ChrisAngel

Members
 • Content count

  449
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About ChrisAngel

 • Rank
  Active Member
 • Birthday 01/05/94

Contact Methods

 • Skype
  chris_filip_2009

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  ChrisAngel

Recent Profile Visitors

6087 profile views
 1. Caut noi asasini, doar 2 locuri libere, go panel!

  1. ExacT

   ExacT

   Vin eu dar imi dai co k?

  2. iTA

   iTA

   Si tacerea e un raspuns deci vii pd

 2. Interesu pentru sporirea activitatii trebuie dat in primu rand de catre lideri, sistemul cu /myactivity actual este unul foarte bun, indeplinesti raportul...la sfarsitu saptamanii iei eazy 1kk cel purin pana in 2kk, restul tine de lider sa motiveze membrii sa isi indepineasca acel raport pentru a primii si rank up. La mine in factiune spre exemplu am membrii 10/10 care intra zii de zii pentru asi indeplini raportul saptamanal...Din cate am vazut multi playeri ce vin din alte factiuni nici nu stiu de comanda /myactivity. Deci problema nu e la script/sistem problema e la lideri. App*-Totusi nu vreau sa par ipocrit insa, ar mai merge unule modificari la factiuni pentru sporirea activitatii. Cum ar fii la mafii/gang-uri cate unu bonus mai substantial in bani, de exemplu 50k pentru participarea la rw, cate 5k pe membru omorat la rw, 100k pentru cele mai multe kill-uri. La FMA adaugat bonus-ul acela care era si inainte de wipe pentru dobararea unui record la o cursa. La Taxi, (propunere ce am vazut si la CLONA) adaugat un quest cu "Take a taxi cab for a ride of 5k minimum" pentru ai incuraja folosirea comenzi /servici taxi. La M/F...la fel adaugat un quest "Take some pills from a medic" "Heal yourself in a Medic/Fiermans car" La NR...la fel "Give a announcement to a reporter (use /placenews)" Nu stiu mai veniti si voi cu ideei, trebuie sa ne dam cu totii interesul daca vrem sa inbunatatim server-ul si sa crestem comunitatea.
 3. Nick: ChrisAngeL Lvl: 41 Poza: https://imgur.com/a/DJb51
 4. Nick: ChirsAngeL Level: 41 Poza: https://imgur.com/a/o9zf1
 5. Nick: ChrisAngeL Level: 41 Poza: https://imgur.com/a/MR0qm
 6. Nick: ChrisAngeL Level: 41 Poza: https://imgur.com/a/N9vRc
 7. Nick: ChrisAngeL Lvl: 41 Poza: https://imgur.com/a/WI5uf
 8. Nick: ChrisAngeL Level: 41 Poza locatie: https://imgur.com/a/I8jbM
 9. Sal, asasinii e cei mai jmekeri!

  1. Peyn

   Peyn

   Salut chris

    

 10. Pune-mi un sultan in loc de rancher atunci si un NRG-500 aici. Si mai ia-mi inapoi 95kk sau cat e nevoie.
 11. Nick : ChrisAngeL Factiune : Hitman Agency Level : 35 De cat timp esti lider : 2 saptamani Cati membrii ai in factiune : 8 Motivul cererii de ajustare : Dorim sa avem mijloace mai rapide si eficiente de deplasare pentru efectuarea contractelor. Numarul vehiculelor : 2 Ajustare vehicule cu numele : Turismo + Rancher Restrictie Rank NR.: - Culoarea #1 : negru Culoarea #2 (daca are) : - Locul vehiculelor : spawn principal (Turismo) & (Rancher) Screenshot cu taxa achitata : https://imgur.com/D6isBIt
 12. Va salut asasini, din nou functie de lider. Vreau sa tinem o sedinta Miercuri, ora 16:00. Cei vechi veti pastra rank-ul, mai multe la sedinta. Pentru invoiri/inactivitati vreau sa postati pe panel sau PM me, in caz contrar va trebui sa va demit si n-as vrea sincer. Vreau sa va indepliniti activitatea. Cei ce vor indeplini activitatea si vor fii cei mai activi vor primi rank 4+, cei ce nu o vor indeplini vor primi avertisment, fwarn sau rank-down, iar pentru inactivitate totala si neanuntata /ounivite.
 13. Va salut din noua functie de lider Hitman. Vreti sa fiti asasini? »Hitman Agency RECRUTEAZA! »Astept cereri pe panel!

 14. Nick: ChrisAngeL Level: 26 Factiune: FMA
 15. Bun venit RPP.gaming pe comunitate, frumos server-ul MTA, feicitari!