Jump to content

PandaBoyMC

Members
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by PandaBoyMC

  1. am fost respins

    1. ZedThePro

      ZedThePro

      naspa

      imi pare rau

  2. 1) Nickname in joc: PandaBoyMC 2a) Varsta: 16. 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5011026 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Joc de ceva timp minecraft, deci consider ca am o experienta destul de buna mai ales ca am avut si grade pe alte servere. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Da, pe servele pe care am avut grad am inceput de la helper si tot am urcat. 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da. 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 2 zile. 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Sunt o persoana foarte calma, nu-mi plac scandalurile, sunt glumet, dar si foarte serios cand e cazul. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Normal, am vazut o parte din membrii si sunt foarte de treaba, si cum am spus si mai sus nu-mi plac certurile si chestiile de genul. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Imi place sa ajut. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Ajut playerii etc. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Foarte de treaba. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Daca tot se cauta helperi, imi si place sv-ul. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 16. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da. 16) Alte mentiuni: Nu.
  3. 1) Nickname in joc: PandaBoyMC 2a) Varsta: 16. 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5011026 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Joc de ceva timp minecraft, deci consider ca am o experienta destul de buna mai ales ca am avut si grade pe alte servere. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Da, pe servele pe care am avut grad am inceput de la helper si tot am urcat. 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da. 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 2 zile. 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Sunt o persoana foarte calma, nu-mi plac scandalurile, sunt glumet, dar si foarte serios cand e cazul. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Normal, am vazut o parte din membrii si sunt foarte de treaba, si cum am spus si mai sus nu-mi plac certurile si chestiile de genul. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Imi place sa ajut. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Ajut playerii etc. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Foarte de treaba. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Daca tot se cauta helperi, imi si place sv-ul. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 16. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da. 16) Alte mentiuni: Nu.
  4. 1) Nickname in joc: PandaBoyMC 2a) Varsta: 16. 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 5011026 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Joc de ceva timp minecraft, deci consider ca am o experienta destul de buna mai ales ca am avut si grade pe alte servere. 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada?: Da, pe servele pe care am avut grad am inceput de la helper si tot am urcat. 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da. 7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: 2 zile. 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Sunt o persoana foarte calma, nu-mi plac scandalurile, sunt glumet, dar si foarte serios cand e cazul. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Normal, am vazut o parte din membrii si sunt foarte de treaba, si cum am spus si mai sus nu-mi plac certurile si chestiile de genul. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Imi place sa ajut. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Ajut playerii etc. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Foarte de treaba. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Daca tot se cauta helperi, imi si place sv-ul. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 16. 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da. 16) Alte mentiuni: Nu.
  5. 1) Nickname in joc: PandaBoyMC2) Varsta: 16 ani.3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu.4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Joc de ceva timp minecraft, deci consider ca am o experienta destul de buna mai ales ca am avut si grade pe alte servere.5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Da, pe servele pe care am avut grad am inceput de la helper si tot am urcat. 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da l-am citit si il voi resepcta cu siguranta.7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: O zi si 14 ore.8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Sunt o persoana foarte calma, nu-mi plac scandalurile, sunt glumet, dar si foarte serios cand e cazul.9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Normal, am vazut o parte din membrii si sunt foarte de treaba, si cum am spus si mai sus nu-mi plac certurile si chestiile de genul.10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Imi place sa ii ajut pe cei care au nevoie de informatii sau chestii de genul si sa tin chat-ul sub control, sa nu fie spam, injuraturi etc.11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Ajut pe oricine are nevoie, am grija la chat etc.12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Tot timpul cand am avut nevoie de o informatie sau ajutor mi-au raspuns, sunt foarte de treaba, intelegatori, le multumesc pentru ajutorul acordat pana acum.13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Am vazut ca se cautau helperi si am zis sa dau si eu o mana de ajutor.14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 14, si o sa votez in fiecare zi.15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Cred ca detin destule informatii pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.16) Alte mentiuni: Nu stiu cum se nimereste, dar eu de oibcei intru cand nu sunt membrii din staff online. De exemplu acum sunt on pe server iar cineva face reclama, altul injura, si nu pot face nimic, am facut doar niste ss-uri care o sa le dau unui admin.
  6. 1) Nickname in joc: PandaBoyMC2) Varsta: 16 ani.3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Nu.4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Joc de ceva timp minecraft, deci consider ca am o experienta destul de buna mai ales ca am avut si grade pe alte servere.5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut?: Da, pe servele pe care am avut grad am inceput de la helper si tot am urcat. 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da l-am citit si il voi resepcta cu siguranta.7) Cat timp ai activ in prezent pe server?[use: /ar check]: La monetul de fata am o zi.8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Sunt o persoana foarte calma, nu-mi plac scandalurile, sunt glumet, dar si foarte serios cand e cazul.9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?: Normal, am vazut o parte din membrii si sunt foarte de treaba, si cum am spus si mai sus nu-mi plac certurile si chestiile de genul.10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Imi place sa ii ajut pe cei care au nevoie de informatii sau chestii de genul si sa tin chat-ul sub control, sa nu fie spam, injuraturi etc.11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Ajut pe oricine are nevoie, am grija la chat etc.12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Tot timpul cand am avut nevoie de o informatie sau ajutor mi-au raspuns, sunt foarte de treaba, intelegatori, le multumesc pentru ajutorul acordat pana acum.13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?: (Mentiune: Minim 32 de cuvinte): Am vazut ca se cautau helperi si am zis sa dau si eu o mana de ajutor.14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: 9, si o sa votez in fiecare zi.15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Cred ca detin destule informatii pentru a-i ajuta pe cei care au nevoie.16) Alte mentiuni: Nu stiu cum se nimereste, dar eu de oibcei intru cand nu sunt membrii din staff online. De exemplu acum sunt on pe server iar cineva face reclama, altul injura, si nu pot face nimic, am facut doar niste ss-uri care o sa le dau unui admin.
×
×
  • Create New...