Kosmyn

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Kosmyn

 1. Nick server: wrax Descriere: aici scrieti ideea voastra: Adaugarea motorului FCR 900 in dealer ship, pentru ca nu exista.
 2. Nick in joc: wrax Bug gasit: a reaparut bug-ul cu banned din trecut, ciudat chiar dupa ziua in care servarul era off din cauza hostului. Cum poate fii recreat bug-ul: Poze/video: https://imgur.com/a/sxglm9r
 3. cand esti omorat sa fii spawnat in interiorul casei -> ce nu intelegi ?
 4. Nick server: wrax Descriere: aici scrieti ideea voastra: Atunci cand esti omorat sa fii spawnat in interiorul casei, spawnului factiunii. In acest mod nu se mai primeste kick pentru afk cu, contract.
 5. Nick-ul tău: wraxReclam pe : italianu + vladmMotiv: suspendat licenta + acordare amenda aiurea Dovada(neapărat un screenshot):
 6. https://imgur.com/a/PeRdguN totusi ai putea recunoaste ca el a inceput, erati toata gloata de fata, ( verifica poza ) numai cautati voi ( factiune dm) anturaje cu medicii, el vrea post, servar inchis, avem timp si de forum. Post aiurea ( astept warn ) Vlad26: Atat ca eu n-am timp de bascalia ta de 2 lei. Disable 24h, urmatorul post pe care-l faci aiurea aici ai suspend de la 7 zile in sus.
 7. Nume: wrax reclamat: respawn --> marele gangster crips motiv: vrea si el un post, daca nu ii fac, posibil plange... kill aiurea, provocari, dupa care se da la fund.. dovada: am si pentru el https://imgur.com/a/PeRdguN
 8. vrei sa spui ca a fost autoaparare ? 1. la inceput se vede cum trage dupa alt cineva care trece prin zona 2. i-am dat inainte sell pills, deci nu m-am dus la el sa-l omor. 3. dupa ce m-am apropiat de el am franat, si i-am oferit iar pills, dupa care el trage Vlad26: Mi-ai dat PM cu acelasi lucru. Nu-ti convine decizia imi faci plangere. Warn up - off topic.
 9. Nume: WRAX Reclamat: alnkiller Motiv: kill aiurea Dovada:
 10. Nickname: wrax Level: 4 Vârsta reală: 21 Facțiuni precedente: - De ce dorești să te alături facțiunii Medics / Fireman ?: Pentru a ajuta playerii cu heal si pills, celor care au nevoie si sa imi fac preteni În ce interval orar joci SA-MP ?: nu am unul prestabilit, Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: da Poți să lucrezi în echipă ?: da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: https://imgur.com/a/BuaPSa7 Alte precizări: -
 11. Nume: trax Descriere: atunci cand intri in casa cu un cp activ de afara ( dai /find sau alte comenzi ce tin cp activ) dispare cp-ul de la usa si nu mai poti iesi din casa nici dupa /disablecheckpoints sau /killcp, si trebuie sa ceri respawn. O idee ar fi sa adaugati comanda /exit si pentru casa asa cum e la garaj sau scoateti cp-ul si lasati clasic F pentru a intrat/iesi din casa.
 12. ideea asta e pusa in asteptare pentru planul de buget de anul viitor ?
 13. 1. Ar trebui bagate toate factiunile in LS (inclusiv Nortenos, Surenos si NG), iar teritoriile pentru RW sa nu fie exagerate 2. La job car jacker poate fi pus in felul urmator: la skill 1 - 15 min, la skill 2 - 13 minute, ....- skill 5 - 7 minute 3. PRO- Adaugati mai multe cadouri sau adaugati lunar la stock 5. PRO 6. PRO Coins