Jump to content

VasileStefanGeorge

Members
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About VasileStefanGeorge

  • Rank
    Joiner

Previous Fields

  • Nick MC
    Array
  1. 1) Nickname in joc: georgestefan1 2) Varsta: 14 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Am aproape 4 ani de experienta, cu mici pauze. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft?: Pe alte servere nu, dar pe acesta odata. 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da, desigur. 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 1zi si 12ore. 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi: Sunt o persoana sociabila, cu multa vointa si ambitie. 9) Consideri ca poti lucra in echimpa cu restul membrilor din grup?: Da. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Imi place sa ajut playeri . Sunt rabdator cu fiecare si le explic pana intelege. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Datorita faptului ca pot fi suficient de activ, voi putea compensa inactivitatea celorlalti helperi. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Toti membrii grupului de helperi actuali sunt foarte de treaba . 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Vreau sa ofer ajutor pentru ca este serverul meu preferat , pe care joc inca de cand m-am apucat sa joc minecraft. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: Momentan am acumulat 11 de voturi. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da, sunt pregatit pentru asta. 16) Alte mentiuni: -Vreau sa-mi indrept greselile si asi vrea sa ajut playerii cand aveam helper ajutam playerii si ei ma respectau.
  2. 1) Nickname in joc: georgestefan1 2) Varsta: 14 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Pai , am o experienta buna , si vreau sa devin mai experimentat si eu si jucatorii sv-lui 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?:Nu am mi avut! 6) Ai citit regulamentul serverului?:Desigur 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:2zile si 15ore 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Activitatea este foarte buna ca comportamentul meu pe server si imi place sa ajut pe toata lumea! 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da, si acum lucrez cu el dar voi lucra si mai bine! 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Pentru ca eu ajut pe toata lumea , cand este nevoie.O voi ajuta mereu deoarece ei sunt playeri pe sv-ul meu de Minecraft preferat! 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Serverul o sa creasca si eu o sa cresc cu el! 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Sunt niste oameni foarte buni care la rau si bine te ajuta orice ar fi! 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Deoarece este un sv bine populat cu /warp-uri foarte bune si jucatori si staff! 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:11 voturi! 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da. Detin tot bagajul necesar 16) Alte mentiuni:Imi pare foarte rau ca am luat remove si daca mai imi datio sansa o sa fiu mai bun va promit. Si sper ca nu e o problema ca am postat de ori pentru aceasta sarcina. Sper sa fiu acceptat. Va multumesc!
  3. 1) Nickname in joc: georgestefan1 2) Varsta: 14 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pai , am o experienta buna , si vreau sa devin mai experimentat si eu si jucatorii sv-lui 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Nu am avut! 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da am citit si sunt de acord cu termenii acestuia. 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 1 zi si 9 ore! 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Activitatea este foarte buna ca comportamentul meu pe server si imi place sa ajut pe toata lumea! 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da, si acum lucrez cu el dar voi lucra si mai bine! 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Pentru ca eu ajut pe toata lumea , cand este nevoie.O voi ajuta mereu deoarece ei sunt playeri pe sv-ul meu de Minecraft preferat! 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) : Serverul o sa creasca si eu o sa cresc cu el! 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Sunt niste oameni foarte buni care la rau si bine te ajuta orice ar fi! 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Deoarece este un sv bine populat cu /warp-uri foarte bune si jucatori si staff! 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: Nu prea multe deoarece eu votez alaturi de fratele meu ! In prezent am 9 voturi! 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da. Detin tot bagajul necesar 16) Alte mentiuni: Sper sa fiu acceptat ca sa pot ajuta mai repede toti palyerii de pe sv!
×
×
  • Create New...