Jump to content

IoNNix

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by IoNNix


  1. Nick server: IoNNix

    Descriere: sa se adauge o poarta la fiecare aeroport, gen asa: 

     

    Pt. a deschide poarta iti trebuie o suma de bani gen 5k. Adaugati un "j"sau "i" ce o fi ala, in care sa iti spuna ce comanda trebuie sa tastezi pt a deschide poarta.

    Ex: /opengate , contra sumei respective.

     

    Cred ca fiecare sugestie de genul acesta ar aduce un plus gm-ului.

     

     


  2. 15 minutes ago, Andrutz said:

    Contra, nu trebuie sa copiem toate serverele de SA:MP, chiar daca nu este atat de RP, /w-ul cred ca este un mijloc de comunicare simplu si rapid, toti ne-am invatat cu el, nu cred ca aduce un minus serverului, pana la urma nu cred ca se lasa nimeni crezand ca asta e un BUG sau mai stiu eu ce :), daca iti place sa te joci, o faci, nu te lasi doar pentru ca nu iti convine tie ca in loc de /sms ai /w.

    Daca e sa o luam asa, trebuie modificate mai multe lucruri:

    De ce noi avem un sistem de ROB diferit fata de alte servere ? Hai sa il facem asa cum e la toata lumea, nu ? 

    De ce atunci cand vrei sa iti spawnezi masina, sa o vopsesti, etc e alt sistem ? Din nou, hai sa il facem cum e la toata lumea.

    De ce la noi JOB-ul farmer e diferit ? 

     

    Sunt multe lucruri care ne diferentiaza fata de alte comunitati de SA:MP.

     

     

    Iti spun doar cateva cuvinte atat :

    Acesta este un lucru elementar pe care trebuie sa il aiba orice server RPG, noi il avem dar nu il folosim, il tinem ca trofeu.

     

    Nu inseamna ca, copiezi pe cineva, asa cum atunci cand vorbesti la telefon, atunci nu copiezi? Toata lumea vorbeste la telefon.


  3. 11 minutes ago, iStefann said:

    Eu sunt de parere ca trebuie sa ramana comanda asa cum este, e mai simplu pentru toata lumea si asa suntem invatati de cand s-a deschis serverul. 

    Un player nou care o sa intre ce o sa spuna cand o sa vada acest mic bug cu whisper, ă? Ar spune ca serverul e plin de bug-uri, si ca scripterii nu sunt in stare sa faca diferente intre aceste comenzi, asta ar fii prima lui impresie proasta despre server.

    2. Sa stii ca playerul nou care vine nu e obisnuit cu /w la distanta, ei folosesc /w doar la apropiere. In rest folosesc /call si /sms.

     

    PRO! Trebuia sa se rezolve de mult aceasta "eroare"

×
×
  • Create New...