1se3

Members
 • Content count

  150
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About 1se3

 • Rank
  Member
 • Birthday 03/03/00

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Baia Mare

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Alex[Coardos]
 • Nick CS
  DISTRUGATORUL
 • Nick MC
  Nu place :P

Recent Profile Visitors

496 profile views
 1. Te sustin Iso in tot, la fel am patit si eu, dc crezi ca am banat eu tot serverul?, la fel ca tine.. Capcane... etc.. Bafta tutoror care o sa mai joace pe RTO, sa dus sv. iar din cauza ca Fredel a bagat "fete" la conducere. -BRAVO FRED.. AI UN LIKE (y)
 2. Alexe nu mai comenta aiurea daca nu sti, modul parkour iti da viata doar cand sari, nu cand trage altcnv. in tine! Pro UnBan. PS: Cer sanctionarea Vip-ului pe o perioada de 2 zile pentru nerespectarea regulamentului server-ului Romania Trucking Office!
 3. LA POZA SCOR AM PUS POZA DE STATS , M-AM INCURCAT, LAS AICI IN COMENTARIU SI POZA CU SCORUL!
 4. Nick: Alex[Coardos] Varsta: 17 (18 : 3-martie) Poza scor: Poza /mstats: P.S: Am sa ma prezint. Pentru ce-i care nu ma cunosc, eu sunt 1se3, am avut niste probleme pe contul acela cu numele "1se3". Am revenit pe numele Alex[Coardos]. M-am gandit sa va zic cum a fost treaba pe contul "1se3". Eu in vremea aceea am avut niste probleme personale (familiare) etc.. In vremea aceea eram foarte suparat, si m-am enervat pe un/o coleg/a din staff. Am avut niste altercatii cu el / ea, a fost greseala mea : RECUNOSC! De aceea vreau ca sa imi cer IERTARE in primul rand de la fostii colegi din Staff, de la playerii care i-am deranjat sau le-am creat probleme, si mai ales celor care i-am banat. Nu i-am banat din bunavointa si din subinfluenta supararii!
 5. Nick: Alex[Coardos] Nick-ul jucatorului: Neoplex-YT Motivul reclamatiei: A folosit mod-ul Hidden pe autovehiculele de la Spawn Trucker. Dovada: Ora & Data intamplarii: Ora: 13:38 Pm / Data: 16.09.2017 Alte Precizari: La autovehiculul din a 2 dovada am fost de fata cand a folosit mod-ul Hidden pe el!
 6. Cu ce vreau dovezi.. + ca ai dat sban.. fara motiv.. vreau dovezile in care l-ai rezolvat.. te crezi mare si tare// zici de superiori tai " mDL " cum se vede in ss si il acuzi pe nedrept ca ti-a dat evict sa o ia el.. si ca :Ateii drq" frumos limbaj cer sa se ia masuri.
 7. Nick:Alex[Coardos] Nick-ul jucatorului:Predicter Motivul reclamatiei:DM SPAWN Dovada: Ora & Data intamplarii:Se vad in poza. Alte Precizari:Aceasta reclamatie nu o faceam.. dar daca am dat raport pentru dm spawn.. si era IsOuNdZ pe server si nu a dat jail... cum se vede si in poza.. sunt mai multi acolo dar pe mine facea Predicter dm.. dupa asta isoundz zicea ca eu daca fac "cerere" reclamatie , imi da sban pe contu asta si ca ii dai si celui ce mi-a dat sunban.. + ca vreau sa mai adaug o reclamtie "minora" asupra adminului Isoundz asupra limbajului lui necorespunzator si abuzarea de comenzi fata de Staff si Palyeri: http://imgur.com/D9zc7u4 , http://imgur.com/uYHhcva , http://imgur.com/bsb02ou , http://imgur.com/I4PfjB6 , http://imgur.com/Jn2iExi . + ca acum cand am revenit pe srv a zis iso cum se vede si aici " a facut pl reclamatie ala" .. : asta e limbaj de admin.. cer sa se ia masuri
 8. Motivul banului ți la spus Mihai, acum sunt plecat în vacanta... Când o sa ajung acasă marți am sa va arat și screenshot cu ip~ul lui "sgl7" care e la fel ca lui aTr0.daMy.
 9. Data viitoare uita-te si tu mai bine ce pui la dovezi!
 10. De data asta ai un CONTRA din partea mea.. Intri pe server si zici mi-am dat skin 74, desi stiai ca skin-ul 74 e buguit tu tot lai folosit + ca ne-ai zis " mi-am dat skin-ul 74 " Si dupa faceti topicuri... Daca nu ziceai ce ai zis inainte de ban de la JB iti dadeam PRO! Dar daca sti si faci.. nu prea, bft. [PS]: Daca "nu stiai" de skin-ul 74: e la fel ca skin id: 0!
 11. S-a rezolvat. Superiorii : T/c.
 12. Atunci va trebui ca superiorii noştri sã ia o decizie finalã asupra player-ului "Ekz." .
 13. Pro! Cer sanctionarea VIP-ului pe o perioada de 3 zile, deoarece e la prima abatere.
 14. Reclamatie inutila, CONTRA! [PS]: Mihai nu da aiurea ban.