ChrisAngel

Members
 • Content Count

  513
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

ChrisAngel last won the day on 3 November 2018

ChrisAngel had the most liked content!

Community Reputation

75 Recognised

3 Followers

About ChrisAngel

 • Rank
  Member in Charge
 • Birthday 01/05/1994

Contact Methods

 • Discord
  chris_filip_2009

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  ChrisAngel

Recent Profile Visitors

7,879 profile views
 1. HRG05 - 21/02/2019 Stefan - 23/02/2019
 2. Stefan - Acceptat pentru teste.
 3. Nick: ChrisAngeL Descrierea bug-ului: Mi-a expirat licenta de conducere, am incercat sa iau heli, pt ca mai avem inca cea de pilotaj si cand intru in heli zice " Ti-a expirat permisu de conducere" Poza/video[optional] https://imgur.com/a/5IUGKF6
 4. italianuL - Acceptat pentru teste.
 5. Va salut, cu respect din functia de lider Hitman si va astept cererile voastre pentru a va alatura factiunii de ucigasi cu sange rece! Recrutari ON!
 6. ChrisAngeL - Lider HRG05 [0/3] Stefan [0/3] Membrii: 2 +1 = 3/10 Recrutări ON! Legenda: FactionWarn [x/3] Invoiti »*«
 7. HRG05 - Acceptat pentru teste.
 8. jumby - Acceptat pentru teste!
 9. Respins - Nu ai level necesar inca!
 10. Stefan - Acceptat pentru teste!
 11. Dc m-ati banat? :| Abia ce am intrat :)) https://imgur.com/a/zaYALnR

  1. JesTyCk

   JesTyCk

   De la host, va fi schimbat in curand, dai relog.

 12. Up! Îi dau mare dreptate lui Blazing! V-a spus-o direct, pe fata, scurt, concis si forte explicit. Continuati sa faceti aceasi greaseala de 10 ani cu wipe-urile astea, crezand ca o simpla reformatare de la 0 pentru toti, va schimba ceva in bine...S-au tot dat wipe-uri de'ampulea, fara sa se schimbe nimic in "software" in GameMode, nimic nou, nimic imbunatatit, nimic reparat, nimic adaugat...doar resetare de la 0 in speranta ca hai ca poate merge mai bine. Nu asa se face man-ilor, intai aduceti imbunătățiri server-ului, prin care sa aratati ca merita sa o iei de la 0. Din 2009 pana in 2013 au fost doar 2 wipe-uri, dar in care chiar s-au facut modificari in "software" sharp, xanto si altii au avut grija de asta, si chiar au adus playeri prin wipe-uri, dar atentie! si schimbare de GameMode. Cand ceilalti au venit cu ideea ca, asa prin wipe aduc si ei playeri...Si asa din 2013 pana azi cred ca s-au dat vreo 8 wipe-uri in doar 5 ani, si asa s-a pierdut treptat, treptat din fidelitatea playerilor pentru a alege serveru asta.
 13. Corect, nu trebuie sa platiti nu stiu ce mare youtuber de pe alta comunitate, asta va spun si eu, trebuie doar unul care sa se dedice unei chesti ca astea, chiar daca o ia de la 0, dar sa fie promovat pe site-uri, pagini de FB pt samp, etc... si incet isi va crea urmaritori si va fii chiar idolatrizat de alti prichindei ai youtube-uli, asta daca chiar va avea ceva de aratat serverul...are si in prezent dar mai trebuie lucrat. Sa fie si motivata chestia cu promovarea prin yt, cy un refferal serios, care sa il adauge in descriere pe live si cu cat aduce mai multi playeri, cu atat mai multe beneficii, pentru un start mai bun la wipe.
 14. Ai dreptate si tu ca se fac prea usor bani, (prea multe gift-uri, bani, masini cadou si etc.), eu am facut avere fara sa ma zbat prea mult cu un job sau ceva...asta nu mai e server RPG...zici ca e server fantoma, toti asa il iau in considerare cand intra pe el (eu i-am si abortat ca helper si nu numai) Si plus ca am mai tot spus-o sunt prea putine propietati si case, daca vreti sa dati un wipe cu succes care sa adraga si sa tina playeri, ganditi-va sa puneti la dispozitie si mai multe propietati si afaceri (biz-uri) la dispozitie, sa vada ca au pentru ce munci (la job preferabil nu la /getgift) pe langa multe altele care trebuie modificate la un upgrade major.