Jump to content

Puffy96

Members
  • Content Count

    49
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Puffy96

  1. Salutare, nu uitati sa votati zilnic serverul de minecraft Click: aici si sunteti inscrisi automat in concursul de Promovare Mc .Pentru detalii click Aici 

  2. Fertiq - Acceptat pentru teste. Titan_Ionut - Respins. Nu ai numarul de ore necesare (24) revino cu o alta cerere dupa ce ai atins acest numar. Jurre - Respins. Nu ai respectat modelul de cerere/Nu ai acordat like primului post. AnamariaC - Acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
  3. eduard1948- Acceptat pentru teste. Thrandr- Acceptat pentru teste. Skrilles - Acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
  4. eduard1948- Respins. Cererea a fost copiata si repostata/Nu ai dat like primului post. IgorYTB- Respins. Cererea a fost copiata si repostata. Thrandr- Respins. Cererea a fost copiata si repostata. Skrilles - Respins. Cererea ta nu ma impresioneaza/Nu ai respectat numarul de cuvinte/Argumenteaza descrierea ta. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
  5. vio07 - Respins. Nu ai acordat like primului post IgorYTB- Respins. Nu ai acordat like primului post Thrandr- Respins. Nu ai acordat like primului post eduard1948- Respins. Nu ai acordat like primului post Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
  6. Deci nu am inteles nimic din ce ai spus.Abia ti se aude vocea... O sa primesti 100.000$ pentru incercare.
  7. BERZOX- Respins. Ai mai fost odata membru Staff si nu ai stiu sa apreciezi ceea ce erai. goldenlion- Respins. Cererea ta nu ma impresioneaza.Incearca sa aduci mai multe argumente, incearca sa iti corectezi si ceea ce ai scris inainte sa postezi pentru ca ai prea multe greseli de ortografie. ZzWiNNeR- Respins. Nu ai acordat like primului post/Cererea ta nu ma impresioneaza.Incearca sa aduci mai multe argumente xSpritz- Acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
  8. Si asta ce ar trebuii sa insemne? Topic Inchis.
  9. Asta nu e clip video.Asta e bataie de joc.Topic Inchis.
  10. HaKeR15001900- Respins. Cererea a fost facuta inainte de WIPE. adidas007 - Respins. Cererea a fost facuta inainte de WIPE. Barosanu13- Respins. Nu ai respectat modelul de cerere/Nu ai acordat like primului post/Cererile nu se discuta pe server, tu mi-ai spamat non-stop. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
  11. Serverul Mc.eGaming.ro este online si operational!!! Va asteptam la joaca pe toti. Event mai pe seara. Join Now!

    Think different, think eGaming!

  12. Serverul de minecraft mc.egaming.ro se v-a redeschide maine in jurul orelor 11-12. Va asteptam pe server pentru un nou inceput, noi provocari, noi evenimente si mai ales o noua harta !!!

  13. Serverul de minecraft incepe sa creasca usor usor :D. Va asteptam si pe voi, ceilalti membri ai comunitatii sa  va alaturati noua . https://forum.egaming.ro/forum/770-minecraft-mcegamingro/

    Va mai asteptam si pe FaceBook -> eg-mc.com/facebook

    Dar si pe serverul nostru de discord: -> https://discord.gg/hsuYYRQ

    1. Kawa

      Kawa

      Nu mai bine folositi serverul de TeamSpeak 3 al comunitatii?

    2. VRazvan

      VRazvan

      Se poate face redirect pe room in functie de teamuri, factiuni si minigames pe discord :D

    3. LilGangsta

      LilGangsta

      Vreau si eu sa ma joc pls

  14. Un clip frumusel.Dar nu pot sa iti dau grad doar pentru un clip cu poze.O sa primesti 2.000.000$ pe server
  15. O sa primesti 500k pentru acest video ciudat.
  16. Clipul lasa de dorit.O sa primesti 500k pentru incercare.
  17. Nu imi plac clipurile in care stai si scrii pe chat.O sa primesiti 500k pt acest clip.
  18. Frumos Video.O sa primesti 8.500.000$ pe server pt acest video!
  19. McMikey10- Acceptat pentru teste. ePulse- Acceptat pentru teste. TheBigr_- Acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
  20. Clipul in mare parte este OK. Dar mai ai de lucrat la editare.+ Vocea ta se aude prea incet abia am inteles cate ceva din ce ai zis.O sa primesti 2.000.000$ pe joc pentru incercare. Topic Inchis.
  21. allyberry12 - Acceptat pentru teste. iionci - Respins! Nu ai acordat like primului post/Cererea ta nu ma impresioneaza. Kyron-Respins! Cererea ta nu ma impresioneaza. Pickaxe- Acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
  22. AndreiKill - Acceptat pentru teste. Rossi - Respins! Nu ai acordat like primului post/Nu ai numarul de ore necesare(24)/Cererea ta nu ma impresioneaza. CalinVasile -Respins! Nu ai acordat like primului post/Cererea ta nu ma impresioneaza. NateNorth - Acceptat pentru teste. Puteti posta in continuare cererile dvs. pentru obtinerea sarcinii de helper dupa modelul postat in primul post. Cititi bine primul post pentru a fi acceptati. Datele completate vor fi verificate. Discutiile pe server legate de raspunsuri sunt interzise. De asemeni si pe forum. Daca aveti nelamuriri va rog sa le lasati in PrivatMessage aici pe forum, nu whisper in joc sau alte modalitati.
  23. Un clip frumos. Imi place cum ai editat , mi-as fi dorit sa fi aratat mai mult, poate ceva poze de la warp-uri etc.O sa primesti $1.000.000 pe server pt acest clip .Poate cand o sa faci un clip mai elaborat (poate si voce) o sa primesti si mai mult. Topic Inchis.
×
×
  • Create New...