TheEvilGhost

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

TheEvilGhost last won the day on 11 December 2018

TheEvilGhost had the most liked content!

Community Reputation

6 Neutral

About TheEvilGhost

 • Rank
  Joiner
 • Birthday 08/17/1998

Contact Methods

 • Discord
  Indiferent_TEG#0373
 • Steam
  indiferentul

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Unknown
 • Interests
  $_$ $.$ $o$

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  IndiferentTEG
 • Nick CS
  IndiferentTEG
 • Nick MC
  Indiferent

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mai bn lasi cu falling dmg,sa vada cum e un survival.Cei care vor sa nu mai ia dmg de la cazatura si vor sa aive ceva in plus sa doneze pentru VIP.Daca ai VIP si activezi fly-ul adio falling dmg primit. Si in plus,nu faci itm chiar asa de greu incat sa merite scoaterea falling dmg-ului.
 2. Diverse: Cinefilul anului: BATONASH. Muzicianul anului: Andrei26 Sportivul virtual: SBN Spammerul anului: yungpulse. Cuplul anului: VRazvan & P18ALEX. Nou venitul anului: P18Alex. Cea mai mare dezamagire: VladM. Most helpful of the year: VRazvan. Cel mai bun graffer: Vlad26. Cea mai mare dezamagire in grafica: OmuPower. Cel mai inactiv moderator: addonis. San Andreas Multiplayer: Cel mai bun Manager RPG: JesTyCk. Cel mai bun lider: Darkk. Cel mai bun helper: prafy. Cel mai bun admin: ITA. Cel mai bun scripter: sinK. Cel mai bun regizor (eG-TV): BATONASH. Cel mai activ player: ITA. Cel mai popular player: sergius. Cel mai rau player: RespawN. eGaming Minecraft: Cel mai bun admin: GMark. Cel mai bun helper: TinnyFin. Cel mai activ player: TheEagleRo. Cea mai mare dezamagire: Timpo. eGaming MTA RPP: Cel mai bun owner: ZeOX. Cel mai activ admin: DanyAlex. Cel mai bun jucator: GabrielGoku. Best of: Moderatorul anului: Vlad26. Globalul anului: Vlad26. Cel mai activ user: Andrei26. Cel mai popular user: VRazvan. Revenirea anului: sinK.
 3. 1) Nickname in joc: - Indiferent. 2a) Varsta: - 20. 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 1980817. 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: - Nu. 4) Ce experienta ai ca si jucator de Minecraft: - 6 ani. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: - Da, VIP ( 3 luni ), Legend ( 2 luni ), Operator ( 5 luni ) toate 3 pe acelasi server. 6) Ai citit regulamentul serverului?: - Da. 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: - 7 days and 8 hours. 8 ) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): - Explorez, cand nu lucrez la orasul medieval sau cel modern caut loc ptr alte proiecte,daca e cazul mai dau raspunsuri pe chat la unele intrebari cand nu sunt membri staff on sau sunt afk. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Da,cu toate ca joc mai mult singur,pot sa lucrez si in echipa. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Consider ca ma descurc cu aceasta sarcina. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Un chat mai gol, adica fare certuri,injuraturi,spam fara rost sau reclame. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Toti iti fac treaba cum trebuie in functie de ce grad au fiecare,doar ca mai sunt si cateva "uscaturi". 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - De ce sa nu ofer ? e un server pe care chiar se merita sa joci cand nu ai ce face sau ai imaginatie si nu stii ce sa faci cu ea sau vrei sa te relaxezi. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: - 36 ( 18 pe un site si 18 pe celalalt ) 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: - Da. 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: - Da, 176 Euro 17) Alte mentiuni: - Multa bere pentru VRazvan 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: - Da. 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: - Da. 20) Ce nickname ai pe serverul de Discord al comunitatii? (https://mc-eg.com/discord)- Indiferent_TEG#0373