am descoperit niste chestii din design care nu le stiam si chiar de folos in viata de zi cu zi. Acuma un topic in plus nu mai strica . Mersi pentru restul.
  4. Va multumesc pentru feedback si pareri , astept un raspuns de la asistent si crearea sub-forumul în turneu pentru a da drumu
  5. Salut și bine v-am regăsit ! Vreau azi sa propun un turneu de cultura generala, deoarece am văzut mulții copii , adulți și fete pe comunitate , și ca de obicei la fel ca în oricare altă propunere baza jocului și turneului ar fii jocul " Conquiztador " , probabil multi dintre voi cunoașteți jocul, este foarte scurt , nu trebuie nici o experiența de joc sau something like that , pur și simplu răspunzi la întrebări , cel mai deștept ( sau norocos ) va câștiga . Cine e interesat sa participe ? Va rog frumos nu spuneți PRO dacă nici măcar nu cunoașteți jocul și nu aveți o cultura generala sau nu aveți ce-a mai mica intenție de a va integra ( la fel si pentru voturile cu CONTRA ) . P.S : Poate cu jocul asta ne mai ridicam si noi cultura generala !
  6. Cu totusi ca propunerea e buna , din 200 playeri doar din SA-MP probabil doar 10 vor sa faca asa ceva prin diferite jocuri , din care cei 10 probabil doar 5 au un pc puternic , din care cei 5 care au ramas doar 2-3 stie sa filmeze cu fraps si sa comenteze ( aici se include si microfonul si inregistrarea vocala, plus montajul video). Propunerea a mai fost facuta de cineva acuma cativa si sa deschis eGaming Official care il vedem in prezent ( facut de DStefan ) dar nimeni nu sa mai ocupat de el foarte mult de atunci . Oricum eu sunt PRO si va pot ajuta cu youtube-ul ( de la parteneriat , pana la vizualizari si montaje video ) EDIT : @EuSuntAla te contrazic cu faza " e greu sa ajungi sus cu youtube-ul " e chiar mai simplu decat crezi tu sa fie .
  7. In legatura cu numele decimale i-am spus programatorului si a spus ca a rezolvat , doar ca nu am mai vazut nici un update din parte lui , iar eu unul nu ma descurc in php ( doar html si css) Cat despre acele levele aiurea afisate e de vine caching-ul , am vorbit cu xanto si e ceva temporal de la host , o sa vad ce pot face. La age (varsta) intial m-am gandit sa arate timpul de cand e inregistrat ( Ex : m-am inregistrat ieri , sa arate o zii , m-am inregistrat acu 5 ani , 3 zile si 12 ore , sa arate 5 ani , 3 zile si asa mai daparte). Cat despre aceste avantaje a jocului sau alte idei nu prea mai pot face nimic fara cel putin un programator. Multumesc pentru numele jocului (e probabil sa se schimbe in enumarate ori ) Ai primit si bonusul.
  8. Trebuie sa astepti pana la reinviare , cei care vor bonus sa imi trimita PM CU NICK-UL LOR , nu am de unde sa ghicesc la fiecare cu ce nick sa inregistrat.
  9. Rezolvat , link pe pagina noua : http://galatheus.egaming.ro Cine vrea un bonus in joc sa imi trimita PM.
  10. Va las aici un link http://galatheus.egaming.ro/ , incercati jocul , este foarte putin complet , dar astept pareri , daca merita sa fie continuat. Sa tinem cont ca jocul este de vreo 4 luni in constructie ( progresam incet pentru lipsa de programatori si de munca ).
  11. CONTRA, Nu stiu daca cineva isi mai aduce aminte dar prin 2009 nu trebuia sa ai atatea date nefolositoare (nu toate) , aiurea , si alte prostiioare prin profil. Nick SA-MP , Nick Cs , Nick Minecraft , GFX Skill si ce-a mai recenta acel Time Online , eu unul consider ca e destul de plin si ce-a ce ai propus tu e de-a dreptul nefolositor , poate 70-80% din membrii comunitati joaca sa-mp , dar cu siguranta putinii copii doresc sa invete acest scripting , si cu atat mai putin sa le dai un Skill pentru ceea ce fac.
  12. Mai adaug pe lângă ce a spus Radu , că cei care au răspuns cu PRO sunteți niște incompetenții fără cap , înafară că știți doar 3 litere care formează "PRO" și nu adaugați cel putin 25 de cuvinte precum scrie în regulament , mai spuneți ca nu se mai face +1 , și din start se demonstrează doar prin propunerea asta. CONTRA - Aceleasi cuvinte ca a lui Radu .
  13. Dupa terminarea iernii osa facem un update la logo. Si osa adaugam si acel slogan daca chiar te incanta ideea.
  14. Probabil te referi la slogan-ul comunitatii , si deja il folosim din cate stiu , l-am vazut prin multe locuri , totusi nu mi se pare ca sloganul " Think different , think eGaming" NU este foarte unicat , cei drept este copiat de la Mac care ar fii originalul " Think different " , si ca sa mai adaug si o proprie opinie , nu mi se pare un slogan foarte bun pentru o comunitate de eGaming , daca asta am inceles corect din propunerea ta , sunt PRO sa folosim mai des sloganul.
  15. Momentan nu pot , cei care ma vor contacta pe adresa de mail , pe Y!M sau skype osa le dau un cont pt a testa acest joc. Cel mai probabil maine seara termin cu noul template.
  16. Azi a fost modificat template-ul sa inceput de la unul nou , asa cum am stabilit prin sondaj intrun topic anterior : Cum am spus mai sus , cei care doresc sa ma ajute , sa incerce jocul sau sa vorbim despre el ma poate adauga pe Y!M , Skype , sau vorbim prin mail ! In curand revin cu noutati.
  17. Da , progesul jocului este undeva pe la 30% pentru versiunea finala , sau undeva pe la 80% pentru versiunea beta , din cate stii osa schimb template-ul dar sistemul de joc este destul de functional . Ieri am luat o mini-vacanta de 2 sapt , si vreau pana la sfarsitu lunii sa termin cu el pentru o versiune beta confirmata. In seara asta osa vin cu un preview pt noua versiune a jocului. P.S : Xanto , din cate imi amintesc tu ai tinut legatura cu Marian si ti-a aratat o versiune anterioara a jocului.
  18. Ceea ce am spus mai devreme eu , dar nimeni nu a luat in considerare post-ul .
  19. Te-am inceles la prima parte ca se va incarca greu , dar dece la fiecare post ? Aceste secondary group parca (nu stiu sigur) sunt configurabile din Admin Control Panel de a fi vizualizate sau nu pe profilul fiecaruia vizitator , nu pe fiecare post al lui. EDIT : Imi cer scuze m-am uitat din nou la primul post si am observat ca el a spus sa fie vizualizate si in fiecare post , probabil ar fii ok doar in profilul utilizatorului.
  20. Chiad din contra , apreciez gestul , cat despre "customizarea" jocului te contrazic un pic , osa fie mult mai simplu sa facem obiecte 2D si simple pentru un "stick-man" decat sa stam ore intregi sa lucram la un design grafic complicat si complex, spun asta ca acuma cateva zile mi-a cerut programatorul cateva caractere pentru joc , si iti dai seama ca nu am tableta grafica si nici atata experienta sa fac ceva avansat cat sa fie pe placul tuturor. In schimb la stick man se poate avansa , se poate trece de la 2D la 3D foarte simplu , se pot face multe obiecte decat iti poti imagina vreodata. Anyway eu mai astept pareri .
  21. Nu lucrez chiar singur , mai am 2 oameni : Marian Alecu ( se ocupa de programare ) si un coleg din clasa care ma ajuta la grafica, si bineinceles respectiv eu care ma ocup aproape de toata partea WebDesign cu implementările ideilor si altele. Motivele sunt mai multe care am ales sa face acest poll , si unu dintre motive l-ai dat tu : Galatheus dorește o grafica foarte complexa pentru a atinge nivelurile de piata.(DarkOrbit , Battlestar-Galactica sau alte jocuri in care se încadrează nisa noastră.) Un alt motiv ar fii acela descris in primul post : exista foarte multe jocuri despre spatiu cosmic si altele de genul , dupa ceva cautari un joc de acest gen nu prea exist foarte mult dezvoltat , doar cele flash si mici. Alt motiv ar fii acela in care in jocurile de actiune galactice intra doar adolescentii si foarte rar si adulti , in schimb intrun asemenea abient ca la un Stick Man poate intra oricine fara limite de varsta. Oricum motivele continua pana la infinit , si cum am mai spus , daca cineva are idei este binevenit !
  22. Dupa cum probabil ati observat mai sus , am facut un sondaj prin urmarea schimbarii modului de joc de la "Galatheus" ( http://forum.egaming.ro/topic/121321-in-progress-game-browser-based/ ) . Jocul va avea aceasi platforma de programare doar ca in ultimul timp eu m-am gandit sa vin pe piata cu un joc care probabil ar avea ceva mai multe de spus fata de Galatheus , sa trec deja la subiect : Stick Game : Sunt acei "stick" care probabil ati auzit de ei si ati facut de multe ori pe o hartie , ce spuneti de un joc cu lupte intre ei , in plus din cate m-am informat nu exista asa ceva pe piata ( unul destul de mare ). In plus un joc de genul ar putea usura munca foarte mult si in acelasi timp ar fii si comic si poate fii jucat de aproape oricine. Platforma va ramane aceasi ca la Galatheus , doar ca se va schimba design-ul , storia si tema . + multe alte avantaje. Galatheus : Este acel joc care v-am spus intrun topic precedent , doar ca din cate stiu sunt multe jocuri cu galaxy , lupte , nave spatiale , oameni cu arme si altele de genul. Jocul va fii jucat doar de Adolescentii , pe cand Stick Game va fii jucat de oricine doreste (poate chiar si fete). Stiu ca veti spune ca am facut deja o parte din munca cu Galatheus , dar sunt dispus sa depun alta munca pentru alt design , cat despre programare nu este nevoie de nici o modificare , doar re-lucrarea design-ului. Astept raspunsurile voastre ! Prin urmare imi cer scuze ca nu am cerut nici un acord dar nu cred ca incurc pe nimeni cu un sondaj important.
  23. Spui si tu sa te aflii in treaba , nu-i asa ? Bun , prin urmare am facut repejor o lista cu " Ce am facut si ce nu " Blog (Sa facut blog-ul dupa cum stiti de ceva timp www.egaming.ro ) Publicitate (Asa cum putem si noi sa zicem) Forum (Ne ocupam de design , dupa cum observati avem un logo sa ne simtim mai apropiati si noi ca o familie ) Concursuri (Se organizeaza destule concursuri,cel mai nou concurs este cel care se ofera 2 sapt de vip ) Chat (Momentan nu sa putut face nimic) Prin urmare cam astea au fost propunerile " standard " facute de mine , si nu prin urmare jocul in care inca colaborez cu un baiat si incercam sa il facem si noi cum putem (vorbind despre Galatheus, care probabil anunt din nou ca este o posibilitate sa il deschidem de craciun) .
×
×
  • Create New...