GeorgeWARMACHINE

Members
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by GeorgeWARMACHINE

 1. Nume forum : GeorgeWARMACHINE Varsta : 15 Sugestia ta : Propun deschiderea unui server de SA:MP de tip Stunt. Ce plusuri va aduce comunitatii sugestia ta : membrii. P.S: Am gamemode, tot ce îmi trebuie este aprobarea voastră că băgați serverul în comunitate, și voi achiziționa host.
 2. Nu. Deoarece sunt avorturi in plus si degeaba.
 3. Bag bani in jocuri. Obisnuiesc sa bag in SA:MP si CS:GO / Forumuri(deocamdata nu mai investesc in forumuri)
 4. Citesc zi de zi. Cate o carte pe luna, deoarece cred ca imi imbogateste masa vocabularului si ma face mai cult.
 5. Da, deoarece din cauza sportului ma simt mai in forma.
 6. Da, deoarece mouse-ul fiind unul de gaming, are aderenta mai buna.
 7. Bun venit pe comunitatea eGaming România! Pentru a nu interveni probleme, te rog să citești regulamentul forumului. https://forum.egaming.ro/forum-52/announcement-47-regulament-forum/ Ședere plăcută în continuare!
 8. Mulțumim pentru postare! Acum folosesc acest skin. Continuă cu postarea modurilor pe YouTube, mă voi abona!
 9. Salut tuturor! M-am gândit să propun ceva, deoarece atrage multă lume, și putem promova Comunitatea eGaming mult mai eficient. Propunere: Să se organizeze un concurs intitulat eG-Creative. Pentru a participa la acest concurs, participanții trebuie să facă un desen(pe o foaie, preferabil A4) legat de atât de eGaming, cât și de serverul de SA:MP. Premiile: banii pe serverul de SA:MP/mașină personală pe serverul de SA:MP/V.I.P pe forum. P.S: dacă nu mă cunoașteți, sunt darwiNN. Am jucat acum mult timp aici, și am decis să mă reapuc.
 10. Păi dacă sugestia va fii pusă în aplicare, poți câștiga lucrurile enumerate mai sus. Să mai scăpăm și noi de monotonia de pe jocuri, și să mai și desenăm.(cam asta ar fii idea concursului) Și nu ar trebui să scrii eGaming, ci să redai prin desen un moment de pe SA:MP. (ex: war, rob, afacere, event, etc)
 11. Pro! O idee foarte bună de pus în aplicare și interesantă.
 12. Am vizualizat pe YouTube. Felicitări pentru munca depusă, mult succes în continuare.