LRNN

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About LRNN

 • Rank
  Joiner

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  LrN
 1. Nume pe server: LRN Descriere: Stateam eu asa in jail azi si m-am gandit: " Ba ce ar merge o manea pe taraf" .Si atunci mi-am dat seama ca un radio in jail ar fi nemaipomenit. Mai asculti un Dani Mocanu- Evadarea cu baietii, mai o caterinca, una alta...Cred ca le-ar placea la baieti. !!! Nu este o sugestie facuta la misto !!! PS: Salut toti baietii din penitenciarul Los Santos!
 2. Nick server: LRN Descriere: Propun ca la war in arena, echipa care iese castigatoare sa primeasca si o suma de bani.Astfel incat: -Castigul va fi de 5000$ X numar participanti sau 10.000$ X numar participanti ramasi in viata. - Banii sa intre automat in seiful factiunii, unde doar liderul va avea acces a ei. -Banii castigati si stransi in seif sa fie impartiti in mod egal saptamanal si sa reprezinte salariul membrilor. Cred personal ca ar sporii activitatea factiunilor DM si nu s-ar mai sta afk toata ziua.
 3. sa fie tot random asa. in realitate nu se strica masina la un anumit nr de km
 4. Nu ai inteles ce am zis eu. Eu am zis ca suma pe care o platesti la /repaircar ( la masini personale) sa fie proportionala cu nr de km parcursi, nu cu lvl pe care il ai. Nu am zis nimic de cat de des sa se strice... Uite un exemplu: tu ai o masina cu 200000 de km da? eu ti-o cumpar cam la acelas pret cu care as cumpara una cu 234 km. Ce rost au km astia parcursi in cazul asta? Asa daca facem cum am zis eu, km parcursi vor avea un rost... daca masina ta are 200000 de km, repairul va costa 20.000$ (10 % din km) iar la cea cu 234 va costa 23$ si logic ca se va vinde mai scump decat a ta. Cu cat cresc km, cu atat scad preturile la masina, deoarece si costurile de intretinere sunt mai mari. Sper ca ai inteles.
 5. Ar fi mai rp daca ar fi repair la fel ca acum, dar suma la repair sa fie proportionala cu km, Altfel, km parcursi nu au niciun rost...
 6. Nume joc: LRN Descriere: M-am gandit ca ar fi mai usor de gasit o casa daca am avea comanda /findhouse [id] E destul de greu, mai ales pentru playerii noi, sa gaseasca o casa doar din explicatii. Ar fi mai simplu, parerea mea, daca ar fi aceasta comanda si ar pune un check-point pe map.
 7. Cel mai bine ar fi sa se poata in ambele feluri. Cine vrea sa scoata la licitatie, iar cine nu, sa vanda direct pe sv.
 8. Cat de greu e sa mergi regulamentar in 3 zone ale orasului ? si cu 3 pd on ce foame credeti ca o sa fie?