Wolverine

Members
 • Content Count

  130
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Wolverine

 1. Salut . Am si eu o problema cu PC-ul . De curand mi-am schimbat windows-ul [ VISTA -> Windows 7 Ultimate ] si acum sa-mp`ul imi merge sacadat rau . Am incercat si faza cu " Start Task Manager " sau ceva de genul unde trebuia sa dau la prioriatate si nimic . Daca stiti ce pot face va rog ajutati`ma .. Multumesc ! PS: Cand aveam Vista mergea f. bine . Habar nu am daca este de la Software / Hardware
 2. Salut eGaming , am o propunere . Daca vreti sa se bage comanda /donatelevel [id/NumePlayier] [Numarul.de.levele]. Levelul sa se dea de la level 7 + . Astept pareri .. Pro / Contra [ si de ce .. ]
 3. Salut , eG .. Am o propunere .. Ca sa putem scrie /time si sa putem vedea ceasul trebuie sa mergem la un 24/7 si sa scriem /buy clock . [ ca sa poti da /buy clock trebuie sa fie adaugat la 24/7 un numar acolo la /buy ( sa zicem 10 ) ] Astept .. Pro / Contra .. PS: Ideea este dupa eG RP ! PS2: Nu reusesc sa pun poll .
 4. Nu ma refer la admini .. Ci la toti playerii , ei sa aiba acces la comanda .
 5. Off : Iti dau in sfat , invata sa scrii si apoi mai treci pe aici . On : Frumos filmu` , nu prea imi place cum ai miscat camera in unele parti din film , in reste e OK . Nota - 9 .
 6. Wolverine

  Memorii RAM

  Eu am 3GB RAM ! >>>> Spam la Sa-mp Godfather /// Diverse // Topic pentru spam ///// Enjoy !
 7. Cand ai nevoie de ajutor Ninu Adminu` te ajuta .. Repet .. Foarte bune ideile ![
 8. Deci .. sa incepem cu inceputul .. : 1) Ar fi bine sa fie pusa si pe admini 1/2 ! [ sau pe admin`ul care nu are comanda aceasta ] 2) Ar fi bine si la leaderi PD / FBI / NG / M/F pentru ca acolo se intalnesc cel mai des probleme de acest gen . 3) Pro, o idee destul de buna !
 9. Pro !! Sunt foarte bune ideile ! Cei care sunt morti dupa $ se numesc fomisti ! PS : Sunt niste idei bune repet , frumos ar fi sa se puna in practica !
 10. Contra . Iti zic din start ca nu e posibil ! PS: La CS am vazut ca se face asa ceva ! PS2 : Aici ai dreptate JkT PS3 : Jos manelarii si rockerii !
 11. Contra ! Idem Radu ! PS: Sus cu morga !
 12. Pai daca s-ar aproba aceasta sugestie banuiesc ca ar sarea din start ORA SI ZIUA din colt dreapta .. si vorba ta ar fi bine sa apara ziua / luna / anul . PS: Am bagat poll !! Votati !!
 13. Gj ! Frumos au rulat clipurile unele dupa altele ) . 10 !!