Jump to content

Souless

Members
  • Content Count

    217
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by Souless


  1. 21 hours ago, Konson20 said:

    Sunt in general impotriva unui WIPE, pentru ca nu cred ca o sa reuseasca sa imbunatateasca situatia, dar sunt PRO unui WIPE, precum a spus si Fenomenal, asta fiind:

     

    • Sa inchida serverul 1, 2 luni sau cat timp au nevoie scripterii sa faca un UPDATE cu adevarat mare si sa fim la pas cu celelalte servere mari.
    • Sa readuca egaming-ul VECHI la viata unde cu totii am copilarit si am petrecut momente frumoase dar imbunatatit, asta insemnand:
      • Sa se bage iar LS-SF cu teritoriile vechi dar cu un sistem de RW bine pus la punct
      • Sa se bage iar National Guard, dar de data asta sa le si dea un scop anume, care doar ei pot sa faca, iar in aceasta factiune sa intre doar cei mai buni dintre cei mai buni jucatori.
      • Toate factiunile de level 3 (poate cu exceptia M/F-ului pentru ca au deja multe) sa fie regandite si sa fie facute mult mai atragatoare, cateva exemple ar fi la NR imbunatatirea ziarelor (adica marirea textului, sa se poate aduga si o imagine pe ziar, iar pentru cumpararea acestui ziar sa se adauge peste tot in oras chioscuri de unde playerii le pot cumpara), alt exemplu ar fi creearea unui sistem de "Breaking-News" unde un reporter de rank mare sa poate transmite live anunturi legate de evenimente ce se petrec in momentul actual (Rival-Waruri, blocari tunel, actiuni RP din partea mafiilor care ar putea fi periculoase pentru civili, etc) si, si, si, se pot face multe doar trebuie putina creativitate si vointa din partea scripterilor.
    • Imbunatatirea tuturor factiunilor in general si gandite multe lucruri RolePlay (de exemplu un teritoriu pentru brawl war pentru factiunile DM)
    • In acest timp cat serverul e OFF, Kawa sa recruteze admini/helperi de incredere care cu 1-2 saptamani inainte de deschidere sa intre pe server, sa afle tot ce trebuie sa stie, pentru ca atunci cand se deschide serverul sa poata explica tuturor jucatorilor noi sistemele, factiunile si tot ce trebuie sa stie un incepator.
    • Helperii/Adminii sa fie rasplatiti pentru munca lor, aici va puteti voi gandi la ceva care ar putea face aceasta functie atragatoare.
    • Sa se adauge mai multe JOB-uri noi, aici nu trebuie sa veniti neaparat cu ceva original, puteti copia de la alte servere
    • Sa faca in tot acest timp reclama pentru deschiderea serverului pe diferite site-uri/pagini de facebook, ca lumea sa stie despre deschidere.
    • Sa aibe o echipa de oameni care testeaza fiecare update in parte pana in cele mai mici detalii, ca sa nu cumva sa apara un bug la deschidere (e destul de imposibil, dar macar sa incercati)
    • Sa se joace putin cu diferitele skin-uri si sa implementeze sisteme noi cum sunt si pe alte servere (ex. skinul de popa sa poata cununa 2 oameni in biserica din SF, skinul ala cu geanta in spate sa fie un fel de explorator, etc)

    Astea sunt doar cateva idei pe care le-am gandit in doar 10 minute si care au mai fost mentionate de alti playeri, ganditi-va ce creativi puteti sa fiti daca aveti luni la dispozitie ;) 

     

    Cu toate ca am spus cateva lucruri rautacioase, chiar vreau ca egaming-ul sa reuseasca si sa sarbatorim a 10-a aniversare cu minim 200 playeri pe server, iar daca chiar s-ar da un WIPE atunci sa va luati atata timp cat credeti voi ca e necesar si reveniti mai puternici ca niciodata (da, m-am uitat la multe filme :))

     

    +1. Super idei.


  2. 2 hours ago, sNNiK3rs said:

    Deja deviezi de la subiect, aduci tot felul de aberatii care nici tu nu le crezi, ti-ai irosit 5 minute din viata aiurea, incerci sa faci pe "desteptul" Nu s-a plans nimeni de "ca este infernus in garaj"Daca tu consider ca de asta e creat topicul, inseamna ca nu ai inteles nimic.Data viitoarea incearca sa te concentrezi pe subiect, nu pe ce au celelalte comunitati si ce iti mai vine tie in minte.

    @Repet ideea acestui nu este pentru ca nu am eu Infernus sau cine stie ce avere, am facut acest topic pentru a reincepe o noua organizare, care trebuie inceputa in modul acesta, consider ca asta e ultima solutie in momentul de fata, nu vreau ca peste cateva luni, sa se ajunga la aceasta decizie, in timp ce pe asta o ignoram, haide sa lasam negativismul si sa facem ceva, nu stiu cum vreti voi sa vina jucatori, cred ca unii dintre voi nici macar nu s-au straduit sa citeasca, vin si dau doar CONTRA, fara sa aiba nici o parere formata, doar in ciuda faptului ca voi fi eu frustrat.Daca aceasta sugestie nu va schimba nimic, atunci ce va schimba?Incerca sa ganditi mai limpede, sa lasam ura deoparte si sa nu mai evitam inevitabilul.

     

    Ti s-a sculat tie ca vrei sa te reapuci de samp probabil, si na, mai bine sa o ia tot serverul de la 0.

    Eu zic sa-ti vezi de treaba si s-o lasi mai moale. Decat sa te duca nuca sa propui ceva inteligent care sa atraga jucatori, mai bine wipe, ca asta-i solutia perfecta de fiecare data.

     

    Ti-am urat succes, poate data viitoare nu mai ocupi spatiu din baza de date cu propuneri tampite.

     


  3. 1 hour ago, sNNiK3rs said:

    Au fost facut promovari, in caz ca nu ai observat lumea n-a prea intrat, tocmai asta ma zbat sa explic, pentru ce sa intre lumea?

     

    Si zici ca playerii noi nu intra din cauza infernusului altuia din garaj? 

     

    Vreti sa rezolvati problema cu masinile? Bagati un dealer unde platesti o suma medie-mare de bani si primesti o masina random. Toate cu aceeasi sansa. Nu iti place ce masina ti-a picat, o vinzi la 'stat' pe o suma mai mica. Asa s-ar rezolva problema cu masini prea ieftine/scumpe.

     

    Eventual la un moment dat inchideti si dealer-ul, ca sa se faca comert cu cele de pe server.

     

    Si ca o 'sub-idee',  poate fi facut ceva gen si la case. La fiecare 20 de ore jucate primesti dreptul de a cumpara o anumita casa (un id random din cele existente), iar alegerea este a ta daca platesti sau nu.

     

     

    Astfel, $$$ nu ar garanta infernus + palat.

     

     

    In cazul unor schimbari de genul sunt +1 pentru wipe.

     


  4. V-ati gandit vreodata sa va investiti toti toate resursele intr-un nou server, de un alt joc?

    Greu mai aduci pe picioare ceva mort.

     

    Lumea poate pur si simplu nu mai joaca samp. Acum cativa ani erau 3-4 comunitati cu 1000/1000 si alte 15-20 cu 200/200, acum au mai ramas doar 3 mari, si alea in scadere.

     

    La un moment dat facusem un topic cu mai multe variante de servere, printre care si jocuri ca Rust/Ark. Am primit raspunsuri si sugestii sa o las mai moale ca nu joaca lumea Ark sau Rust, ca n-ar avea rost un server. Pai daca toate comunitatile gandesc asa, normal ca nu se joaca oamenii. N-au unde. Raman pe serverele steam.

     

    Daca maine, de exemplu, ###### ar deschide un server de Unturned care ar merge bine, apoi ar deschide mai multi. Pana atunci, ramane la stadiul de idee proasta,nu?

     

    • Like 1

  5. 14 hours ago, Alcate said:

    Stiu ca nu o luati in nume de rau eu am vorbit cu ownerul de la serverul de minecraft pe care il aveti deja si el mio recomandat forumul eu am venit cu un server mic eo zic ca nu strica mai multe servere pe comuunitate parerea mea si multumesc VRazvan pt plugin 

     

    Incompetenta se simte si in aer.

    Chiar mai rau ca in cazul meu.


  6. 34 minutes ago, GrammarNazi said:

    @Souless Am avut un iPhone 5, la care s-a spart imediat ecranul prima data cand mi-a picat pe jos (din buzunar, dar pe asfalt). L-am si reparat, ceea ce a costat si aia ceva bani si sincer sa fiu nici nu a fost nimic deosebit.. Adica singurul lucru cu care te poti mandri e marca, ca atfel nu poate mai multe lucruri decat un smartphone normal (de la 300-400 euro in sus normal). Dupa ce l-am vandut mi-am cumparat un Samsung si pot spune ca sunt mult mai multumit, mi-a picat de vreo 3-4 ori pana acum si nu s-a intamplat absolut nimic. Bine, poate nu am avut eu noroc la iPhone, dar am foarte multi prieteni care trebuie sa isi repare de 2-3 ori ecranul pe an ca mereu se sparge. :) 

     

     

     

    In momentul de fata, singurul produs pe care l-as achizitiona de la ei este AppleWatch-ul, varianta facuta in parteneriat cu Nike.


  7. On 13.04.2017 at 7:32 PM, GrammarNazi said:

    Apple e oricum o gluma proasta.. peste 15.000 de copii mor zilnic de foame pe lume iar altii arunca miile de euro in fiecare an ca sa aibe cel mai nou Iphone, care are mici imbunatatiri fata de versiunea trecuta si se si strica/sparge de fiecare data cand pica pe jos. Jalnic. 

     

    Majoritatea care isi dau cu parerea despre Apple in acest sens, n-au avut niciodata vreun produs de la ei.

×
×
  • Create New...