kaziploae

Members
 • Content Count

  83
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

kaziploae last won the day on 12 February 2016

kaziploae had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

About kaziploae

 • Rank
  Loading...
 • Birthday 04/06/1917

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iraq

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  NistoR
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

909 profile views
 1. Diverse: Cinefilul anului: LaRkinnn Muzicianul anului: SBN. Sportivul virtual: SBN Spammerul anului: LaRkinnn Cuplul anului: sergius & JesTyCk Nou venitul anului: Aleksa Cea mai mare dezamagire: HonciucGabriel Most helpful of the year: sinK Cel mai bun graffer: Aleksa. Cea mai mare dezamagire in grafica: yungpulse. Cel mai inactiv moderator: Kjaer San Andreas Multiplayer: Cel mai bun Manager RPG: Jestyk Cel mai bun lider ChrisAngel Cel mai bun helper: LaRkinnn Cel mai bun admin: ITA Cel mai bun scripter: sinK Cel mai bun regizor (eG-TV): BATONASH Cel mai activ player:ChrisAngel Cel mai popular player: Jestyk Cel mai rau player: aWm97 eGaming Minecraft: Cel mai bun admin: GMark. Cel mai bun helper: TinnyFin. Cel mai activ player:TheEagleRo Cea mai mare dezamagire: Sonia_13. eGaming MTA RPP: Cel mai bun owner: DanyAlex Cel mai activ admin: ZeOX. Cel mai bun jucator: GabrielGoku Best of: Moderatorul anului: Alynn. Globalul anului: sinK Cel mai activ user: miLaneZ Cel mai popular user: RaduReleu Revenirea anului: sinK
 2. Sport/RP/Actiune/Aventura
 3. tenesii din punctul meu de vedere sunt cei mai ok
 4. Niciodata, normal, imi mai dau sfaturi, dar traiesc momentul, fac ce cred eu de cuviinta ca este mai bine!
 5. Mentalitatea oamenilor dupa parerea mea, de la oameni porneste schimbarea, daca noi nu facem nimic, atunci nu este nici o sansa!
 6. Socializare/Ce jocuri mai apar respectiv filme/Un film bun(porno)
 7. am ajuns dela in punctul in care consum doar de cateva ori pe luna, nu mai pot .. Atunci cand imi permite timpul sa ies sa ma simt bine!
 8. Doresc o/un: Avatar Imagine: http://imgur.com/8OLu0sc Text: Cu text daca se poate : NistoR Dimensiuni: 150x250 Ultima cerere: niciodata
 9. Pro dar ideea cu canalul .. nu stiu ce sa zic, eu zic sa te dea in locuri random, deoarece asa toti politistii ar sta in zona respectiva si te prind imediat
 10. Cu asa nationala, nu iesim niciodata din grupe, m-am uitat la componenta celorlalte loturi si ei au cel putin 1 jucator la o echipa mare. Noi nu avem nici macar unul!
 11. Intrebare : Ce ar trebui schimbat la Romania pentru a fi o tara ca afara ? Raspunsuri : 1. Presedintele 2. Mentalitatea oamenilor 3. Sistemul corupt 4. Sa se mareasca salariile 5. Sa se investeasca mai mult in infrastructura 6. Sa se construiasca drumuri mai bune 7. Altele (specifica)
 12. Nu prea mai are timp oricum e posibil sa il pice insa daca totusi se apuca de tocit ca altceva nu are ce sa mai faca, "mai e o sanse"
 13. Numai History, nimic altceva, televizorul te prosteste