Stefan_eG

Members
 • Content count

  39
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Stefan_eG

 • Rank
  Joiner

Previous Fields

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nickname:[email protected] Level:30 Varsta reala:24 Factiuni precedente:Fma,Hitman Agency,Ykz De ce doresti sa te alaturi gang-ului Crips?:oresc sa ma alatur Crips Gang deoarece consider ca este o factiune cu un lider capabil cu capul pe umeri. Un al doilea motiv ar fi acela de a ajuta factiunea. In ce interval orar joci SA-MP?:12:00-23:00 Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?:Da Poti sa lucrezi in echipa?:Da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: Alte precizari: Crippin' is a choice, but it's forever.
 2. Nickname:[email protected] Level:24 Varsta reala:24 Factiuni precedente:Fma,Hitman Agency,Fma De ce doresti sa te alaturi mafiei YKZ?:Doresc sa ma alatur acestei factiuni pentru a ajuta la dezvoltarea factiuni si pentru a castiga cat mai multe war-uri si rival-waruri In ce interval orar joci SA-MP?:12:00-23:00 Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?:Da Poti sa lucrezi in echipa?:Da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: Alte precizari: Nu fiti niciodata slabi" & "Nu intretineti nici un regret in spiritul vostru
 3. Nume: Stefan Varsta (reala): 24 Sex: M Nickname: [email protected] Sanctiuni recente (+ motiv / doar cele recente): - De ce doresti sa intri aici si nu in alta parte? Cu ce este mai special acest clan fata de altele?: Doresc sa intru in acest clan pentru a ma distra si pentru a imi face prieteni noi. Ai mai facut parte dintr-un clan? Daca da, care?:Dulap De ce ai iesit din ultimul clan?: Pentru a ma alatura clanului Seraphim Family Enumera cativa membrii din clan cu care te intelegi:Cupru.Smoke20,El_Nino,Italianu Exista un membru din clan cu care nu te intelegi (precizeaza de ce, cat mai detaliat)?: Nu Esti constient ca cel mai important lucru in acest clan este loialitatea fata de el si de membrii?: Da Acceptat...
 4. Nick-ul tau: [email protected] pe : Smoke20Motiv: Indeplinire contract la cursa FmaDovada(neaparat un screenshot):
 5. Nickname:[email protected] Varsta reala:24 Factiuni precedente: Fma,Hitman Agency Factiunea actuala:Fma De ce doresti sa te alaturi clanului DULAP?:Pentru ca vreau sa ma distrez cu membri si pentru a imi face prieteni noi. Poza cu /stats: Alte precizari:As fi bucuros daca as fi un membru al clanului.
 6. Nickname: [email protected] Level: 21 Varsta reala: 24 Factiuni precedente: Fma,Hitman Agency De ce doresti sa te alaturi factiunii FMA?: Deoarece iubesc adrenalina si vreau sa ajut la dezvoltarea factiunii. In ce interval orar joci SA-MP?:12:00-23:00 Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?:Da Poti sa lucrezi in echipa?:Da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: Alte precizari: " I've got the need for speed! "
 7. salut intri sa iau si eu ala?

  1. uNNk

   uNNk

   intru acum

 8. Nickname:[email protected] Level:21 Varsta reala: Factiuni precedente:Fma,Hitman Agency De ce doresti sa te alaturi factiunii FMA?:Doresc sa ma alatur factiunii deoarece imi place adrenalina si pentru a imi face prieteni noi. In ce interval orar joci SA-MP?:12:-23:00 Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?:DA Poti sa lucrezi in echipa?:DA Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: Alte precizari:" I've got the need for speed! "
 9. Nickname: [email protected] Level: 21 Varsta reala: 24 Factiuni precedente: Fma,Hitman Agency De ce doresti sa te alaturi factiunii FBI?: Doresc sa ma alatur acestei factiuni pentru a ajuta la dezvoltarea ei si pentru a indeplini cu succes "misiunea" de cop. In ce interval orar joci SA-MP?: 14:00 :13:00 Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare?:Da Poti sa lucrezi in echipa?:Da Poza /stats[OBLIGATORIU] + /pday [OPTIONAL]: Alte precizari: "Sunt pregatit pentru a deveni un Agent F.B.I."
 10. Nick-ul tau :[email protected] Nick-ul celui reclamat: GaborulXXL Reclam pentru: Favorizeaza membri din factiune Descrierea faptei pentru care reclami:(din ce cauza ,te-a injurat,jignit etc.) I-am facut post unu membru din lCN pentru Dm si drept urmare nu l-a sanctionat deoarece a zis ca nu accepta poze ca dovezi si doar filmari. O dovada (o poza ceva): ( minim 2 poze )
 11. Nick-ul tau: [email protected] pe : NaKaMuRaMotiv: Dm aiureaDovada(neaparat un screenshot):
 12. esti handicapat ma?

   

  1. Show previous comments  1 more
  2. David0311

   David0311

   kia fakt

    

  3. Stefan_eG

   Stefan_eG

   nici sa scrieti nu stiti nu am asteptari de la voi

    

  4. ClatitaEmancipata

   ClatitaEmancipata

   imi ker skz nam vrut