xSpritz

Moderator MC Global
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About xSpritz

 • Rank
  Joiner

Profile Information

 • Gender
  Female

Previous Fields

 • Nick MC
  xSpritz
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

163 profile views
 1. Nu este aiurea ! Daca ai fost prins cu x-ray spune multumesc ca nu ai fost prins de mine ca aveam jail mult mai mult! In legatura cu reclamatia ta, nu vad unde a gresit Nicus! se vede ca stilul tau de minat este total aiurea si da tenta de x-ray ! O zi faina sa ai !
 2. Multumim pentru promovare !
 3. Zic ca problema ta a fost lamurita !
 4. Reclamatia ta nu e valida din punctul meu de vedere ! Am fost langa ea in momentul in care tu ai luat warn... Jailul a fost de 15minute! nu stiu ce ai mai facut tu dar nu a fost nici un jail de 7zile! Te invit pe srv si vedem cat ai
 5. Multumim de promovare !
 6. Multumim pentru promovare !
 7. Problema rezolvata !
 8. multumim de promovare!
 9. Frumos ! Imi place ce ai facut pe acolo!
 10. Pe serverul de Survival a fost dat wipe la Nether si au fost blocate protectiile acolo !
 11. 1) Nickname in joc: xSpritz2) Varsta: 203) Detii cont de Minecraft cumparat?: Momentan nu4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) : Pot sa zic ca experienta mea in Minecraft este destul de bogata. Joc minecraft de aproape 5 ani si am cam invatat zic eu cu ce se mananca 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: da am avut: Helper,Builder, Co-owner si putin timp moderator6) Ai citit regulamentul serverului?: Da7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 1day, 12h8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) : Ajut cu ce pot jucatorii noi cat si cei vechi! in rest imi petrec timpul construind si adunand resursele necesare pentru a putea construii tot ce am nevoie9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Deoarece consider ca pot fii un exemplu pentru alti jucatorii si pentru ca imi place sa-i ajut pe cei care au nevoie de anumite raspunsuri legate de server , sau orice fel de ajutor.11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Buna stare in primul rand, deoarece sunt o persoana care detine umorul in permanenta. Creativitate deoarece consider ca imaginatia mea este destul de bogata. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Actualii membrii ai stafului sunt foarte de treaba, au si ei simtul umorului cu ei in permanenta, isi fac treaba foarte bine, in sensul in care mereu ii ajuta pe cei care au nevoie de ei.13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Deoarece imi place sa ajut! Asta ar fii un prim motiv. si consider ca un "bun venit" cald pe server jucatoriilor noi si o atitudine calda cu ei ar ajuta la popularea serverului!14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: Deocamdata doar 115) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: DA16) Alte mentiuni: Succes tuturor !
 12. Nick in joc : xSpritz Descriere tutorial : Va voi arata cum sa faceti un generator de cobblestone si de ce aveti nevoie pentru a reusii sa-l faceti ! Sa incepem cu ce aveti nevoie: 4xGaleti de apa 1xGaleata cu lava 40xCobblestone Urmariti pasi din poze : 1. Construiti baza exact cum am facut si eu ! 2. Ridicati la nivelul specificat pe poza ! Atentie, se poate adauga la primul cub de jos si pe partea din interior cobblestone, dar asta depinde de preferinte ( Unde este scris "1" se poate nivela pe interior, mai putin in mijloc !!!!!! ) 3. Punem apa in locurile marcate cu "X" din imaginea urmatoare: 4. Plasam lava pe ultimul rand ( cel numerotat cu "4" de la poza de mai sus) !!! Linkuri de descarcare programe utilizate: -
 13. 1) Nickname in joc: xSpritz 2) Varsta: 19 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Deocamdata nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Pai eu personal as spune ca am o experienta destul de bogata avand in vedere ca joc minecraft de 3ani. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Da am avut. Functie de : Admin,Helper,Builder 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 1day , 11H, 4min Poza: http://imgur.com/ilbqixo 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Pai intru in general cand am timp si atunci incerc sa mai construiesc ceva, sa-i mai ajut cu ce pot pe alti,mai stau de vorba cu cine apuc si cine are chef de vorba. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Desigur. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Faptul ca ii ajut pe toti cei care au nevoie indiferent daca este vorba de o informatie sau de altceva, cat timp pot sa-i ajut ii ajut ! Si faptul ca pana acum unde am mai detinut grad au fost multumiti de mine. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: As putea compensa cu inactivitatea altor Helperi, avand in vedere ca eu intru doar spre seara si stau ceva mai mult cand nu mai sunt Helperi on . 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Toti membrii grupului de helperi actuali sunt foarte de treaba . 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Am vazut ca serverul are nevoie de putin ajutor si mie-mi place sa ajut, cum am precizat si mai sus 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: Avand in vedere ca nu joc de foarte mult timp am doar 7 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Eu zic ca da 16) Alte mentiuni: (^_-)