Supzy69

Members
 • Content count

  56
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

24 Excellent

1 Follower

About Supzy69

 • Rank
  eGaming M4 Master
 • Birthday 01/02/1997

Contact Methods

 • Skype
  supzy.supzy1

Profile Information

 • Gender
  Male

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Mr.Supzy
 • Nick CS
  WorldWide
 • Nick MC
  Supzy
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

1,374 profile views
 1. 1) Nickname in joc: Supzy 2a) Varsta: 21 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 1970102 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc minecraft de 3-4 ani. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Da,am avut pe acest server admin,moderator si helper. 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: https://imgur.com/a/BZD62zd 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): Intru pe server fac nivel la spawner mai explorez ,votez si minez din cand in cand. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) :Da, deoarece am mai avut functia si m-am descurcat. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) Pai merit aceasta functie deoarece cand nu am ce face pe minecraft mai ajut playerii cu ce pot. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) Mai putin x-ray mai multa munca in gasirea diamantelor. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) De treaba chiar m-am imprietenit usor cu ei. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) Deoarece aici am petrecut cel mai mult pe aceasta comunitate. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 8 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu. 17) Alte mentiuni: Sanki 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: Da 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: Da
 2. @VRazvan esti de acord sa deschidem campania, @sergius platitorul de host

 3. 1) Nickname in joc: Supzy 2a) Varsta: 21 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:1970102 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: 1-2 ani am fost helper,moderator,admin pe acest server. 2-3 ani am fost jucator de minecraft. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Da, Am fost helper,moderator,admin pe acest server. 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: https://imgur.com/a/2MIqB 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Pai distrug munti (abilitatea mea speciala) inmultesc sateni ajut playeri minez putin , dau upgrade la sateni si ma culc 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Ma face sa cred ca merit aceasta functie deoarece am mai avut aceasta functie. si m-am descurcat perfect , tocmai de aia am fost promovat mai departe de vRazvan. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Mai putin x ray mai multa munca in gasirea diamantelor. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: De treaba isi fac treaba majoritatea. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Deoarece asta este serverul unde am jucat cel mai mult. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: - 17 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da,voi avea acele cunostinte. 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu 17) Alte mentiuni: Sper sa fiu acceptat.
 4. Nick: Supzy Date de contact ( ex. skype) : supzy.supzy1 Nick de pe miniclip: Supzy Ai citit regulamentul?: da
 5. @VRazvan Iar a picat srv

 6. @VRazvan De ce nu merge serverul?

 7. @VRazvan Cand deschizi serverul? 

 8. Ce are serverul de mc baaaaaaaaaaaaaaaa?

  1. VRazvan

   VRazvan

   Gata ba e on. Lasa lama

 9. 1) Nickname in joc: Supzy 2a) Varsta: 21 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului:1970102 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: 1-2 ani am fost helper,moderator,admin pe acest server. 2-3 ani am fost jucator de minecraft. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Da, Am fost helper,moderator,admin pe acest server. 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: https://imgur.com/a/xiNWz 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Pai ma trezesc invat putin pentru carnetul de sofer,apoi mananc joc minecraft , mai fac ceva treaba prin casa, ma joc iar mc si ma culc. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Ma face sa cred ca merit aceasta functie deoarece am mai avut aceasta functie. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Mai putin x ray mai multa munca in gasirea diamantelor. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: De treaba , amuzanti. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Deoarece asta este serverul unde am jucat cel mai mult. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: - 5 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da,voi avea acele cunostinte. 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu 17) Alte mentiuni: Sper sa fiu acceptat.
 10. @sergius REGELE MEU DE CE ESTE INCHISA CETATEA?

  1. Show previous comments  1 more
  2. Supzy69

   Supzy69

   REGELE MEU SUNT LOIAL SI AJUT SA CASTIGAM ACEST RAZBOI

  3. eL_casTeLLaNo
  4. Supzy69

   Supzy69

   m-am banat tu?

 11. LUMEEEEEEEEEEEEEEEEE A PICAT SERVERUL LUMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE