Jump to content

Neko

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About Neko

  • Rank
    Joiner

Previous Fields

  • Nick MC
    Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 1) Nickname in joc: Neko 2a) Varsta: 21 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 2970127 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu inca 4) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft: 2 ani si ceva 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: pe alte servere nu,doar pe egaming,de la helper pana la admin,sincer nu mai stiu pe ce perioada 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: 1 day 20 minutes 8 ) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): construiesc,minez,caut resurse,caut lame:)) si ursi polari :3 , in rest sunt o persoana activa din pacate doar dupa ora 20 (munca si facultatea ocupa restul zilei) 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) Da,daca este comunicare in grup si armonie nu cred ca o sa fie o problema.. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) sunt o fire prietenoasa ,imi place sa ajut lumea sa mai vorbesc cu ei sa radem glumim .. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) nu stiu incerc sa ajut cu ce pot mai ales seara si noaptea o sa fiu activa cand nu sunt asa multi din staff on 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) sunt de treaba ajuta playeri sunt prietenosi cei mai activi vad ca sunt Fuzzy si _Usui_ pe cei doi helperi mai rar ii vad sa raspunde la intrebari 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) pentru ca e un server de care am prins drag 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: deocamdata doar 3 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: inca nu dar urmeaza o donatie de 5 euro 17) Alte mentiuni: 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: Da 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: cred ca am dat like la aproapte toate video de pe canal 20) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunitatii? (https://mc-eg.com/discord)-Neko #2298
  2. Nick in Joc: Neko Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
  3. 1) Nickname in joc: Neko 2) Varsta: 20 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte):Joc Minecraft de un an si ca experienta consider ca am acumulat destul de multe informatii despre joc ca sa ii pot ajuta si pe alti playeri. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Nu. 6) Ai citit regulamentul serverului?:Da. 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]:5 zile si 2 ore. 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte):In mare parte a timpului meu petrecut pe server ii mai ajut pe cei care au nevoie de ajutor si nu e nimeni din staff on, imi adun resurse pentru a construii si mai construiesc. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Cred ca sunt potrivita pentru aceasta sarcina deoarece imi place sa ajut jucatori indiferent de ceea ce au nevoie. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte):Activitate mai mare a helperilor,in special seara cand nu este activ mai nimeni din staff. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte):Avand in vedere ca sunt putini care sunt activi si ajuta nu imi pot forma o parere prea pozitiva despre ei. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte):Este un server pe care nu joc de mult timp dar imi place foarte mult, dar are nevoie de helperi care sa fie mai activi ,mai ales din cauza problemelor pe care le-a avut serverul in ultimul timp. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: Deocamdata doar 10. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da,desii oricand se pot invata lucruri noi. 16) Alte mentiuni:
×
×
  • Create New...