dutzubrasov

Members
 • Content count

  242
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About dutzubrasov

 • Rank
  Member
 • Birthday 03/16/94

Contact Methods

 • Website URL
  https://forum.egaming.ro/forum/1081-counter-strike-respawn-mod-rsegamingro/
 • Skype
  CaTa_Cr1
 • Facebook
  https://www.facebook.com/edutzuu.lukas

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BRASOV
 • Interests
  Script Servar SAMP,CS 1.6

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  CaTa.Cr7
 • Nick CS
  CaTa.Cr7
 • Nick MC
  None
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

1572 profile views
 1. La Multi Anii eGaming !!!
 2. @Rakku daca vreti va ajut la comenzi cu tot ce contine sistemul .
 3. Salut tuturor! M-am gândit să propun ceva foarte frumos in legatura cu activitatea la Cop . Va intrebati ce inseamna asta ? E simplu , multi membri din factiunea PD,F.B.I stau afk si inchisi in case, si daca tot sa creat sistemu de rob acum e mult mai greu sa prinzi un cop sa dai rob,asa ca vin cu propunerea asta : - Pentru sistemu asta avem nevoie de 2 comenzi : /radar [KM] ( aici se trece limita de viteze ) si /stopradar - Sa se creeze pe diferite zone din Los Santos, ca un cop sa aiba voie sa stea la panda cu radaru - Sa se faca sistemu pe diferite ore de ex: de la ora 10:00-20:00 sa aiba voie sa stea cu radaru ,asta ar insemna " Activitate in factiune " - Cand un cop tasteaza comanda /radar [KM] , sa apara un anunt global precum *Politistu X sta cu radaru in zona X cu limita de viteze 100Km/h* Sa se implementeze la /stats Penalizare [0/3] ce contine asta + comanda /penalizeaza [ playerid/playername] - daca un politist te prinde cu radaru cu limita peste X KM/h el are dreptu sa iti deie : Pentru prima si a doua abatere : Incalcarea limitei de viteze : 30.000$ amenda Pentru a treia abatere : * daca pleyeru se opune pentru neplata politistului , el are drept de a da comanda /penalizeaza (cu 1 punct ), la 3 puncte de penalizeaza se va da : Wanted 2 se da pentru : Furtul unei masini , Atacarea unui Civil(Civ atk)* , Patrunderea pe proprietate Guvernamentala , Neplata unei amenzi , Detinere de Droguri, Steal (Furt din buzunar) Am venit cu ideia asta pentru membri din PD si sa fie servar-ul putin mai real fata de acum . Multumesc !
 4. Sunt si eu alaturi de voi .
 5. La deschidere sa primim $$ inapoi , macar atat
 6. Poti da T/C Mersi
 7. Doresc o/un: Semnatură Imagine: Text: Nortenos Gang sa fie textu jos , in centru sa scrie CaTa.Cr7 (deasupra capu-lui) , in partea mea dreapta sa scrie T3040R (deasupra capu-lui), iar in partea stanga clatita (deasupra capu-lui) Dimensiuni: Nu stiu, alegeti voi ce dimensiune credeti ca se potriveste pe tema asta pe forum Ultima cerere:
 8. Nick: CaTa.Cr7 De ce vrei admin?: sa ajut la dezvoltarea servar-ului si sa ajut Scripter-ul Varsta[MINIM 13 ani]: 24 ani Te-ai inregisitrat pe server?: DA Vei fii activ ?(Minim 1:30:00 pe zi): 6-7 ore minim Cuvantul cheie din Regulament Admini: gigel Alte precizari: SA FIM UNITI ca si Comunitate si sa crestem!
 9. Acceptat - Imi dai un Pm pe joc
 10. Nick: CaTa.Cr7 Esti inregistrat?: Acum Cati ani ai ? [Minim 14]: 24 Primele 7 cifre din buletin: 1930316 Data nasterii: 16/03/1993 Crezi ca te poti descurca?: Da Alte precizari: Am avut si eu server de SA:MP in trecut, nu a mers pentru ca era maxim 10 pleyeri pe el si la-m inchis , si cred ca o sa ma descurc foarte bine pe partea de Admin etc.
 11. O mica prezentare .
 12. +1 Pro cu aceast propunere . Dupa cele "150 tiki " sa dai /getgift si dupa ridicarea premiului timp de 3-4 zile sa nu mai ai voie .
 13. Recutarile contiunua , 7 locuri libere !
 14. Accept - Am rugamintea sa imi dai un /w in joc
 15. Nume forum: eduard Functie forum: Moderator CS Nume Steam: Catalin ID Steam (link): http://steamcommunity.com/profiles/76561198378575381/