Jump to content

HaKeR15001900

Members
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About HaKeR15001900

  • Rank
    Joiner

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  • Nick MC
    Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 1) Nickname in joc: HaKeR15001900 2) Varsta: 14 ani 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu ! 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: Joc minecraft de 5 ani ! Am experienta si sunt un jucator profestionist ! 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Am avut grade pe alte servere ! Unele erau de pe server.pro iar altele hostate ! Am avut chiar si propriul meu server hostat ! Pe el am bagat 26 de pluginuri si erau pe el cate 5 playeri pe zi ! 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da lam citit ! Am dat chiar si like ! 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 24 Ore 12 min 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Plec la scoala ! Cand ajung acasa mananc ,imi fac temele si ma joc minecraft sau Gta Samp ! 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Parerea mea este ca da ! 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Am experienta , respect playerii , voi fi un staff bun ! Promit ! 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Scaparea de problemele de pe server ! Mute celor care INJURA, vorbesc cu CAPS , PRELUNGIRE, Sau cei care fac reclama ! 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Actualii membri din acest grup sunt respectuosi ! Cumsecade , La locul lor ! 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Pentru ca imi place acest server la nebunie ! 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: Joc de 7 zile si am acordat 7 voturi ! Votez in fiecare zi pentru a ajuta serverul si Pentru a primi baniii si cheile vote ! 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da ! Promit ca voi fi un staff bun si voi respecta playerii ! Cunosc multe comenzi si am citit regulamentul serverului ! 16) Alte mentiuni: Sper sa primesc gradul de Helper ! Respect Comunitatea [eGaming] !
  2. Multumesc lume pentru sustinere ! Cel mai tare ma intereseaza sustinerea creatorului !
  3. Nume : HaKeR15001900 Descriere : O mica prezentare ! Daca va placut fac niste tutoriale pe acest sv ! Astept parerile voastre clip :
  4. Nume : HaKeR15001900 Descriere : Am facut un mic clipulet de prezentare ! Mai am un clip cu PvP cu playeri si il voi pune deja maine pe canal ! Am 172 abonati ! clip :
  5. Imi place mult ! E un clip cu calitate si sunetul se potriveste ! Adidas007 eu te sustin in continuare si iti spun noroc ! Sper sa castigi !
  6. Nick in joc:HaKeR15001900 Descriere: Prezentare server Clip:
×
×
  • Create New...