Jump to content

ClaudiuL

Members
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

12 Good

About ClaudiuL

  • Rank
    YouTube Partnership Manager

Profile Information

  • Gender
    Array
  • Interests
    Array

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  • Nick MC
    Array

Recent Profile Visitors

3,827 profile views
  1. Din nou imi cer scuze pentru: Balbaieli/Cuvinte rostite gresit. Tranziti aiurea. Incerc sa ma perfectionez si sa fac totul mai bine.
  2. Multumim pentru ca ajuti serverul si in acelasi timp comunitatea.
  3. Salut. Multumim ca te implici in promovarea si implicit dezvoltarea comunitatii. Daca ai indeplinit toate conditiile necesare, sigur vei avea banii. @VRazvan
  4. Proiectul E-News are nevoie de un thumbnail. Cei care au acces sunt rugati sa accesezeย Graffer Staff Discution'sย iar cei ce n-au acces si vor sa ne ajute sunt rugati sa-mi trimita un PM.

    1. Vlad26

      Vlad26

      Stim si o sa facem. In weekend cel mai sigur o sa ai mai multe de unde sa alegi.

  5. Baa, am uitat sa va zic: Felicitari celor care au luat bacul!

    Iar celor care l-au picat: Prostilor!

  6. @Pabu. Nu cred ca e nevoie de gramatica pentru a detine un server. Ai vazut staff-ul serverului de CS 1.6?
  7. Comunitatea are deja un server de Minecraft care este foarte popular, intr-un fel sunt pro pentru ca astfel probabil am putea promova mai mult comunitatea, dar deja avem un server care ruleaza modul classic Survival, daca veneai cu ceva nou, era altceva, dar tu vii cu ceva ce noi avem deja. Nu o luna in nume de rau.
  8. Foarte tare, consider ca-i un lucru foarte fain, in felul asta poate mai strange si comunitatea niste bani, chiar daca-s putini, conteaza si aia.
  9. @CostyYTB Frumos si bine realizat. Tin sa iti aduc la cunostinta faptul ca persoanele cu un canal de YouTube care indeplinesc urmatoarele conditii: Minim 1000 de abonati. Minim 300 de vizionari la fiecare episod. Minim 10 clipuri filmate pe unul din serverele comunitatii eGaming Pot primii gradul de YouTuber al comunitatii, aplicand intr-o sectiune speciala. Pentru mai multe detalii, ma poti contacta printr-un PM.
  10. Frumos si bine realizat. Tin sa iti aduc la cunostinta faptul ca persoanele cu un canal de YouTube care indeplinesc urmatoarele conditii: Minim 1000 de abonati. Minim 300 de vizionari la fiecare episod. Minim 10 clipuri filmate pe unul din serverele comunitatii eGaming Pot primii gradul de YouTuber al comunitatii, aplicand intr-o sectiune speciala. Pentru mai multe detalii, ma poti contacta printr-un PM.
  11. Sunt greseli, stiu. Dar promit ca din urmatoarele episoade voi incerca sa inlatur greselile si sa acord mai mult timp acestui proiect.
  12. Frumos, felicitari. Multumim pentru contributia adusa comunitatii.
×
×
  • Create New...