dutzubrasov

Members
 • Content count

  247
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Excellent

3 Followers

About dutzubrasov

 • Rank
  Member
 • Birthday 03/16/1994

Contact Methods

 • Website URL
  https://forum.egaming.ro/forum/1081-counter-strike-respawn-mod-rsegamingro/
 • Skype
  CaTa_Cr1
 • Facebook
  https://www.facebook.com/edutzuu.lukas

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BRASOV
 • Interests
  Script Servar SAMP,CS 1.6

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  CaTa.Cr7
 • Nick CS
  CaTa.Cr7
 • Nick MC
  None
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

2,371 profile views
 1. Salut eGaming ! Va prezint un mic Tutoreal azi cum adaugi icon pe harta. Nu este greu si m-am gandit sa fac un tutorial 1.Cauti in gm linia: si dupa { adaugi Pentru a vedea ID cu iconuri intrati aici: http://wiki.sa-mp.com/wiki/MapIcons Sper ca accest tutoreal este la indemana pentru cei care cautau . Multumesc!
 2. salut ! stie cineva de unde pot descarca gta (fara filelist) , sa ma reapuc de eg !

 3. Salut Lume !!!! fac semnaturi cu nume . Cine vrea astept un PM

 4. Nick server: DuTzUu Descriere: Salut eGaming ! Avand in vedere servar-ul nostru de RPG care din pacate multi dintre noi stau AFK pentru payday mare si multi pleyeri noi intra si ies pentru ca se plictisesc , am venit cu ideia asta poate ar ajuta servar-ul la populatie . 1. Sa se faca un nou biz numit "Tuning Hack " , unde iti poti pune neoane la masini pe diferite culori . 2. Ca tot exista comanda /startlotto la admin 1 si nimeni nu face asta am zis sa fie ceva fanny si distractiv cum ar fii: Sa facem 2-3 biz-uri in LV-LS-SF cu numele "Superbet" unde te poti duce sa pui la pariuri si acolo poti pune un bilet la /lotto in care extragerea va avea loc duminica seara la ora 20:00 cu un dialog sa mai facem inca o comanda pe time de ex: /bet unde poti pune un bilet pe o cursa de cai maxim 4 cai la curse , unde ar putea fii din 15/15 minute extragerea . exemplu 3 . Un job nou numit "Miner" : Job-ul sa fie pe Muntele Chilliad un tunel in munte in care sa fie blocat drumu cu pietre , ca sa le spargi iti trebuie sa cumperi o bomba sa treci de pietre dupa ce treci de pietre trebuie sa te urci intr-un trail sa cobori sub munte , odata ajuns jos trebuie sa sapi pana gasesti un diamant ce cantareste X KG , unde va trebui sa pui pe un utilaj (obiect) sa il sparga la plata se va face pe kg prin random + skill 4. Un event global numit "MoroCros" - unde cursa se va tine in padure cu checkpoint - odata inscris la event automat iti da motocros - premiu va fii prin random 5. Sistemu de RW sa fie ca pe vremuri cu aliante - la un kill o sa primesti o inima cu +25hp plus un pistol Multumesc!
 5. eu unu am vb cu kawa si a gasit un yt si am zis ca il ajut la platire ... e vorba ca avem sisteme poate unice sau ma rog dar nu cred ca un wipe ar rezolva problema asta . Hai sa nu gandim asa la rece , multi au plecat din cauza asta eu ce-l putin am deschis comunitate cu un servar cat de cat . hai sa facem inafara de lvl 3 plus masina care iti da la inregistrare , hai sa punem si o prima de intrare ( ma refer la kk ). Asta e parerea mea
 6. Un nou WIPE iar ... pe bune baton parca gandesti cu picioarele scz dar asta e absurd . abia ce ma-m reintors pe egaming si iar ... Hai sa facem in asa fel sa ne fie noua bine . propun sa creem o mapa cu anumite obiecte din MTA ceva gen curse FMA cu Cp-uri si in loc de masini sa fie o mapa cu karting-uri + o mapa cu un interior diferit si anume o mapa de gen cs 1.6 cs_hp (cu lame) sau he_grenade ( unde te lupti cu grenadele) . Ceva de gen FAN
 7. ma bag si eu ... si voi face si video-ul
 8. Hey Salut lume !!! iar a scazut ratia pe RPG :(( 

 9. @Rakku daca vreti va ajut la comenzi cu tot ce contine sistemul .
 10. Salut tuturor! M-am gândit să propun ceva foarte frumos in legatura cu activitatea la Cop . Va intrebati ce inseamna asta ? E simplu , multi membri din factiunea PD,F.B.I stau afk si inchisi in case, si daca tot sa creat sistemu de rob acum e mult mai greu sa prinzi un cop sa dai rob,asa ca vin cu propunerea asta : - Pentru sistemu asta avem nevoie de 2 comenzi : /radar [KM] ( aici se trece limita de viteze ) si /stopradar - Sa se creeze pe diferite zone din Los Santos, ca un cop sa aiba voie sa stea la panda cu radaru - Sa se faca sistemu pe diferite ore de ex: de la ora 10:00-20:00 sa aiba voie sa stea cu radaru ,asta ar insemna " Activitate in factiune " - Cand un cop tasteaza comanda /radar [KM] , sa apara un anunt global precum *Politistu X sta cu radaru in zona X cu limita de viteze 100Km/h* Sa se implementeze la /stats Penalizare [0/3] ce contine asta + comanda /penalizeaza [ playerid/playername] - daca un politist te prinde cu radaru cu limita peste X KM/h el are dreptu sa iti deie : Pentru prima si a doua abatere : Incalcarea limitei de viteze : 30.000$ amenda Pentru a treia abatere : * daca pleyeru se opune pentru neplata politistului , el are drept de a da comanda /penalizeaza (cu 1 punct ), la 3 puncte de penalizeaza se va da : Wanted 2 se da pentru : Furtul unei masini , Atacarea unui Civil(Civ atk)* , Patrunderea pe proprietate Guvernamentala , Neplata unei amenzi , Detinere de Droguri, Steal (Furt din buzunar) Am venit cu ideia asta pentru membri din PD si sa fie servar-ul putin mai real fata de acum . Multumesc !
 11. @Kawa Deschide topic-ul asta cu propuneri Server RPG 

  Multumesc!

  1. Kawa

   Kawa

   Fa un topic nou.

  2. dutzubrasov