Jump to content

VladAndrei

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About VladAndrei

  • Rank
    Joiner

Contact Methods

  • Discord
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array

Previous Fields

  • Nick MC
    Array

Recent Profile Visitors

508 profile views
  1. Nick in joc:VladMolea Descriere tutorial:Salutare,probabil multi va intrebati cum sa votati pe server.In primul rand scriem pe chat /vote unde veti gasi 2 link-uri de vot.Fiecare are suma de 25.000 iar impreuna au 50.000 pe langa acestea mai primiti si un vote key.Dar daca sunteti norocosi puteti primi si extra-bonus de 100.000 Linkuri de descarcare programe utilitare: -
  2. 1) Nickname in joc: VladMolea 2) Varsta: 15 ani 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Da 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc de la versiunea de minecraft 1.6 si imi place sa joc cel mai mult survival si prison.Incerc sa ajut comunitatea cu lucrurile pe care le stiu. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?:Da,am fost pe acest server helper si vreau sa redevin.Am mai fost si pe serverul Blaze operator. 6) Ai citit regulamentul serverului?:Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:1 day,10 hours and 11 minutes.Puteti verifica. 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server:Lucrez la o casa cu prietenul RobertSexy si AndreiLuca24.Eu muncesc si in mina pentru a obtine minereuri care mai tarziu sa le pot folosi sau sa le pot vinde.Sunt activ mai mereu pe server. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da,cu siguranta. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Cu siguranta,in trecut am mai avut experienta de helper chiar pe acest server.In activitatea de zi cu zi ajut diferiti player noi cu diferite lucruri cum ar fi:comenzile,retetele,ii ajut sa isi faca casa,sau chiar ii iau in team-ul meu. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Prezenta mea ar aduce un lucru bun playerilor.Faptul ca ii pot ajuta sa isi faca o casa sau sa ii ajt in probleme cu bug-uri sau altele.Imi place o placere sa ii ajut pe toti in mod egal. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:Am vazut cativa membri si am lucrat cu unul din ei casa ajutam un player nou sa isi faca o casa subterana si sa ii aratam cum este serverul.Deci,am o parere foarte buna despre actualii membri ai grupului de helper. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Vreau sa ofer ajutor acestui server deoarece vreau sa ajut toti player sa ii invat tot ce trebuie sa stie despre server,si oricum nu sunt prea multi helperi si miar face placere sa lucrez cu cei care sunt actuali helperi. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Momentan am 3 voturi insa o sa votez in fiecare zi. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Cu siguranta. 16) Alte mentiuni:Alte mentiuni ar mai fi ca am mai fost helper iar ownerul ma indemnat sa fac aceeasta alegere de a face o cerere pentru helper,asa ca daca voi fi acceptat pentru teste,ar fi o onoare pentru mine.Acum am facut orele minime pentru a deveni helper !
  3. 1) Nickname in joc: VladMolea 2) Varsta: 15 ani 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Da 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc de la versiunea de minecraft 1.6 si imi place sa joc cel mai mult survival si prison.Incerc sa ajut comunitatea cu lucrurile pe care le stiu. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?:Da,am fost pe acest server helper si vreau sa redevin.Am mai fost si pe serverul Blaze operator. 6) Ai citit regulamentul serverului?:Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:35 de ore la momentul actual 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server:Lucrez la o casa cu prietenul RobertSexy si AndreiLuca24.Eu muncesc si in mina pentru a obtine minereuri care mai tarziu sa le pot folosi sau sa le pot vinde.Sunt activ mai mereu pe server. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da,cu siguranta. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Cu siguranta,in trecut am mai avut experienta de helper chiar pe acest server.In activitatea de zi cu zi ajut diferiti player noi cu diferite lucruri cum ar fi:comenzile,retetele,ii ajut sa isi faca casa,sau chiar ii iau in team-ul meu. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Prezenta mea ar aduce un lucru bun playerilor.Faptul ca ii pot ajuta sa isi faca o casa sau sa ii ajt in probleme cu bug-uri sau altele.Imi place o placere sa ii ajut pe toti in mod egal. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:Am vazut cativa membri si am lucrat cu unul din ei casa ajutam un player nou sa isi faca o casa subterana si sa ii aratam cum este serverul.Deci,am o parere foarte buna despre actualii membri ai grupului de helper. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Vreau sa ofer ajutor acestui server deoarece vreau sa ajut toti player sa ii invat tot ce trebuie sa stie despre server,si oricum nu sunt prea multi helperi si miar face placere sa lucrez cu cei care sunt actuali helperi. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:Momentan am 3 voturi insa o sa votez in fiecare zi. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Cu siguranta. 16) Alte mentiuni:Alte mentiuni ar mai fi ca am mai fost helper iar ownerul ma indemnat sa fac aceeasta alegere de a face o cerere pentru helper,asa ca daca voi fi acceptat pentru teste,ar fi o onoare pentru mine.
×
×
  • Create New...