JulotM

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JulotM

 • Rank
  Joiner

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  n
 • Nick CS
  n
 1. 123 Avi to Gif Converter 3.2
 2. Uite unul mai frumos: Model: X5492 Cache: 12MB Speed: 3.40 GHz Mai e unul: Model: 5080 Cache: 4MB Speed: 3.73 GHz Lista completa aici.
 3. Cel de 3.2 Ghz are doar un nucleu, deci nu e Quad Core. Cache: 1MB FSB: 800Mhz Consum: 103W Nu vad de ce ai ramas masca. Mai bine te uiti la Pentium 4 de 3.8Ghz cu Cache de 2MB.
 4. AICI Ma refer sa bagi in alta mufa USB.
 5. Volanul n-are nimic. Am avut si eu volan si mi s-a intamplat sa faca asa la Calibration si in jocuri. Nu mai stiu exact de la ce era. Schimba mufa USB, fa update la DirectX 9.0c si pe urma instaleaza driverul si vezi pe urma.
 6. Posteaza aici. Nu mai deschide 10(zece) topicuri! Cand ai instalat Windows7 trebuia sa dai format la partitia C sau unde ai instalat noul Windows. CLOSED
 7. Ti-am raspuns in celalalt topic. CLOSED
 8. Ai mai folosit acel DVD? Se pare ca lipseste install.wim, cum se vede si-n poza.
 9. JulotM

  Memorii RAM

  Si sistem pe 64bit?
 10. JulotM

  [DOWNLOAD]CCleaner

  Nu e defragmenter. Ce-mi place la el e ca sterge automat fisierele temporare la 48h. PS: Pentru defragmentare este asta, tot de la Piriform, dar nu e cine stie ce.
 11. Cu placere. Poate mai are cineva vreun sfat, dar nu cred. Jocul n-are doar fisiere, ci si key in registry si de aceea nu prea sunt sanse la o rezolvare.
 12. Din cate ma pricep eu la jocuri, nu prea ai ce sa le faci. Descarca-l si pune-l pe doua dvd-uri. Cat poate sa dureze?