Jump to content

xGeorgeWow

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About xGeorgeWow

  • Rank
    Joiner

Previous Fields

  • Nick SA:MP
    Array
  • Nick CS
    Array
  • Nick MC
    Array
  1. 1) Nickname in joc: GeoGamingRo 2) Varsta: 16 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Am avut dar..l-am pierdut 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)"EXPERIENTA" in minecraft pot sa zic ca stiu tot ce se poate face in minecraft in materie de server/comenzi/limbaj java.. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Singurele functii avute pe alte servere era de Fondator(am avut si eu server si da am experienta)/VIP/FLY 6) Ai citit regulamentul serverului?:Da l-am citit si incerc sa il invat pe de rost 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 64 ore 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Activitati/Atitudine/Informatii++ : Sunt o persoana calma imi place sa ma joc orice joc, in momentul de fata sunt la liceu profil mate-info si doresc de devin PROGRAMATOR(asa ca daca aveti nevoie de vreun plugin imi spuneti si eu o sa incerc sa il fac) 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: De ce nu? 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Atitudinea mea 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Singrul beneficul ar fi accela ca va ajut sa va dezvoltati servarul si sa nu va pierdeti playerii. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Legat de Helperii pe care ii aveti pe server inca nu stiu nimic deoarece nu am avut vreodata vreo problema cu playeri care pun cmodify pe protectia mea sau lucruri de genu.. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Deoarece este un server frumos si am observat ca persoanele din staff sunt destul de prietenoase . 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:31(deocamdata) 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da, sunt destul de sigur ca ma voi descurca. 16) Alte mentiuni: Sper sa ne intelegem bine si sa fiu acceptat, bafta incontinuare!
  2. - NickName in joc: GeoGamingRo - Varsta: 16 - De cat timp joci MineCraft?(nu pe serverul vostru neaparat ): 4-5 ani cam asa - Poza cu /ar check: - Poza cu o constructie realizata pe serverul de survival(Resurse propii): - Stii sa folosesti WorldEdit?: Da le stiu. - Ai citit regulamentul? Da
  3. 1) Nickname in joc: GeoGamingRo 2) Varsta: 16 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Am avut dar..l-am pierdut 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)"EXPERIENTA" in minecraft pot sa zic ca stiu tot ce se poate face in minecraft in materie de server/comenzi/limbaj java.. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Singurele functii avute pe alte servere era de Fondator(am avut si eu server si da am experienta)/VIP/FLY 6) Ai citit regulamentul serverului?:Da l-am citit si incerc sa il invat pe de rost 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 37 ore 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Activitati/Atitudine/Informatii++ : Sunt o persoana calma imi place sa ma joc orice joc, in momentul de fata sunt la liceu profil mate-info si doresc de devin PROGRAMATOR(asa ca daca aveti nevoie de vreun plugin imi spuneti si eu o sa incerc sa il fac) 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: De ce nu? 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Atitudinea mea 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Singrul beneficul ar fi accela ca va ajut sa va dezvoltati servarul si sa nu va pierdeti playerii. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Legat de Helperii pe care ii aveti pe server inca nu stiu nimic deoarece nu am avut vreodata vreo problema cu playeri care pun cmodify pe protectia mea sau lucruri de genu.. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Deoarece este un server frumos si am observat ca persoanele din staff sunt destul de prietenoase . 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:26(deocamdata) 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da, sunt destul de sigur ca ma voi descurca. 16) Alte mentiuni: Sper sa ne intelegem bine si sa fiu acceptat, bafta incontinuare! PS. Citisem regulamentul dar nu vazusem ultima propozitie ..
  4. 1) Nickname in joc: GeoGamingRo 2) Varsta: 16 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Am avut dar..l-am pierdut 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)"EXPERIENTA" in minecraft pot sa zic ca stiu tot ce se poate face in minecraft in materie de server/comenzi/limbaj java.. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Singurele functii avute pe alte servere era de Fondator(am avut si eu server si da am experienta)/VIP/FLY 6) Ai citit regulamentul serverului?:Da l-am citit si incerc sa il invat pe de rost 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 37 ore 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Activitati/Atitudine/Informatii++ : Sunt o persoana calma imi place sa ma joc orice joc, in momentul de fata sunt la liceu profil mate-info si doresc de devin PROGRAMATOR(asa ca daca aveti nevoie de vreun plugin imi spuneti si eu o sa incerc sa il fac) 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: De ce nu? 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Atitudinea mea 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte) Singrul beneficul ar fi accela ca va ajut sa va dezvoltati servarul si sa nu va pierdeti playerii. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Legat de Helperii pe care ii aveti pe server inca nu stiu nimic deoarece nu am avut vreodata vreo problema cu playeri care pun cmodify pe protectia mea sau lucruri de genu.. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte)Deoarece este un server frumos si am observat ca persoanele din staff sunt destul de prietenoase . 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]:26(deocamdata) 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da, sunt destul de sigur ca ma voi descurca. 16) Alte mentiuni: Sper sa ne intelegem bine si sa fiu acceptat, bafta incontinuare!
×
×
  • Create New...