Puffy96

Members
 • Content Count

  49
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

4 Followers

About Puffy96

 • Rank
  Joiner
 • Birthday 05/19/1996

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Pitesti

Previous Fields

 • Nick CS
  Puffy
 • Nick MC
  ePuffy
 • GFX Skill
  No Info

Recent Profile Visitors

1,428 profile views
 1. Fertiq - Acceptat pentru teste. Titan_Ionut - Respins. Nu ai numarul de ore necesare (24) revino cu o alta cerere dupa ce ai atins acest numar. Jurre - Respins. Nu ai respectat modelul de cerere/Nu ai acordat like primului post. AnamariaC - Acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
 2. eduard1948- Acceptat pentru teste. Thrandr- Acceptat pentru teste. Skrilles - Acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
 3. eduard1948- Respins. Cererea a fost copiata si repostata/Nu ai dat like primului post. IgorYTB- Respins. Cererea a fost copiata si repostata. Thrandr- Respins. Cererea a fost copiata si repostata. Skrilles - Respins. Cererea ta nu ma impresioneaza/Nu ai respectat numarul de cuvinte/Argumenteaza descrierea ta. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
 4. vio07 - Respins. Nu ai acordat like primului post IgorYTB- Respins. Nu ai acordat like primului post Thrandr- Respins. Nu ai acordat like primului post eduard1948- Respins. Nu ai acordat like primului post Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
 5. Deci nu am inteles nimic din ce ai spus.Abia ti se aude vocea... O sa primesti 100.000$ pentru incercare.
 6. BERZOX- Respins. Ai mai fost odata membru Staff si nu ai stiu sa apreciezi ceea ce erai. goldenlion- Respins. Cererea ta nu ma impresioneaza.Incearca sa aduci mai multe argumente, incearca sa iti corectezi si ceea ce ai scris inainte sa postezi pentru ca ai prea multe greseli de ortografie. ZzWiNNeR- Respins. Nu ai acordat like primului post/Cererea ta nu ma impresioneaza.Incearca sa aduci mai multe argumente xSpritz- Acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
 7. Si asta ce ar trebuii sa insemne? Topic Inchis.
 8. Asta nu e clip video.Asta e bataie de joc.Topic Inchis.
 9. HaKeR15001900- Respins. Cererea a fost facuta inainte de WIPE. adidas007 - Respins. Cererea a fost facuta inainte de WIPE. Barosanu13- Respins. Nu ai respectat modelul de cerere/Nu ai acordat like primului post/Cererile nu se discuta pe server, tu mi-ai spamat non-stop. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
 10. Nick pe forum: Puffy96 Poza: Esti de acord cu sactiunea in caz contrar?: Da
 11. Un clip frumusel.Dar nu pot sa iti dau grad doar pentru un clip cu poze.O sa primesti 2.000.000$ pe server
 12. O sa primesti 500k pentru acest video ciudat.
 13. Clipul lasa de dorit.O sa primesti 500k pentru incercare.