ClatitaEmancipata

Members
 • Content count

  120
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Excellent

3 Followers

About ClatitaEmancipata

 • Rank
  Member

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Clatita

Recent Profile Visitors

1085 profile views
 1. Mai sterge din mesaje sa vorbim 

 2. Un mic LMS 

   

  1. T3040R

   T3040R

   Ce frumos abuzeaza hitmanii de comenzi la event .. @Kawa

 3. coceanule remember ____

 4. Esti prieten cu JesTyK stai in fata nu?

 5. Intram jumate azi jumate maine daca vreti

 6. Nici revelionul nu`l astept asa

 7. cs.egaming.ro gogoo

  1. Show previous comments  1 more
  2. ClatitaEmancipata
  3. David0311

   David0311

   bine, vin, asteapta, serios, vin sa te fac praf

    

  4. ClatitaEmancipata

   ClatitaEmancipata

   un admin pe cs ? ceva ??

 8. Cf clona cu tupeu nesimtit si cu aim , so iei la bot respawn

  1. Show previous comments  13 more
  2. IoNNix

   IoNNix

   Tot retardati, tot retardati =))
   Ca de obicei, injurati-va pe status update hai..
   Pnm si mai vreti playeri.

  3. xproback95

   xproback95

   @IoNNix care iti este rostul aici ? 

  4. Daniel

   Daniel

   ClatitaEmancipata - suspend 3 zile / limbaj folosit pe status update.

 9. E clar cu voi , mai am de adaugat sa tineti minte vorba lu DERBE Nu au aim dar da-ti PM ca stati pe ei ca sa nu mai dea report - REMEMBER - asta e egaming .
 10. 1. Nu stiu ce vedeti voi in primul video eu vad clar ca daca aveam aim putea sari la secunda 9 , 1:01 , 1:15 sau in alte parti , nimic nu indica cum ca as avea aim . 2. Pentru videoclipul numarul 2 am si eu o replica : https://www.youtube.com/watch?v=OimQCgr1jCU&feature=youtu.be 3. Cert este ca staff-ul a demonstrat ca este unul foarte bun prin deciziile luate , cel mai bun staff , cel mai bun server , nu am cuvinte , ban complet aiurea pe niste videoclipuri care nu dovedesc nimic . Imi pare foarte rau ca nu am filmat si in primul videoclip pentru ca abia intrasem in game si RW era in desfasurare nu am mai apucat . Solicit REEVALUARE @Rakku @JesTyCk @AdriaN @DERBE @Safy7 @ExacT @SMOKER @iTA @uNNk si intregul minunat staff care ia niste decizii foarte bune dupa cum se vede , va mai intrebati de ce ramaneti fara playeri . Mi-ar fi rusine sa acuz pe nedrept mai ai si gura mare Safy7 marele admin , nu mai incapi de mine cred , te-ai supi ca ai luat advertisment din cauza mea , vezi sa nu plangi , vai de tine nu iti meriti functia . Cu astfel de admini serverul va ajunge la un nivel cu totul si cu totul superior . DERBE inteligent ce spui nici nu a tras in mine si are aim , cum sa nu el baga aim daca e sa bage cand trage in mine in rest nu poate avea , ai dreptate , mare om mare caracter . A si asa se procedeaza pe eGaming "Nu au aim dar da-ti PM ca stati pe ei ca sa nu mai dea report" .
 11. Nick-ul tau: clatita Nick-ul admin-ului: safy7 Reclam pentru: ben Scurta descriere: ben Dovada (poza ban-ului , warn-ului sau a oricarui abuz ): 11580 clatita Safy7 aim hack | 30 zile 16:32:41 | 24/06/2017
 12. Nickname: clatita Level: 36 Varsta reala: 19 Factiuni precedente: Nortenos Gang De ce doresti sa te alaturi gang-ului Crips?: Doresc sa ajut la ridicarea factiunii. In ce interval orar joci SA-MP?: Dupa 16:00 - 17:00 , si in weekend pot intra mai mereu. Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?: Da Poti sa lucrezi in echipa?: Da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]:
 13. Nick: T3040R Reclam pe: senzastar Motiv: DM aiurea Dovada: P.S: Postez pentru el are suspend
 14. Nick: clatita Reclam pe: senzastar Motiv: DM aiurea Dovada: