GriMarkz

Members
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

GriMarkz last won the day on 28 July

GriMarkz had the most liked content!

Community Reputation

28 Excellent

About GriMarkz

 • Rank
  MC Supervisor
 • Birthday 17 April

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iași

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  GMark
 • Nick CS
  GriMarkz
 • Nick MC
  GMark

Recent Profile Visitors

603 profile views
 1. Nick in Joc: GMark Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la poze:
 2. Folosesc Opera pe PC si Chrome pe mobil, imi vine greu sa cred ca o aceasta versiune de Opera pe pe android (a 4-a cred? Sau a 5-a) , nu va fi ca si celelalte eclipsata de Google Chrome care este echilibrat, calculat si stabil, asta doar pe Android.
 3. Normal ca prima tara este Romania suntem cobai tacuti si avem infrastructura foarte moderna, una dintre cele mai moderne din lume.
 4. Aceasta este o supra estimare a datei de lansare, 5G functionează fundamental diferit fata de 4G, si putini stiu ca majoritatea telefoanelor nu suporta 4G adevarat ci LTE care este un pas itermediar intre 3G si 4G., dar din motive de marketing "branduit" ca 4G. Pentru a trece total pe 4G este nevoie de o infrastructura mult mai scumpa decat cea existenta, sa nu mai vorbim de 5G.
 5. Nick in joc: GMark Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la poze:
 6. Nick in joc: -GMark Scurta descriere tutorial: -Cum si cat tin itemele in furnal Ardere combustibil Lista iteme: Langa fiecare item scrie cat tine in furnal , 1 inseamna o operatiune adica arderea unui item.
 7. Nick in joc: -GMark Scurta descriere tutorial: -Setare skinuri Skinuri Non-Premium Cum gasim skin?: 1.) Intram pe https://ro.namemc.com/minecraft-skins/ 2.) Alegem un skin apoi dam click pe el. 3.) In partea de jaos avem diferite nicknames pe care le putem incerca sa vedem daca inca corespund skinului. Fie pe server fie dam click pe ele. Cum setam skinul pe server: 1.) Scriem in consola /skin [nickname] 2.) Dam relog pe server (Esc + Disconnect apoi ne conectam)
 8. Nick in joc: - GMark Scurta descriere tutorial: - Stilizare cifre in minecraft PixelArt. Tutorial Cifre Mai jos sunt imagini cu toate Cifrele:
 9. Nick in joc: - GMark Scurta descriere tutorial: - Stilizare litere in minecraft PixelArt. Tutorial litere Mai jos sunt imagini cu toate literele:
 10. Nick in joc: -GMark Scurta descriere tutorial: -Intrare secreta cu redstone fara butoane, placi de presiune sau manete. Intrare super secreta cu redstone \ Pasul 1, alegerea si amenajarea locului. a) Se alege un loc langa peretele dupa care vreti sa ajungeti (in secret). b) Se sapa cate un cub din loc in loc pentruy camuflare, locuri in locurile lipsa se pune cate un slab. c) Se alege care va fi "poarta" spre interior. d) Se sapa sub el in asa fel in cat sa fie loc de lucru(minim 5x5 si 3 cuburi inaltime) Pasul 2, amenajarea sistemului. a) Sub un slab din stanga sau din dreapta cubului ales pentru intrare se aseaza un dropper cu un spatiu liber intre acesta si cub. b)Intre cub si dropper se aseaza un hopper, (sub dropper am pus o masa de lucru pentru ca am nevoie de ea acolo, dar nu este necesara) d) In spatele cubului pentru intrare se pune un sticky piston. Pasul 3, amenajarea circuitului din redstone. a) In dreptul hopperului se aseaza un comparator si un repeater si se activeaza comparatorul. b) Pornind de la repeater se face un circuit din redstone pana la o torta redstone. c) De la torta se continua circuitul pana la piston. Pasul 4, Camuflarea si testul. a) Se ascunde toata constructia pe exterior b) Se construieste un tunel pe sub circuitul Redstone c) TEST!!!!
 11. Nick in joc: -GMark Scurta descriere tutorial: -Ferma automata pentru colectarea cărnii de vaca gătită Tutorial Ferma automată de vaci (cu spawner) Pasul 1, amenajarea zonei și pregătirea sistemului. a) Undeva, de preferat langă casă se face o gaură prin perete de un cub. b) In dreptul găurii se pune un cufăr în inerior , un hopper în perete si două afară toate conectate în lanț până la cufăr. c) Se construiește o cameră de 2x2 deasupra hopperelor din exterior. d) Se pun 2 signs deasupra de cele doua hoppere. e) Se continuă cu încă un nivel camera dar de data aceasta pe lat, in partea opusă peretelui se pun două cuburi de dirt cu iarbaă Pasul 2, sistemul redstone + spawnere . a) Pe iarbă se pun două plate, oridecare, iar in spatele cuburilor de dirt se pun unul sau doua spawnere de vaci. b) Se pune câte un repeater pe fiecare spawner si un sticky piston deasupra de el cu un cub mai în spate. Pasul 3, "Joaca cu focul" și finsajele: a) Deasupra de signs se pune câte o găleată cu lavă. b) Se astupa tot si se decorează după preferințe . c) Testul.
 12. Nick in joc: -GMark Scurta descriere tutorial: -Un tutorial pentru construcția unui coș de gunoi automat Item Grinder Automat Pasul 1 , amenajarea spatiului: a) Se alege un loc pentru constructie. b) Se sparge/taie/sapa un cub in jos in locul in care vrem cosul. c) Se face o camera de 4X4X3 cuburi (sau mai mare în funcție de preferințe) , 3 fiind înălțimea . Pasul 2 , Constructia sistemului: a) Se începe cu plasare unui dropper exat sub gaura din tavan la 3 cuburi distanță de tavan. b) Pe dropper se pune un hopper cu tasta Shift. c) Pe hopper se pune un chest. d) Pe chest se pune incă un dropper care vine exact sub gaura din tavan. d) Camuflăm sistemul cu un slab. Pasul 3 , Constructia circuitului cu Redstone a) Se incepe prin plasare a unui comaparator si a unui repeater in dreapta dropperului la nivel cu primul hopper. b) Se activeaza comparatorul. c) Se construiște un circuit din 5 redstone de la iesirea din repeater pana in spatele dropperului. Pasul 4 , "Joaca cu focul" a) În fața dropperului cu un cub mai jos se pune un cub de netherrack . b) Cubul de netherrack trebuie aprins cu flint and steel.