Jump to content

RedLife

Members
  • Content Count

    1,552
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About RedLife

  • Rank
    Live Together, Die Alone
  • Birthday 07/14/1993

Contact Methods

  • Website URL
    Array

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Location
    Array
  • Interests
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array

Recent Profile Visitors

11,502 profile views
  1. Votez: 8 Pentru ca: Interesant, mi'a placut cel mai mult desi toate sunt frumoase.
  2. RedLife

    Lost

    Filelist , sunt toate sezoanele. Daca vreti un serial de calitate , l'ati gasit. Am vazut toate sezoanele si va spun ca a meritat din plin.
  3. War'ul a fost anulat deoarece Nortenos au facut RK !
  4. RedLife

    Avatar

    Jocul e interesant , poti sa continui povestea in 2 moduri , ori sa fii de partea avatarelor ori de partea oamenilor . Mai e interesanta si partea de "Conquest" cand cuceresti alte teritorii .
  5. Chiar foarte frumos jocul , imi place din toate punctele de vedere , pana acum cel mai reusit joc pe care lam jucat anul asta .
  6. Cum explici ca acel nortenos a aparut cu masina acolo ? Se vede ca a venit de sus si sa rostogolit , asta inseamna RK care e strict interzis in timpul warului . Iar th3_game na fost singurul care a luat heal , lam vazut clar pe Sabzaky cum a aparut cu viata full dupa ce era cu viata un sfert si tot el face pe nebunu ca eram cu 100 mai multi . Imi cer scuze de off topic , dar e prea pe fata totul .
  7. Baieti , dupa ce ca ati trisat pe fata mai aveti tupeu sa puneti si film cu asta ? Uitati aici 2 poze incriminatorii : Uitativa foarte atent , veti vedea cum un nortenos se urca in ambulanta si ia heal , va zic si care era th3_game sau cum se scrie . Vreau sami spuneti de ce apare acel nortenos cu masina aia ? Pe la minutul 5 se intampla asta uitativa foarte antent : Acest war a fost o magarie pe fata , chiar mau dezamagit unii , in special Sabzaky despre care credeam ca e un om corect , se pare ca mam inselat . Vam pus dovezile pe masa ! Nortenos au trisat ! Surenos sunt adevaratii castigatori !
  8. Scurta descriere: Actiunea filmului "The invention of lying" este plasata intr-o societate contemporana fictiva si utopica, in care toata lumea spune numai adevarul absolut. Intrucat nici un alt om nu a mintit vreodata, viata scenaristului Mark Billison este extrem de dificila deoarece nu ii ramane decat sa repovesteasca faptele istorice exact asa cum s-au petrecut in realitate si faptul ca trebuie sa scrie despre perioada anilor 1300, atunci cand nu s-a intamplat nici un eveniment notabil in afara de epidemia de ciuma, nu il ajuta deloc in cariera. Mark Billison este un barbat lipsit de succes, trecut de 40 de ani, cu un aspect fizic neatragator, cu o inteligenta medie si fara prea multe sperante intr-un viitor mai bun pana in momentul in care isi descopera abilitatea de a minti si incepe sa foloseasca acest "talent" in beneficiul sau personal, incercand sa seduca o femeie pe care o admira si devenind cel mai inzestrat povestitor din lume dupa ce invata sa infrumuseteze faptele si sa pretinda cu tupeu ca a gasit intamplari istorice demult pierdute. Astfel, existenta cenusie a acestui ratat simpatic se schimba radical, iar consecintele descoperirii afirmatiilor intentionat false sunt hilare. Titlu: The Invention of Lying Data lansare (SUA): 02 Octombrie 2009 Perioda filmare: 14 Aprilie 2008 Buget: 4,000,000 $ Incasari weekend: 7,027,472 $ Incasari totale: 18,439,082 $ Distributie: Ricky Gervais - Mark Bellison Jennifer Garner - Anna McDoogles Jonah Hill - Frank Louis C.K. - Greg Jeffrey Tambor - Anthony Fionnula Flanagan - Martha Bellison Rob Lowe - Brad Kessler Regizori: Matthew Robinson Ricky Gervais Scenaristi: Matthew Robinson Ricky Gervais Genul: Comedie Durata: 100 minute Trailer : Sursa : http://www.cinemarx.ro/filme/The-Invention...ing-388231.html
  9. Mass Effect 2 I am Alive Dead Rising 2
  10. RedLife

    Ikariam

    Am cont pe Iota , pe 70 la generali , pe 20 la aparatori , ma descurc destul de bine Mai joaca cineva ?
  11. Arata bine grafica , daca bagi si un ENB ar fi perfect .
  12. Trebuia sa pui mai mare scrisu ala ca nu se vede . Acum serios ceai scris asa mare ? Nici nu vad ce se intampla din cauza textului . In rest sa zicem ca e bine
×
×
  • Create New...