LOZIO03

Admin RPG
 • Content Count

  394
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

LOZIO03 last won the day on 1 September

LOZIO03 had the most liked content!

Community Reputation

42 Excellent

2 Followers

About LOZIO03

 • Rank
  Support eGaming
 • Birthday 10/03/1994

Contact Methods

 • Discord
  r.lupea

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Torino (IT)

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  LOZIO
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

2,012 profile views
 1. La multzi ani bwaa!

  Nici pe tn nu te stiu, dar mere, no? :)

  1. LOZIO03

   LOZIO03

   Multumesc 

 2. Ce fel de programare doresti sa faci? Sfatul meu este sa te gandesti foarte bine ce vrei sa faci cu acel computer. De exemplu inutil sa imi iau Ferrari cand eu merg cu masina doar 10km pe zi. Bine daca vrei sa arunci cu bani (poate iti permiti) in bugetul tau poti sa iti faci un computer foarte bun.
 3. Buna ziua Medici si Pompieri! Cu parere de rau, dupa 8 luni ca Leader si mai bine de 1 an membru, va anunt ca astazi 31.08.2018 este ultima zi in care activez in functia de Leader Medics/Fireman. Tin sa le multumesc celor care au trecut prin factiune in aceasta peroada cat am fost eu in postura de Leader, dar in special vreau sa le multumesc celor care m-au sprijinit. Nu mai stau sa-i mentionez pe toti deoare sunt foarte multi si prefer se se simta singuri. Sper ca DaRkk sa continue pe aceasi structura si sa ramana in postura de Leader mult timp de acum in colo, in concluzie voi ramane alaturi de voi prin postura de membru. Nu uitati Medics/Fireman nu este o factiune, este o familie.
 4. Ultima sedinta cu mine Leader Medics/Fireman Click!
 5. Maxi - Acceptat pentru test. Recrutarile OFF
 6. Confirm, functioneaza cu orice masina, chiar daca nu ai cumparat nici-o data asigurare.
 7. XXYYXX - Acceptat pentru test. Recrutarile Continua
 8. Buna ziua, in aceasta seara 26/08/2018 la ora 21:00 va avea loc sedinta saptamanala a factiunii.
 9. La multi ani eGaming SA-MP 6 ani alaturi de tine.
 10. Cheloo16Hz - Demis Regulamentul nostru este foarte clar, cum ti-am mai explicat si in discutile noastre.... Ai mai merita si un FW ca ai postat inaintea mea pe forum... Insa respect ordinea evenimentelor. Ai grija pe viitor in alte factiuni, in caz ca vrei sa ramai mai mult de 48 ore Il rog pe VaLy sa te demita.
 11. Cheloo16Hz - Nimic Nu este interzis sa ai arme pentru autoaparare, atata timp cat nu se face DM sau DB aiurea. Drogurile nu sunt interzise, doar joburile ilegale. Insa nu am nici-o dovada ca el le-a cumparat sau le-a crea. Esti politist, fa-ti datoria si pedepsestel tu cum ti-o cere regulamentul
 12. Cheloo16Hz - 2 x FW Din pacate ma dezamageste comportamentul tau. Mai ales limbajul din postarea ta, voi tine cont de asta pentru urmatoarea gresala. Sfatul meu, in caz ca vrei sa mai faci parte din departamentul nostru este sa-ti vezi de treaba si sa RESPECTI regulamentele.