Jump to content

eL_casTeLLaNo

Members
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by eL_casTeLLaNo


  1. 'Uneori mi se intampla sa gresesc /d cu /ad  sau in loc de /a sa mai pun un d si sa devina /ad, dar sa gresesti /f cu /ad e cam "cusuta cu ata alba" nu crezi ? .' @DSB

     

    Am vrut sa scriu pe /wt se poate vedea si in imaginea lui seb0ne cand am dat report cu 'AM VRUT SA SCRIU PE /WT'pentru a imi recunoaste greseala.Iar injuratura a venit deoarce Smoke20 care va poate confirma m-a omorat la event-ul lui CarsX,iar in imaginile aduse de seb0ne se vede foarte clar cand Safy ii da disarmed lui Smoke imediat dupa ce imi da kill,kill ul nefiind in duel cu mine,a tras din multime,aveam duel cu Sprite. Iar eu am vrut sa dau pe /wt aceasta injuratura,dar din greseala am tastat comanda /ad.As dori sa ma corectez,nu doream sa dau pe /f pe /wt doream sa dau.Acum imi astept sentinta finala,intradevar recunosc ca am gresit dar a fost o greseala facuta in graba, nu cu intentie cea ce v-o poate dovedi si Smoke20.Multumesc!


  2. Nick-ul tau: castellano
    Nick-ul admin-ului: SEB0NE

    Reclam pentru:  Ban
    Scurta descriere: Am luat ban 14 zile pentru un /ad gresit.Știu că am greșit , dar nu am vrut sa dau ad intenționat , a fost din greșeală , trebuia să scriu pe /f dar m-am grăbit..

    Oricine greșește.. pe lângă asta că ne permitem eu cu smoke, sper măcar să îmi fie micșorată pedeapsa.Este mai mult o reevaluare..
    Dovada :  https://m.imgur.com/a/6YvvI#WsOIp9L

    • Like 1
×
×
  • Create New...