Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Community Reputation

15 Good

4 Followers

About Puffy96

 • Rank
  Joiner
 • Birthday 05/19/1996

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array

Previous Fields

 • Nick CS
  Array
 • Nick MC
  Array
 • GFX Skill
  Array

Recent Profile Visitors

1,607 profile views
 1. Salutare, nu uitati sa votati zilnic serverul de minecraft Click: aici si sunteti inscrisi automat in concursul de Promovare Mc .Pentru detalii click Aici 

 2. Fertiq - Acceptat pentru teste. Titan_Ionut - Respins. Nu ai numarul de ore necesare (24) revino cu o alta cerere dupa ce ai atins acest numar. Jurre - Respins. Nu ai respectat modelul de cerere/Nu ai acordat like primului post. AnamariaC - Acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
 3. eduard1948- Acceptat pentru teste. Thrandr- Acceptat pentru teste. Skrilles - Acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
 4. eduard1948- Respins. Cererea a fost copiata si repostata/Nu ai dat like primului post. IgorYTB- Respins. Cererea a fost copiata si repostata. Thrandr- Respins. Cererea a fost copiata si repostata. Skrilles - Respins. Cererea ta nu ma impresioneaza/Nu ai respectat numarul de cuvinte/Argumenteaza descrierea ta. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
 5. vio07 - Respins. Nu ai acordat like primului post IgorYTB- Respins. Nu ai acordat like primului post Thrandr- Respins. Nu ai acordat like primului post eduard1948- Respins. Nu ai acordat like primului post Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
 6. Doresc şi eu o dovadă că am avut X-Ray , te rog .

   

  Eu i-am cerut să facem Team Wiever da nu a dorit .

   

  1. VladM

   VladM

   ai avut, stiu eu, te-am vazut pe sa:mp erai la acolo, sau nu vorbiti de samp ? :))

  2. Puffy96

   Puffy96

   Warn-ul si jail-ul vor ramane.

  3. Fertiq

   Fertiq

   Eu vreau dovadă că am avut X-Ray .

    

   Uită-te la statistici să vezi câte blocuri minate am , şi câte minereuri de dm am minat .

    

   Asta e vers. care o folosesc. 

    

    

   Astea sunt Resource Pack-urile mele: 

    

   Mă rog , crezi ce vrei :P

 7. Deci nu am inteles nimic din ce ai spus.Abia ti se aude vocea... O sa primesti 100.000$ pentru incercare.
 8. BERZOX- Respins. Ai mai fost odata membru Staff si nu ai stiu sa apreciezi ceea ce erai. goldenlion- Respins. Cererea ta nu ma impresioneaza.Incearca sa aduci mai multe argumente, incearca sa iti corectezi si ceea ce ai scris inainte sa postezi pentru ca ai prea multe greseli de ortografie. ZzWiNNeR- Respins. Nu ai acordat like primului post/Cererea ta nu ma impresioneaza.Incearca sa aduci mai multe argumente xSpritz- Acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
 9. Si asta ce ar trebuii sa insemne? Topic Inchis.
 10. Asta nu e clip video.Asta e bataie de joc.Topic Inchis.
 11. HaKeR15001900- Respins. Cererea a fost facuta inainte de WIPE. adidas007 - Respins. Cererea a fost facuta inainte de WIPE. Barosanu13- Respins. Nu ai respectat modelul de cerere/Nu ai acordat like primului post/Cererile nu se discuta pe server, tu mi-ai spamat non-stop. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
 12. Serverul Mc.eGaming.ro este online si operational!!! Va asteptam la joaca pe toti. Event mai pe seara. Join Now!

  Think different, think eGaming!

 13. Nick pe forum: Puffy96 Poza: Esti de acord cu sactiunea in caz contrar?: Da
×
×
 • Create New...