dutzubrasov

Members
 • Content Count

  251
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Excellent

3 Followers

About dutzubrasov

 • Rank
  Member
 • Birthday 03/16/1994

Contact Methods

 • Website URL
  https://forum.egaming.ro/forum/1081-counter-strike-respawn-mod-rsegamingro/
 • Discord
  CaTa_Cr1
 • Facebook
  https://www.facebook.com/edutzuu.lukas

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BRASOV
 • Interests
  Script Servar SAMP,CS 1.6

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  CaTa.Cr7
 • Nick CS
  CaTa.Cr7
 • Nick MC
  None
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

2,924 profile views
 1. Salut Eg !!! O intrebare cine are pozele cu teritorile vechii din servar? sami imi dea un pm

  1. TheHound
  2. dutzubrasov

   dutzubrasov

   Mersi , peasta o am .  ma refer la teritorii LS cum erau cu toate gangurile prin anu 2017-2018

 2. Salut eGaming ! tot ma uit pe deferite tutoriale sa pot sa pun servar-ul lui Cara pe baza de date si nu gasesc nimic legat .Daca aveti vro ideie ce trebuie sa fac in gm ca sa pot configura cu el. Multumesc!
 3. Nickname: DuTzUuBv Level: 13 Vârsta reală: 24 ani Facțiuni precedente: Toate factiunile pana in rank 5 De ce dorești să te alături facțiunii Hitman ?:Sa ajut leader-ul la dezvoltarea factiunii si la activitate. În ce interval orar joci SA-MP ?: depinde cum lucrez la munca Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: da normal Poți să lucrezi în echipă ?: Da Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]:https://imgur.com/a/X97HJQW Alte precizări: "When you kill for money There are no rules."
 4. Salut eGaming !!! Am venit cu ideia asta de a schimba infatisarea la grade pe forum . Va intrebati dece? Ok . dupa mine ar prinde foarte bine la ori ce nume de exemplu noi avem asa https://imgur.com/a/agdDwsl si sa facem la fiecare grad ceva de genu : https:/ poze din topic https://imgur.com/a/044X5Mj Daca va placut gradele astept un like! Daca sunteti deacord cu schimbarea asta astept un PM si va dau eu ce va trebuie.
 5. lol , e cel mai bun joc unde putem organiza competiti cu alti pleyeri pe diferite comunitati.
 6. Salut eGaming ! Va prezint un mic Tutoreal azi cum adaugi icon pe harta. Nu este greu si m-am gandit sa fac un tutorial 1.Cauti in gm linia: si dupa { adaugi Pentru a vedea ID cu iconuri intrati aici: http://wiki.sa-mp.com/wiki/MapIcons Sper ca accest tutoreal este la indemana pentru cei care cautau . Multumesc!
 7. Nick server: DuTzUu Descriere: Salut eGaming ! Avand in vedere servar-ul nostru de RPG care din pacate multi dintre noi stau AFK pentru payday mare si multi pleyeri noi intra si ies pentru ca se plictisesc , am venit cu ideia asta poate ar ajuta servar-ul la populatie . 1. Sa se faca un nou biz numit "Tuning Hack " , unde iti poti pune neoane la masini pe diferite culori . 2. Ca tot exista comanda /startlotto la admin 1 si nimeni nu face asta am zis sa fie ceva fanny si distractiv cum ar fii: Sa facem 2-3 biz-uri in LV-LS-SF cu numele "Superbet" unde te poti duce sa pui la pariuri si acolo poti pune un bilet la /lotto in care extragerea va avea loc duminica seara la ora 20:00 cu un dialog sa mai facem inca o comanda pe time de ex: /bet unde poti pune un bilet pe o cursa de cai maxim 4 cai la curse , unde ar putea fii din 15/15 minute extragerea . exemplu 3 . Un job nou numit "Miner" : Job-ul sa fie pe Muntele Chilliad un tunel in munte in care sa fie blocat drumu cu pietre , ca sa le spargi iti trebuie sa cumperi o bomba sa treci de pietre dupa ce treci de pietre trebuie sa te urci intr-un trail sa cobori sub munte , odata ajuns jos trebuie sa sapi pana gasesti un diamant ce cantareste X KG , unde va trebui sa pui pe un utilaj (obiect) sa il sparga la plata se va face pe kg prin random + skill 4. Un event global numit "MoroCros" - unde cursa se va tine in padure cu checkpoint - odata inscris la event automat iti da motocros - premiu va fii prin random 5. Sistemu de RW sa fie ca pe vremuri cu aliante - la un kill o sa primesti o inima cu +25hp plus un pistol Multumesc!
 8. eu unu am vb cu kawa si a gasit un yt si am zis ca il ajut la platire ... e vorba ca avem sisteme poate unice sau ma rog dar nu cred ca un wipe ar rezolva problema asta . Hai sa nu gandim asa la rece , multi au plecat din cauza asta eu ce-l putin am deschis comunitate cu un servar cat de cat . hai sa facem inafara de lvl 3 plus masina care iti da la inregistrare , hai sa punem si o prima de intrare ( ma refer la kk ). Asta e parerea mea
 9. Un nou WIPE iar ... pe bune baton parca gandesti cu picioarele scz dar asta e absurd . abia ce ma-m reintors pe egaming si iar ... Hai sa facem in asa fel sa ne fie noua bine . propun sa creem o mapa cu anumite obiecte din MTA ceva gen curse FMA cu Cp-uri si in loc de masini sa fie o mapa cu karting-uri + o mapa cu un interior diferit si anume o mapa de gen cs 1.6 cs_hp (cu lame) sau he_grenade ( unde te lupti cu grenadele) . Ceva de gen FAN
 10. @Rakku daca vreti va ajut la comenzi cu tot ce contine sistemul .
 11. Salut tuturor! M-am gândit să propun ceva foarte frumos in legatura cu activitatea la Cop . Va intrebati ce inseamna asta ? E simplu , multi membri din factiunea PD,F.B.I stau afk si inchisi in case, si daca tot sa creat sistemu de rob acum e mult mai greu sa prinzi un cop sa dai rob,asa ca vin cu propunerea asta : - Pentru sistemu asta avem nevoie de 2 comenzi : /radar [KM] ( aici se trece limita de viteze ) si /stopradar - Sa se creeze pe diferite zone din Los Santos, ca un cop sa aiba voie sa stea la panda cu radaru - Sa se faca sistemu pe diferite ore de ex: de la ora 10:00-20:00 sa aiba voie sa stea cu radaru ,asta ar insemna " Activitate in factiune " - Cand un cop tasteaza comanda /radar [KM] , sa apara un anunt global precum *Politistu X sta cu radaru in zona X cu limita de viteze 100Km/h* Sa se implementeze la /stats Penalizare [0/3] ce contine asta + comanda /penalizeaza [ playerid/playername] - daca un politist te prinde cu radaru cu limita peste X KM/h el are dreptu sa iti deie : Pentru prima si a doua abatere : Incalcarea limitei de viteze : 30.000$ amenda Pentru a treia abatere : * daca pleyeru se opune pentru neplata politistului , el are drept de a da comanda /penalizeaza (cu 1 punct ), la 3 puncte de penalizeaza se va da : Wanted 2 se da pentru : Furtul unei masini , Atacarea unui Civil(Civ atk)* , Patrunderea pe proprietate Guvernamentala , Neplata unei amenzi , Detinere de Droguri, Steal (Furt din buzunar) Am venit cu ideia asta pentru membri din PD si sa fie servar-ul putin mai real fata de acum . Multumesc !