smokeCFG

Members
 • Content count

  263
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

smokeCFG last won the day on 1 May 2017

smokeCFG had the most liked content!

Community Reputation

53 Recognised

2 Followers

About smokeCFG

 • Rank
  *I'm a legend*

Contact Methods

 • Skype
  Nu ti-l dau

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Medgidia

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Smoke20
 • Nick CS
  Smokee
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

2144 profile views
 1. Cmz voi?

  1. Show previous comments  1 more
  2. David0311
  3. smokeCFG
  4. zorken

   zorken

   Nu pe tn boss =]], nu ca nu as avea motive si pt tn =]](m-ai abandonat la farm magare)

   Eu zic de adminu "model" Smoke

 2. Nickname: Smoke20 Level: 56 Varsta reala: 15 Factiuni precedente: :ultima ykz De ce doresti sa te alaturi gang-ului Crips?: Doresc sa ma alatur Crips Gang deoarece consider ca este o factiune cu un lider capabil cu capul pe umeri. Un al doilea motiv ar fi acela de a ajuta factiunea de a ajunge pe linia de plutire a serverului undeva foarte sus. In ce interval orar joci SA-MP?: Aproape toata ziua Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Desigur. Poti sa lucrezi in echipa?: Desigur Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: Alte precizari: n am Crippin' is a choice, but it's forever.
 3. Nickname: smoke20Level:56Varsta reala: 15 aniFactiuni precedente: Ultima YakuzaDe ce doresti sa te alaturi factiunii Hitman?: Vreau sa ma alatur factiunii Hitman deoarece vreau sa fac contracte multe si sa imi fac prieteni in factiune!In ce interval orar joci SA-MP?: Nu am Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: DaPoti sa lucrezi in echipa?: DaPoza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: Alte precizari:
 4. Nickname: smoke20Level:56Varsta reala: 15 aniFactiuni precedente: Ultima YakuzaDe ce doresti sa te alaturi factiunii Police Department?: Vreau sa ma alatur factiunii Police Departament deoarece as vrea sa prind infactorii care dau rob si sa opresc dm-ul excesiv .In ce interval orar joci SA-MP?: Nu am Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: DaPoti sa lucrezi in echipa?: DaPoza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: Alte precizari: Sunt pregatit pentru a deveni un membru PD!
 5. Nickname: smoke20 Level: 52 Varsta reala: 15 Factiuni precedente: ultima hitman De ce doresti sa te alaturi mafiei YKZ?: Pentru a ajuta liderul,la dezvoltarea factiunii,pentru a castiga cat mai multe teritorii,Rw-si war`uri. In ce interval orar joci SA-MP?: Nu am un interval anume. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Da Poti sa lucrezi in echipa?: Da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL] :Nu fiti niciodata slabi" & "Nu intretineti nici un regret in spiritul vostru!"
 6. smokeCFG

  Plangere

  prietene eu zic sa iesi tu afara si sa nu mai stai dupa stii tu cine, sa nu deschid subiectu ca te fac de cacao stai calm
 7. smokeCFG

  Plangere

  + hai da-mi permanent ca am zis la misto tigla , stai spec ma doare-n #$2! daca atat de duce capu atat faci da-mi tu o plangere de genu si eu mor fericit, cred ca din istoria eg tu esti singuru admin care da ban pe porecla , adica nici porecla ptr ca era la misto
 8. smokeCFG

  Plangere

  adu-mi dovezi ca e tac-tu pentru ca nu cred , cine crede ca e tac-tu?da-mi dovada frate
 9. fra ptr ce se ia ban pe egaming de acum... =))))))))))))))))))))))))))) gg egaming cui dati voi admin

  asta imi da ban ca ii zic tiglaย 

  DATEN ย *** MEA TACTU E TIGLA

  1. Show previous comments  1 more
  2. SMOKER

   SMOKER

   Ce-ai patit man

  3. DeCeTipi
  4. Daniel

   Daniel

   smokeCFG - suspend 7 zile / limbaj , fiind a treia abatere de acest gen.

 10. smokeCFG

  Plangere

  Nick-ul tau: Smoke20 Nick-ul admin-ului: exact Reclam pentru: Pai csf ma plimb cu crack si el repede sta spec pe noi asa din intamplare sa vada ce vorbim si crack a intrebat cn e id 38 si am zis o porecla la intamplare , stai putin fra tu ce cauti spec ?n am voie sa vorbesc despre tine?esti tu admin da vorbesc ce vreau eu despre tine. Scurta descriere: Ban 7 zile aiurea , cica limbaj staff Dovada (poza ban-ului , warn-ului sau a oricarui abuz ) :
 11. Nick-ul tau:smoke20Reclam pe :jokerMotiv: Ma omoara fara sa imi spuna daca ma predau , eu fiind civil...+ ca am zis `mp dna`, csf copil nemancat , s-o fi saturat de scandura.Dovada(neaparat un screenshot):
 12. Dovadฤƒ pentru clatita: https://m.imgur.com/a/nbQ5k
 13. Dovada pentru Clatita: CLATITA Dovada pentru Sparex: SPAREX
 14. dovada la grebla , ai acolo si poza cand am zis tp si tragea in mine.