Nicolas

Members
 • Content count

  77
 • Joined

 • Last visited

About Nicolas

 • Rank
  Joiner

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  NiCk.69

Recent Profile Visitors

267 profile views
 1. ~PRO~ mihaitza normal ca ii tii partea ca iti e prieten cica ... george asta e prea cu nasu pe sus ... laso mai usor georgica ... si mai sunt unii care au admin , si se cred dumnezeu, lasati-o dracu mai usor cu impresiile astea ieftine... ce-s cu figurile astea pe stomacul gol, mai mancati si voi ceva
 2. Daca intelegeai de voie buna nu mai ajungeam aici...
 3. Vip nu stiu daca te-ai uitat bine la poze, da eu ti-am spus de doua ori ca nu ai voie sa faci work cu /vport dar tu continuai.... Uitate te rog mai bine la poze ... dovezile sunt destul de clare !!!!
 4. =)) =))
 5. http://postimg.org/gallery/1drvs89nc/c18233b0/ Am scis link-ul gresit mai sus
 6. RomaniaTruckingOffice!!! Nick: NiCk.69 Nick-ul vip-ului: AgentulVIP Motivul reclamatiei: Work cu /vport... Dovada: http://postimg.com/gallery/2al4c2oma/bca61b60/ Ora si data intamplarii: 21-01-2017/intre orele 16.00<->16.30 Alte precizii: Nu mi se pare corect fata de ceilalti jucatori, ca unii vipi sa foloseasca comenzile (/vcmds) in timpul /work-ului...adica nu mi se pare corect ca unii merg cate 10-15 min de la "BUCURESTI la NEW CITY" si altii sa ajunga direct(/vport la o persoana de la new city sau din apropriere) PS: Se vede in poza cum el a spus ca are /work de la BUCURESTI la NEW CITY si are prea mult de mers!
 7. Si tu oricum esti tare in gura pe sv ... sigur l-ai suparat pe comi CONTRA!!!!!!
 8. JailEvade Bft... CONTRA!!!!!
 9. PRO!
 10. Contra...
 11. Apropo cand iei ban sau kick de la JunkBuster iti apare ceva pe chat-> "JunkBuster:Baning player 'alin77'.Reason:(motivul pentru care ai fost banat)" puteai sa ii faci screenshot...
 12. PRO! Nu te-a banat un admin si JunkBuster-ul ...
 13. Nu au nici un sens pozele alea .... CONTRA...
 14. Nick: NiCk.69 Varsta: aproape 18 Mapa cu numarul: 10&11 Poze/Video | v Curier Spawn: http://sendvid.com/ct462be4 Police Spawn: http://sendvid.com/3rqxmp0x Contact: Skype-> nicolas.nick65 Alte precizii: Lag-ul nu este de la mapa, este din cauza filmarii. Si mapele sunt facute la cererea lui UraganX . Romania Trucking Office !!!
 15. videoclipul merge mai cu lag