Jump to content

FarmerEdy

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About FarmerEdy

  • Rank
    Joiner

Previous Fields

  • Nick MC
    Array

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. 1) Nickname in joc: FarmerEdy.2a) Varsta: 12 ani. 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: Am 12 ani, deci nu am Cod Numeric Personal.3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Da, dar nu joc pe Server-ul Mc.eGaming.RO cu el, pentru ca as pierde tot ce am pe cel non-premium.4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: 3 ani experienta. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Am avut Helper, iar acum am Moderator pe un server. Daca vreti sa stiti IP-ul serverului contactati-ma prin msg.6) Ai citit regulamentul serverului?: L-am citit, memorat, l-am copiat in calculator in caz ca nu imi aduc aminte ceva.7) Cat timp ai activ in prezent pe server?: Am 2 zile si 16 ore.8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Salut! Ma numesc Pirtac Eduard Lucian si sunt mare fan al Minecraft-ului. Cea mai tare comunitate pe care mi-o pot imagina este mc-eg.ro. In fiecare zi trebuie sa intru pe Server-ul de pe Minecraft. Chiar si dimineata intru. Macar 30 de minute stau pe server. *Pe calculator joc minim 6 ore pe zi, lasand Minecraft-ul deschis pe Serverul Mc.eGaming.RO9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da.10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: De obicei, in viata reala, ajut mai pe toata lumea. Eu zic ca as putea ajuta si intr-un joc pe toata lumea.11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Pace pe server, mai multe persoane si toate cele.12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Ajutatori, rabdatori, doar ca sunt foarte putini Helperi si de multe ori nu este nici un Staff on.13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Serverul MC.eGaming.RO are nevoie de ajutoare multe pentru a invata playeri sa fie mai respectuosi cu ceilalti.14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?: 2 voturi in aceasta luna, cel mai mare record de voturi intr-o luna este de 41 de voturi.15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: 6) L-am citit, l-am memorat, l-am copiat in calculator in caz ca uit ceva.16) Alte mentiuni: 1) Sper sa fiu acceptat in acest grup, implica o mare responsabilitate pentru mine; 2) Tot timpul incep propozitia cu litera mare, si respect semnele de punctuatie; 3) Daca mai vreti sa ma intrebati lucruri despre mine adaugati-ma pe Skype: [email protected]. Think different, think eGaming!
  2. 1) Nickname in joc: FarmerEdy.2a) Varsta: 12 ani. 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: Sunt baiat si sunt nascut pe 10 aprilie 2017.3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu.4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: 3 ani experienta. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Am avut Helper, iar acum am Moderator pe un server. Daca vreti sa stiti IP-ul serverului contactati-ma prin msg.6) Ai citit regulamentul serverului?: L-am citit, memorat, l-am copiat in calculator in caz ca nu imi aduc aminte ceva.7) Cat timp ai activ in prezent pe server?: Am 2 zile si 38 de minute.8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Ma trezesc, intru pe PC, intru pe Minecraft, intru pe eGaming! Chiar daca am scoala, macar 30 de minute stau pe server.9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: De obicei, in viata reala, ajut mai pe toata lumea. Eu zic ca as putea ajuta si intr-un joc pe toata lumea.11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Pace pe server, mai multe persoane si toate cele.12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Ajutatori, rabdatori, doar ca sunt foarte putini helperi si de multe ori nu este nici un Staff on.13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Serverul MC.eGaming.RO are nevoie de ajutoare multe pentru a invata playeri sa fie mai respectuosi cu ceilalti.14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?: 35 de voturi.15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: 6) L-am citit, l-am memorat, l-am copiat in calculator in caz ca uit ceva.16) Alte mentiuni: 1) Sper sa fiu acceptat in acest grup, implica o mare responsabilitate pentru mine; 2) Tot timpul incep propozitia cu litera mare, si respect semnele de punctuatie; 3) Imi cer scuze ca nu am putut scrie primele 7 cifre ale CNP-ului la punctul 2b, eu cred ca mi se poate afla identitatea astfel; 4) Daca mai vreti sa ma intrebati lucruri despre mine voi incerca sa stau online cat mai mult posibil. Think different, think eGaming!
  3. 1) Nickname in joc: FarmerEdy.2) Varsta: 12 ani.3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu.4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: 2 ani experienta. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Nu am avut nici un grade pe alte servere.6) Ai citit regulamentul serverului?: L-am citit, memorat, l-am copiat in calculator in caz ca nu imi aduc aminte ceva.7) Cat timp ai activ in prezent pe server?: In momentul cand postez cererea, am 1 zi, 8 ore si 22 minute. In momentul cand vedeti cererea, am mai mult de 1 zi, 8 ore si 22 minute pentru ca pot zice ca stau mult pe server eGaming.8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Ma trezesc, intru pe PC, intru pe Minecraft, intru pe eGaming! Chiar daca am scoala, macar 30 de minute stau pe server.9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: De obicei, in viata reala, ajut mai pe toata lumea. Eu zic ca as putea ajuta si intr-un joc pe toata lumea.11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Pace pe server, mai multe persoane si toate cele.12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Ajutatori, rabdatori si isi fac treaba foarte bine.13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Serverul MC.eGaming.RO are nevoie de ajutoare multe pentru a invata playeri sa fie mai respectuosi cu ceilalti.14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?: 27 de voturi.15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: 6) L-am citit, l-am memorat, l-am copiat in calculator in caz ca uit ceva.16) Alte mentiuni: 1) Sper sa fiu acceptat in acest grup, implica o mare responsabilitate pentru mine; 2) Tot timpul incep propozitia cu litera mare, si respect semnele de punctuatie.
  4. 1) Nickname in joc: FarmerEdy2) Varsta: 12 ani3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu.4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: As zice ca sunt intre incepator si expert. Joc Minecraft de 4 ani.5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Nu, nu am avut.6) Ai citit regulamentul serverului?: L-am citit, l-am memorat, l-am copiat in calculator in caz ca uit ceva.7) Cat timp ai activ in prezent pe server?: 27 de ore.8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: Intru pe server: nu injur, nu fac absolut nimic care sa imi dea mute, jail, ban etc.9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Da, imi place sa ajut oameni.10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: Imi place sa ajut playeri.11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Mai multa pace pe server, fara cuvinte urate etc.12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: Foarte buni! Ajuta pe toti la nevoie, insa eu zic ca nu intra prea des.13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: Pentru ca imi place acest server. Este cel tare server de Survival.14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?: 18 voturi.15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Cum am spus la 6): L-am memorat!16) Alte mentiuni: Nu am nicio mentiune de adaugat in plus si sper ca voi fi acceptat! Think different, Think eGaming!
×
×
  • Create New...