1se3

Members
 • Content count

  145
 • Joined

 • Last visited

3 Followers

About 1se3

 • Rank
  Member
 • Birthday 03/03/00

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Baia Mare

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  1se3
 • Nick CS
  DISTRUGATORUL
 • Nick MC
  Nu place :P

Recent Profile Visitors

372 profile views
 1. Cu ce vreau dovezi.. + ca ai dat sban.. fara motiv.. vreau dovezile in care l-ai rezolvat.. te crezi mare si tare// zici de superiori tai " mDL " cum se vede in ss si il acuzi pe nedrept ca ti-a dat evict sa o ia el.. si ca :Ateii drq" frumos limbaj cer sa se ia masuri.
 2. Nick:Alex[Coardos] Nick-ul jucatorului:Predicter Motivul reclamatiei:DM SPAWN Dovada: Ora & Data intamplarii:Se vad in poza. Alte Precizari:Aceasta reclamatie nu o faceam.. dar daca am dat raport pentru dm spawn.. si era IsOuNdZ pe server si nu a dat jail... cum se vede si in poza.. sunt mai multi acolo dar pe mine facea Predicter dm.. dupa asta isoundz zicea ca eu daca fac "cerere" reclamatie , imi da sban pe contu asta si ca ii dai si celui ce mi-a dat sunban.. + ca vreau sa mai adaug o reclamtie "minora" asupra adminului Isoundz asupra limbajului lui necorespunzator si abuzarea de comenzi fata de Staff si Palyeri: http://imgur.com/D9zc7u4 , http://imgur.com/uYHhcva , http://imgur.com/bsb02ou , http://imgur.com/I4PfjB6 , http://imgur.com/Jn2iExi . + ca acum cand am revenit pe srv a zis iso cum se vede si aici " a facut pl reclamatie ala" .. : asta e limbaj de admin.. cer sa se ia masuri
 3. Motivul banului ți la spus Mihai, acum sunt plecat în vacanta... Când o sa ajung acasă marți am sa va arat și screenshot cu ip~ul lui "sgl7" care e la fel ca lui aTr0.daMy.
 4. Data viitoare uita-te si tu mai bine ce pui la dovezi!
 5. De data asta ai un CONTRA din partea mea.. Intri pe server si zici mi-am dat skin 74, desi stiai ca skin-ul 74 e buguit tu tot lai folosit + ca ne-ai zis " mi-am dat skin-ul 74 " Si dupa faceti topicuri... Daca nu ziceai ce ai zis inainte de ban de la JB iti dadeam PRO! Dar daca sti si faci.. nu prea, bft. [PS]: Daca "nu stiai" de skin-ul 74: e la fel ca skin id: 0!
 6. S-a rezolvat. Superiorii : T/c.
 7. Atunci va trebui ca superiorii noştri sã ia o decizie finalã asupra player-ului "Ekz." .
 8. Pro! Cer sanctionarea VIP-ului pe o perioada de 3 zile, deoarece e la prima abatere.
 9. Reclamatie inutila, CONTRA! [PS]: Mihai nu da aiurea ban.
 10. PRO ! Ar trebui sa le dam o sansa acestor playeri care la randul lor au avut activitate buna! Dar va trebui sa va remediati si voi daca o sa va mai dam o sansa!
 11. Pro, unban!
 12. PRO!
 13. PRO
 14. PRO!