contteste

Members
 • Content Count

  0
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About contteste

 • Rank
  Joiner

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  nu
 • Nick CS
  nu
 • Nick MC
  nu
 • GFX Skill
  Expert

Recent Profile Visitors

191 profile views
 1. Nu sunt genul de persoana care sa puna la suflet chestii de genul, si nu ma afecteaza ceea ce voteaza 5 sobolani si cativa mistreti pe-aici .

  Dar asa ca chestie, domnule administrator @Kawa, atunci cand s-a propus in comitetul extrasecret al moderatorilor( cel din "dark zone") ca sergiu sa fie nominat ca cea mai mare dezamagire a anului 2017.

  De ce nu ai intervenit sa le spui, ma oameni buni, omul asta ne-a ajutatΒ  in momentele cele mai grele, a facut sacrificii pentru comunitatea asta pe care nu toata lumea le stie, dar tu le stiai .

  Nu am pretentii sa fiu ridicat in slavi si nici sa mi se faca statuie, am ajutat la fel cum au facut-o si altii, nu zic sa ma pui la " Most helpful of the year" dar nici la cea mai mare dezamagire, pentru ca sincer mi se pare o lipsa de repsect pentru cineva care intr-adevar v-a ajutat, si a incercat sa faca totul pentru aceasta comunitate.

  Repet nu am pretentii de la membri, ei nu au de unde sa stie, dar tu, domnule administrator stii, dar na ce-ai zis, da-l dracu a plecat nu ne mai ajuta, hai sa-l punem la dezamagiri.

  Apropo, sunt sergiu, am disable pe cont, s-a ajuns pe comunitate sa nu mai stii nici cine iti este prieten, playeri care pana ieri glumeai cu ei si radeai pe server, acum iti fac report pe forum ca le zici prost ( in gluma), ce sa faci, asta e .

  1. Kawa

   Kawa

   Raspunsul este foarte simplu, nu m-a interesat atat de mult Gala, @Nanak ocupandu-se in totalitate de ea, propunerile venind de la alti moderatori. Singurul lucru la care am intervenit a fost la cea mai mare dezamagire unde m-am pus singur (fiindca stiam ca nu va avea nimeni curajul sa o faca) si acolo unde nu erau deloc propuneri.

   Β 

   Iara daca ai impresia ca pentru mine un om odata plecat il dau uitarii sau nu mai dau 2 bani pe el, te inseli amarnic. Ti-as mai zice ceva, ce ti-am mai zis ultima oara cand am vorbit, dar nu consider ca este locul potrivit asa ca daca esti curios, ma cauti in privat.