ChrisAngel

Members
 • Content Count

  497
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

ChrisAngel last won the day on 3 November 2018

ChrisAngel had the most liked content!

Community Reputation

74 Recognised

3 Followers

About ChrisAngel

 • Rank
  Active Member
 • Birthday 01/05/1994

Contact Methods

 • Discord
  chris_filip_2009

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  ChrisAngel

Recent Profile Visitors

7,408 profile views
 1. Dc m-ati banat? :| Abia ce am intrat :)) https://imgur.com/a/zaYALnR

  1. JesTyCk

   JesTyCk

   De la host, va fi schimbat in curand, dai relog.

 2. Up! Îi dau mare dreptate lui Blazing! V-a spus-o direct, pe fata, scurt, concis si forte explicit. Continuati sa faceti aceasi greaseala de 10 ani cu wipe-urile astea, crezand ca o simpla reformatare de la 0 pentru toti, va schimba ceva in bine...S-au tot dat wipe-uri de'ampulea, fara sa se schimbe nimic in "software" in GameMode, nimic nou, nimic imbunatatit, nimic reparat, nimic adaugat...doar resetare de la 0 in speranta ca hai ca poate merge mai bine. Nu asa se face man-ilor, intai aduceti imbunătățiri server-ului, prin care sa aratati ca merita sa o iei de la 0. Din 2009 pana in 2013 au fost doar 2 wipe-uri, dar in care chiar s-au facut modificari in "software" sharp, xanto si altii au avut grija de asta, si chiar au adus playeri prin wipe-uri, dar atentie! si schimbare de GameMode. Cand ceilalti au venit cu ideea ca, asa prin wipe aduc si ei playeri...Si asa din 2013 pana azi cred ca s-au dat vreo 8 wipe-uri in doar 5 ani, si asa s-a pierdut treptat, treptat din fidelitatea playerilor pentru a alege serveru asta.
 3. Corect, nu trebuie sa platiti nu stiu ce mare youtuber de pe alta comunitate, asta va spun si eu, trebuie doar unul care sa se dedice unei chesti ca astea, chiar daca o ia de la 0, dar sa fie promovat pe site-uri, pagini de FB pt samp, etc... si incet isi va crea urmaritori si va fii chiar idolatrizat de alti prichindei ai youtube-uli, asta daca chiar va avea ceva de aratat serverul...are si in prezent dar mai trebuie lucrat. Sa fie si motivata chestia cu promovarea prin yt, cy un refferal serios, care sa il adauge in descriere pe live si cu cat aduce mai multi playeri, cu atat mai multe beneficii, pentru un start mai bun la wipe.
 4. Ai dreptate si tu ca se fac prea usor bani, (prea multe gift-uri, bani, masini cadou si etc.), eu am facut avere fara sa ma zbat prea mult cu un job sau ceva...asta nu mai e server RPG...zici ca e server fantoma, toti asa il iau in considerare cand intra pe el (eu i-am si abortat ca helper si nu numai) Si plus ca am mai tot spus-o sunt prea putine propietati si case, daca vreti sa dati un wipe cu succes care sa adraga si sa tina playeri, ganditi-va sa puneti la dispozitie si mai multe propietati si afaceri (biz-uri) la dispozitie, sa vada ca au pentru ce munci (la job preferabil nu la /getgift) pe langa multe altele care trebuie modificate la un upgrade major.
 5. Contra. Eu unul nu sunt de acord sa pierd si restul bunurilor castigate, pana acum. Un simplu wipe nu rezolva situatia actuala a server-ului, nu aduce playeri inapoi, si o inrautateste mai mult, stiu asta din experientele anterioare...Trebuie reinprospatat server-ul cu update-uri si alte schimbari majore, legate si de promovare...trebuie sustiunti playeri care fac live-uri pe yt si distribuite pe grupuri de samp de pe FB...e simplu teoretic, trebuie doar vointa.
 6. Nick in joc: ChrisAngeL Bug gasit: Nu poti deschide vehiculul personal. Cum poate fii recreat bug-ul: Dai N si iti zice [Anti-spam] You can unlock personal vehicle in 781273897 second...Ahh ok, i will waiting. Poze/video: https://imgur.com/a/Qk3Sb5I
 7. robica289 - acceptat pentru teste. andr3i - acceptat pentru teste. Recrutări OFF!
 8. MaXi - acceptat pentru teste. Recrutările continuă! Minim level 10. Model de postare: Nickname: Level: Vârsta reală: Facțiuni precedente: De ce dorești să te alături facțiunii Hitman ?: În ce interval orar joci SA-MP ?: Vei respecta liderul și membrii cu rank mai mare ?: Poți să lucrezi în echipă ?: Poză /stats [OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: Alte precizări:
 9. Dumincă, 30/09/2018 ora 19:00 sedință în cadrul facțiunii, cine indeplinește activitatea săptămânală până atunci, rank-up + salariu, cine nu » faction warn. Cine nu poate fii prezent la ședința, rog să îmi dea un PM pe forum, să am acolo PM salvat, fiindcă în joc daca îmi ziceti poate uit, la fel și în cazul inactivității mai mari de 2 zile, în caz contrar Faction Warn / Demis.