JulotM

Members
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About JulotM

 • Rank
  Joiner

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  n
 • Nick CS
  n
 1. 123 Avi to Gif Converter 3.2
 2. Uite unul mai frumos: Model: X5492 Cache: 12MB Speed: 3.40 GHz Mai e unul: Model: 5080 Cache: 4MB Speed: 3.73 GHz Lista completa aici.
 3. Cel de 3.2 Ghz are doar un nucleu, deci nu e Quad Core. Cache: 1MB FSB: 800Mhz Consum: 103W Nu vad de ce ai ramas masca. Mai bine te uiti la Pentium 4 de 3.8Ghz cu Cache de 2MB.
 4. AICI Ma refer sa bagi in alta mufa USB.
 5. Sunt multe... Si in fiecare zi apar variante noi nedetectabile. Asta e naspa.
 6. Volanul n-are nimic. Am avut si eu volan si mi s-a intamplat sa faca asa la Calibration si in jocuri. Nu mai stiu exact de la ce era. Schimba mufa USB, fa update la DirectX 9.0c si pe urma instaleaza driverul si vezi pe urma.
 7. Niciun antivirus nu are detectie 100%, asa ca puteti avea probleme oricand. Chiar ieri am gasit un virus care era vazut doar de 6 antivirusi(a-squared, CAT-QuickHeal, Ikarus, McAfee-GW-Edition, Prevx, TrendMicro). Acesta trimite mesaje de genul: HAHA Michael Jackson Gay >> http://looool.mj******.com HAHA michael jackson gay http://rs1***2.rapidshare.com/files/261***...haelJackson.com
 8. Posteaza aici. Nu mai deschide 10(zece) topicuri! Cand ai instalat Windows7 trebuia sa dai format la partitia C sau unde ai instalat noul Windows. CLOSED
 9. Nu la toate. Depinde de BIOS. Trebuie sa scrie pe jos sau pe sus. La cele mai multe intrii cu DEL/F2(laptop). Micsoreaza-ti semnatura, Jeri!
 10. Ti-am raspuns in celalalt topic. CLOSED
 11. Ai mai folosit acel DVD? Se pare ca lipseste install.wim, cum se vede si-n poza.
 12. Il instalezi, intrii pe YouTube cu Internet Explorer si la fiecare filmulet ar trebui sa-ti apara sus in colt...vezi poza.
 13. Real Player 11 GOLD - poate inregistra orice video de pe net(merge in Internet Explorer).