Jump to content

Ghici_Cine

Members
  • Content Count

    126
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ghici_Cine

  1. N-ai cu cine, boss. Totusi, eu sunt PRO.
  2. Felicitari! Cum ai reusit? Te-au contactat ei sau..?
  3. Ar fi fain, dar nu stiu cati de aici s-ar baga la un battle; plus ca pe langa faptul ca sunt putini "netcee" (buni) aici, e nevoie si de un juriu de 3 oameni care sa analizeze fiecare vers si sa le puncteze (zic de faza cu juriu pentru ca daca va fi doar cu "Votez pe X" sau "Votez pe Y" e clar ca se va vota pe prietenii). Oricum, eu sunt PRO pentru o sectiune de Battle.
  4. Si presimt ca nu o sa fie un album mai bun anul asta, are tot ce trebuie si toti o dau bine.. ma bucur ca Heas a renuntat la stilul lui "strigat"
  5. Baga niste versuri, nu ma supar.. chiar sunt curios. Si zi-ne sub ce nume canti, e eunusuntraper?
  6. Arata-ne tuturor atunci, sa vedem daca esti in masura sa critici.
  7. Da, e de pe albumul "Goana dupa fericire", pot sa zic ca baga bine toti.. dar B-Real rupe. Si Parazitii au avut colaborari importante, una dintre ele e piesa "Something to say" cu Raekwon de la Wu Tang, mai e unu Bani Gheata care are piesa cu Young Noble de la The Outlawz(trupa in care era si Tupac) si probabil mai sunt, dar nu-mi trec prin minte acum! Imi place cand se fac colaborari de genu', parca ma simt mandru .
  8. Banuiesc ca o stii. Mie imi pare rau ca Vexx(acum Norzeatic) si-a schimbat stilul.. o dadea smecher inainte. Acum parca sta in fata microfonului si citeste de pe foaie.
  9. Poti sa discuti si fara sa ataci.. probabil activezi si pe Hades, sau poate ma insel. Ce parere ai despre Samurai si Junk?
  10. Tu esti un fel de troll din cate vad in statusurile tale. N-are rost sa ma complic cu tine.. o sa revin mai tarziu cu poza cu CD-urile si o foaie cu o dedicatie pentru tine! O dai in penibil oricum.. dupa ce o sa pun poza o sa gasesti alt motiv pentru a-mi arata cat esti tu de "superior" Vad ca esti fan SDST(adica Aforic, Underman si deejaygruv).. ia spune-mi de la ce vine SDST si cine era in Al 5-lea element?
  11. Fetito, pun pariu ca nici nu stii cine a scos primul album de rap in Romania. Plus ca eu tot ce ascult am in original, adica CD-uri! Si eu nu ti-am spus nimic cu rautate, nu stiu ce-i cu atitudinea ta. Nu-mi place noul stil al lui Cedry2k, il prefer pe cel de pe Alchimia veninului(ma intreb daca stii ca ala-i primul album Cedry2k).. parerea mea e ca n-ar trebui sa amestece viata personala cu rapul.
  12. Nu stii tu ce sa asculti. Rapul romanesc nu e doar BUG Mafia si Parazitii(ca fapt divers, Guess Who nu-i raper.. deci sa nu crezi ca sunt fan Okapi).
  13. Fani sunt aceia care au albumele in original !
  14. Din Romania? Artistul meu preferat din rapul romanesc e Carbon. De ce? Versuri care ating adanc, poate si pentru ca albumul "Reactii adverse" e primul album rap marca Facem Records care l-am ascultat cap-coada si tot primul cumparat din toata mega-colectia mea de CD-uri. Mai sunt unii care spun ca are un flow "liniar", mie mi se pare ca baga intr-un mod unic. Piesa preferata: http://www.youtube.com/watch?v=W9ZuKO2_q5c Mai sunt si Samurai, Junk, Cedry2k, ADN, Underman, Gnom si altii..
  15. Imi plac versurile si vocea; tempo-ul e prea lent parca, da' poate asta-i stilul lui.
  16. 1. House M.D. 2. Lost 3. Prison Break 4. Dexter 5. Two and a half men
×
×
  • Create New...