Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

ChrisAngel last won the day on 3 November 2018

ChrisAngel had the most liked content!

Community Reputation

85 Recognised

5 Followers

About ChrisAngel

 • Rank
  Member in Charge
 • Birthday 01/05/1994

Contact Methods

 • Discord
  Array

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Array

Recent Profile Visitors

8,554 profile views
 1. Plus la asta ar trebui facut in asa fel incat, daca mori cu wanted, sa se reseteze acel timer pentru wanted down inapoi la 10 min, fiindca te poti omora incontinu sa schimbi spawn-ul /factionspawn /changespawn si sa scapi de cops si de wanted, cea ce este non-ro si non-fareplay.
 2. Nu e doar la masinile de rent car LV, eu am patit apoi si la masinile factiunii (taxi)
 3. A picat hostul iara ma? Sau dc nu anuntati nimic :(

 4. Se poate adauga si Rent Boat SF aici, e si loc de bărci. Aici locul biz-ului: https://imgur.com/jnvxF2o sau https://imgur.com/mhKx2lL Si pe aici bărci: https://imgur.com/8lDrOlv https://imgur.com/nolAjSF https://imgur.com/z9dcttZ https://imgur.com/6b4X91r Si Rent Boat LS cu loc pentru barci aici: https://imgur.com/a/jF2GxbD Trebuie rezolvat si bug-ul de la test DMB https://imgur.com/a/MEl7ake
 5. Adevarat. Sau adaugat comanda /fish si din barcă, eventual pus missiune cu vinde 10 pesti la 24/7. Adaugate cateva barci de rent si prin sf unde poți sa dai /fish, pe langa drop sau mai sus spre jizzy bay.
 6. Nick server: ChrisAngeL Descriere: Să se adauge si biz-ul rent boat ls, in locul in care a mai fost (daca nu știți apelați in game la mine) daca tot e si licenta si testul de sailing.
 7. Nick in joc: ChrisAngeL Level: 8 Poza cu /stats: https://imgur.com/a/uqdlPFt Alte mentiuni: MOARTE UBER!
 8. De ce contra? Arugmentati...Eu zic ca e mult mai buna ideea fiinda nu vor mai fii nici asa multi cu hp scazut, pentru ca imediat ce s-ar face dm mai mare de 5-10% individul ar lua freeze, sau ar ramane fara arma, dupa caz si in felu asta se evita oameni care sa aiba low hp prin gara si sa fie calcati neintentionat si sa ia jaill aiurea...(Vine unu, face troll, scade hp cu dgl la toti la 2% dupa urmeaza sa fie calcati neintentionati si oameni nevionati ajung la jail) Mai si ganditi-va putin, nu doar dati cu CONTRA aiurea.
 9. Să nu se mai dea jaill direct pentru dm in spawn-uri, doar sa te avertizeze ca nu ai voie sa faci dm in locul rescpectiv, eventual sa iti ia arma daca tragi in cineva si faci dm mai mare de 10 la suta si sa iti dea freeze 5-10 sec. Pentru ca sunt multi prin spawn si pot fii chiar si calcati neintentionat si iau jaill aiurea. Daca faci DB calcand cu masina tot asa sa iti dea freeze eventual daca scazi mai mult viata sau omori pe cineva calcand-ul sa iti dispara masina. No Dm Zone sa fie conturata pe minimap cu gri, ca sa stie lumea.
 10. PRO si pentru playeri pe minimap, sa se vada toti cei din proximitatea busolei, nu toti de pe intreaga mapa. PRO si pentru eventuri, cate unu la o ora, dai /joinevent si intri in joc, pornea eventul daca erau minim 3 sau 5 parca, iar daca nu se stangeau suficienti in curs de vreo 10 min, se anula. LMS (last man standing) cu deagle / m4 LCS (last car standing) cu masini bloodring in arena aia de derby si sa primesti si mp5 sa poti face drive-by pe Q-E Hunting (se alege random o tinta) cine o omora primeste bani, daca nu o omora primeste tinta banii, sa fie timp de 15-20 min, daca iasa tinta se baga alta random. Money bag (mai multe locatii random unde sa fie o punga cu bani) cine ajunge o ia si primeste banii.
 11. Nume: ChrisAngeL Varsta: 26 Vechime pe comunitate: 11 ani Ore disponibile pe zi: 2/3 La ce te pricepi cel mai bine pe samp: /wank Pe ce platforma esti disponibil si ce id ai: toate: wapp, disc, skype Eu aduc ca propunere, la deschiderea serverului (pana se mai testeaza cum trebuie) să se dea cate un reward, pentru toti cei care aduc o contributie si raporteaza bug-uri. Pentru ca stiu ca nu prea s-a testat indeajuns. Gen cate un gift (random) care il iei mai apoi din comanda, ori daca sunt bug-uri severe (de bug abuse) să se dea eu stiu...un gift chiar la alegere, poate chiar o functie (pentru cei care sunt dupa functii) admin / heper. Succes si doamne ajuta să fie bine...trebuie să înviem cumva comunitatea înapoi.
 12. Bă ati fost mă la vot să votati cu Veorica? 

  1. Kosmyn

   Kosmyn

   alta intrebare 

 13. Dc m-ati banat? :| Abia ce am intrat :)) https://imgur.com/a/zaYALnR

  1. JesTyCk

   JesTyCk

   De la host, va fi schimbat in curand, dai relog.

×
×
 • Create New...