Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Community Reputation

2 Neutral

About aknaknn

 • Rank
  Joiner
 • Birthday 11/09/1994

Contact Methods

 • Steam
  Array

Profile Information

 • Gender
  Array
 • Location
  Array
 • Interests
  Array

Previous Fields

 • Nick MC
  Array
 1. 1) Nickname in joc: anak1nelo 2) Varsta: 22 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: da 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc din 2010, am avut o multime de servere prin care am trecut, multe s-au inchis inexplicabil, etc. am jucat mult, am picat si 2 examene pt ca jucam prea intens cand eram prin faculta. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?:Op, mod, helper, practica cam tot ce se mananca. 6) Ai citit regulamentul serverului?: da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:1 zi si 4 ore (jucand de sambata pe server) 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: imi place sa construiesc, sa enchantez si sa farmez. deci principalele preocupari sunt spawnerele, fermele si nivelatul muntilor. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: da 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: experienta, mentalitatea, varsta. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Mai multa decenta dpdv al arogantei unor membrii din staff (YagmurFtw). 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:Helperii, in special cei mai noi sunt in regula si iti raspun la intrebari, atunci cand ai. Nu am avut prea multe contacte cu ei, dar de putinele ori cand am avut ne-am inteles ok. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Pentru o comunitate mai buna si mai civilizata. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: spune ca 2 dar am acumulat 300 000 $ ingame din voturi so... spune gresit 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: da 16) Alte mentiuni: sunt web developer daca aveti nevoie de ajutor cu forumul/site-ul vorbim mai multe pe privat. Pentru a fi valida cererea dumneavoastra si a fi ferm convins de faptul ca ati citit in intregime acest topic acordati like. De data asta am acordat like.
 2. 1) Nickname in joc: anak1nelo 2) Varsta: 22 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: da 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc din 2010, am avut o multime de servere prin care am trecut, multe s-au inchis inexplicabil, etc. am jucat mult, am picat si 2 examene pt ca jucam prea intens cand eram prin faculta. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?:Op, mod, helper, practica cam tot ce se mananca. 6) Ai citit regulamentul serverului?: da 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:1 zi si 4 ore (jucand de sambata pe server) 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: imi place sa construiesc, sa enchantez si sa farmez. deci principalele preocupari sunt spawnerele, fermele si nivelatul muntilor. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: da 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: experienta, mentalitatea, varsta. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Mai multa decenta dpdv al arogantei unor membrii din staff (YagmurFtw). 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:Helperii, in special cei mai noi sunt in regula si iti raspun la intrebari, atunci cand ai. Nu am avut prea multe contacte cu ei, dar de putinele ori cand am avut ne-am inteles ok. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Pentru o comunitate mai buna si mai civilizata. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: spune ca 2 dar am acumulat 300 000 $ ingame din voturi so... spune gresit 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: da 16) Alte mentiuni: sunt web developer daca aveti nevoie de ajutor cu forumul/site-ul vorbim mai multe pe privat. Pentru a fi valida cererea dumneavoastra si a fi ferm convins de faptul ca ati citit in intregime acest topic acordati like.
×
×
 • Create New...