Jump to content

AndreiIoncica

Members
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

7 Neutral

4 Followers

About AndreiIoncica

  • Rank
    Joiner
  • Birthday 01/13/2000

Profile Information

  • Gender
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick MC
    Array
  • GFX Skill
    Array

Recent Profile Visitors

1,615 profile views
  1. 1) Nickname in joc: ioancii 2a) Varsta: 18 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5000113 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: nu. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc aproximativ din 2012, iar constant de la 1.4.7. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: Da, am mai avut helper si moderator pe immortal.cs1.ro (serverul e inchis de cativa ani deci nu cred ca e reclama). Si helper -> co owner pe serverul asta. 6) Ai citit regulamentul serverului?: da. 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: 1d 7h 7m 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: in cea mai mare parte a timpului ma plimb pe bani (job explorer) si stau de vorba cu playerii. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: sunt destul de sigur ca pot face asta. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: faptul ca tot timpul am fost dispus si mi-a facut placere sa ii ajut pe altii. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: un ajutor in plus care sa mentina ordinea. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: din cate stiu e doar unul in momentul de fata, si din cate am vazut isi face treaba destul de bine. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: cum am spus mai sus, imi face placere sa ajut alti oameni, plus ca am prins o pasiune pentru serverul asta. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 2 voturi. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: sunt mai sigur de asta decat de faptul ca o sa iau BAC-ul, deci da. 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: nu. 17) Alte mentiuni: peace out.
  2. messefy - Acceptat pentru teste. Catch3007 - Respins. Nu ai acordat like primului post. NEWTV - Acceptat pentru teste. AT_PSPSPsp_TM - Respins. Multi post. TheLegendMan - Respins. Cerere copiata. LarisaQueen - Respinsa. Nu ai acordat like primului post. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati
  3. Marc1 - Respins, cerere copiata, nu ai acordat like primului post. Fertiq - Acceptat pentru teste. TheLegendMan - Respins, cerere copiata. DJmax88 - Acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
  4. Jurre - Respins. Cererea ta nu mă convinge. Barbarian - Acceptat pentru teste. Mike98 - Acceptat pentru teste. NEWTV - Acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
  5. AlezzyoRo - Acceptat pentru teste. tApusc - Acceptat pentru teste. BCSILYM - Acceptata pentru teste. tallerken - Respins. Asta nu e cerere, e bataie de joc. RatonulVesel - Acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
  6. BaiatulCuFite - Respins. Cerere incompleta. Skymat - Acceptat pentru teste. xError404 - Respins. Cerere incompleta. magh -Respins. Aceea nu este o cerere, este o bataie de joc. LeqqitHacker - Respins. Nu ai citit regulamentul! NimeniAltu - Respins. Nu ai numarul de ore necesare. AlezzyoRo - Respins. Cererea ta nu ma convinge. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
  7. Igoras - Acceptat pentru teste. maks79 - Respins. Nu ai numarul necesar de ore. Dragoszew - Acceptat pentru teste. ONii - Acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
  8. DMI - Respins. Nu ai acordat like primului post. BatGirlBat - Acceptata pentru teste. Igoras - Respins. Nu ai acordat like primului post. StiuJava - Acceptat pentru teste. Dragoszew - Respins. Nu ai acordat like primului post. BaiatulCuFite - Respins. Nu ai acordat like primului post. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
  9. BatGirlBat - Respinsa. Multi post. SNITER - Acceptat pentru teste. Vlad123 - Acceptat pentru teste. Aquaticul - Acceptat pentru teste. DMI - Respins. Nu ai respectat minimul de cuvinte si nu ai acordat like primului post. ZM3NT4 - Acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
  10. Daniel00p2 - Respins. Nu ai minimul de cuvinte si nu ai acordat like primului post. Vlad123 - Respins. Double post. andigabryel - Respins. Nu ai 24 de ore. TheSkayPink - Respins. Nu ai acordat like primului post. Medee4Life - Respins. Nu ai acordat like primului post. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
  11. Nick in joc: ioancii Descriere tutorial: In toata experienta mea de minecraft am observat ca majoritatea playerilor isi doresc sa joace cu OptiFine (sau alte moduri/pachete de moduri) insa nu stiu sa il instaleze. In acest tutorial va voi arata in cativa pasi simpli, cat de usor este sa downloadezi si sa joci cu "mult doritul" OptiFine. 1. Deschide browserul, si intra pe urmatoarea adresa: --> www.optifine.net/downloads <-- , si dai click pe download versiunea de OptiFine pe care o vrei. nota: tutorialul este facut pentru ultima versiune de OptiFine , dar pasii sunt valabili pentru orice versiune. 2. Dupa ce dati click pe download veti fi directionati catre o pagina aratand ca cea din imagine ↓ Dupa ce descarcati versiunea aleasa pentru OptiFine, dati click pe mica sageata de langa fisier si selectati "Show in folder". 3. De aici totul devine foarte usor (nu ca ar fi fost greu candva), apasati combinatia de taste "start/windows" + R si scrieti in casuta aparuta %appdata% iar apoi dati click pe "OK". 4. Selectati fisierul ".minecraft" si mutati/copiati versiunea de OptiFine descarcata in fisier. 5. Dupa ce il copiati, mai sunt doar 2 lucruri de facut. Dublu click pe versiunea descarcata, si selectati "Install", acest lucru va va instala direct OptiFine-ul in folderul versions, de care ne vom folosi in ultimul pas. 6. Si ajungem la ultimul pas. Porniti launcher-ul de la MC si da-ti click pe "Edit profile" iar apoi click pe "Use version" si selectati versiunea de minecraft insotita de versiunea de OptiFine descarcata. (detaliat mai jos) Cam atat cu acest tutorial si sper sa ajute cat mai multa lume. Spor la joc!
  12. 1) Nickname in joc: ioancii 2) Varsta: 16 ani 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator de minecraft: Joc minecraft de la versiunea 1.4.7 constant deci am ceva experienta. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft?: Da, am avut toate functiile de la builder pana la moderator (pe fostul immortal.cs1.ro) 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da. 7) Cat timp ai activ in prezent pe server: 20h si 50min. 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi: Ma trezesc sa merg la scoala, ma chinui sa nu adorm timp de 6 ore , merg acasa ascult muzica, ies cu prietenii pe seara si in rest joc Minecraft sau FIFA. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Sigur ca da, imi place sa lucrez in grup. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Imi place sa ajut oamenii, si am destule cunostiinte cat sa ii ajut pe cei care au nevoie de ajutor. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Un ajutor in plus pe server. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Majoritatea stiu ce fac si sunt foarte activi. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Pentru ca e singurul motiv pentru care intru pe minecraft si vreau sa ajut cat mai multi incepatori. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use:/vote]: 4 desi am votat zilnic. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Presupun ca da. 16) Alte mentiuni: -
×
×
  • Create New...