GriMarkz

Members
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

GriMarkz last won the day on 16 May

GriMarkz had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutral

About GriMarkz

 • Rank
  Joiner
 • Birthday 17 April

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Iași

Previous Fields

 • Nick MC
  GMark

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Oh... am limita la 120 FPS in VSync si in afară de câte un drop de la 120FPS la 90FPS din când în când nu observ nici o diferență. Luminile sunt mult mai bine realizate și consumul de resurse e inobservabil lipsețte blurul dar o să mă obișnuiesc fără. Multumesc pentru recomandare. Pe ăsta îl folosesc și eu de acum.
 2. Ce shadere recomanzi? Eu folosesc chocapic, consumă foarte multe resurse și rezultatele sunt slabe, adică chestiile luminoase sunt prea luminoase și orice interior chiar daca e plin de torțe e foarte întunecat.
 3. 1) Nickname in joc: - GMark 2a) Varsta: -23 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 1950417 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: -Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: -Joc Minecraft de cand era in Beta , single și multiplayer. 5.) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: - Helper de multe ori 2-3 luni, Helper și Moderator aici. 6) Ai citit regulamentul serverului?: -Da. 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: - 103 ore . 8 ) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): - Mai tot timpul gasesc ceva de construit, cand nu construiec ceva minez, ajut playerii cum pot merg la eventuri si omor mobii pe care ii spawneaza Razvan la mine in casa sin rest mai tai cate un copac si mai plantez cate o floare. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -Da, am mai lucrat cu această echipă, mi-am făcut treaba și nu am creat probleme. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Am mai avut această sarcină, pot lucra în echipă, îmi place să ajut în general și sunt prietenos dar și rece când este nevoie. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Sunt amuzant , îmi fac treaba bine, și cred că am destulă experiență în relații cu publicul. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Activi, tot timpul este un helper on, și prietenoși, adică în câteva zile am ajuns să mă înțeleg foarte bine cu ei și să jucăm și alte jocuri.(CS-GO, Paladins) 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -Răspunsul este simplu, îmi place să ajut și îmi place Minecraftul. Dacă combin aceste două lucruri nu poate să iasă ceva rău. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: - 7 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: -Da. 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: -Da, 5 euro înăinte de wipe. 17) Alte mentiuni: -.sanki 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: -Da. 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: -Da.
 4. Foarte util. Cand pui cum se vand tarnacoape?
 5. 1) Nickname in joc: - GMark 2a) Varsta: -23 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: - 1950417 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: -Nu 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: -Joc Minecraft de cand era in Beta , single și multiplayer. 5.) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.: - Helper de multe ori 2-3 luni, Helper și Moderator aici. 6) Ai citit regulamentul serverului?: -Da. 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: -24 de ore + 8) O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server (mentiune:minim 20 de cuvinte): - Sunt student, sunt calm și calculat știu cum să mă pliez în diferite grupuri de persoane de diferite vârste, îmi place muzica rock mai exact metalul industrial, sunt gamer cu normă întreagă dar nu și student cu normă întreagă din nefericire .. sau? 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -Da, am mai lucrat cu această echipă, mi-am făcut treaba și nu am creat probleme. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Am mai avut această sarcină, pot lucra în echipă, îmi place să ajut în general și sunt prietenos dar și rece când este nevoie. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Sunt amuzant , îmi fac treaba bine, și cred că am destulă experiență în relații cu publicul. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) - Activi, tot timpul este un helper on, și prietenoși, adică în câteva zile am ajuns să mă înțeleg foarte bine cu ei și să jucăm și alte jocuri.(CS-GO, Paladins) 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:(mentiune:minim 10 de cuvinte) -Răspunsul este simplu, îmi place să ajut și îmi place Minecraftul. Dacă combin aceste două lucruri nu poate să iasă ceva rău. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?[use: /vote]: - 7 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: -Da. 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: -Da, 5 euro înăinte de wipe. 17) Alte mentiuni: -.sanki 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: -Da. 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: -Da.
 6. In momentul de față se lucrează la alte aspecte ale serverului. Dar un plugin pentru facțiuni, clanuri sau ceva asemănător o să se implenteze cu siguranță.
 7. Ok. Nu este vina mea ca ti-a fost spart contul. Ar fi trebuit sa folosesti alta parola. Daca este asa cum spui tu este posibil sa primesti unban. Asteapta sa raspunda un VRazvan sau un alt admin. Nu mai postati comentarii aiurea.
 8. Motivul este reclama. Dovada: http://imgur.com/a/PQ9BU
 9. Dictionar explicativABUZ = adj. m. sg Desemnează o entitate care nu este prevazută cu buze. ACTRIŢĂ = sub. f. sg Matriţă pentru fabricarea acelor. AMÂNAT = adj. m. sg. Desemnează un om sau o un obiect care reprezintă corpul uman dar nu dispune de membre superioare (mâini). APOI = sub. m. sg. Derivat augumentativ al substantivului apă . AŢÂŢATĂ = adj. f. sg. Desemnează o femeie care nu mai dispune de sâni. BIZAR = sub. m. sg. Cuplu format din două zaruri folosit la jocuri de masă (ex: table). BOSUMFLAT = sub. m. sg. Bărbat care este la conducere și este supraponderal. CELULOZĂ = sub. f sg. Boală căpătată în închisoare. CHILOT = sub. m. sg. Bărbat din zona Moldovei care pilotează un avion, o mașină de curse etc. GHINIOANE = Varianta moldovenească pentru expresia "Bine, Ioane". ÎMPRĂŞTIERE = sub. f. sg. Desemnează procesul științific prin care o entitate devin beată praștie. ÎNCHINARE = sub. f. sg. Procesul de transportare a mărfurilor sau a pasagerilor către China. ÎNVINUIRE = sub. f. sg Procesul de fermentare a mustului până la stadiul în care devine vin. ÎNVIORAT = adj. m. sg. Desemnează o persoana prevăzută cu vioară. Ex: George Enescu era foarte des înviorat. LEŞINĂ = sub. f. sg. Obiect metalic de lungimi variate pe care circulă letren. MĂCEL = sub. m .sg. Derivat diminutiv al substantivului mac. MERITORIU = sub.m.sg Desemnează un teritoriu pe care sunt plantați meri. MICROSCOP = sub. m .sg. Derivat diminutiv al substantivului mac. Antonim al termenului macroscop. NASTURE = sub. m. sg. Plasture pentru nas. PAPANAŞ = sub.m. sg. Persoană care este naş al Papei PAPARUDE = sub. f. pl. Persoane care sunt rude ale Papei PIRELLI = sub. propriu Numele unei firme moldovenești de anvelope care este în concurență acerbă cu Pibuni. MONOLOG = adj. m. sg Desemnează o entitate oloagă de un picior. Ex. Am avut un câine monolog. BIOLOG = adj. m. sg Desemnează o entitate oloagă de două picioare. Ex. Am avut un câine biolog. SEXOLOG = adj. m. sg Desemnează o entitate oloagă de șase picioare. Ex. Am văzut un miriapod sexolog. PLASTURE = sub.m.sg Nasture din plastic. PRUDENT = sub. f sg Pastă de dinţi cu extras de prune. RATEU = sub. n. sg. Pateu produs din carne de raţă. SCARABEU = sub. m. sg. Cetăţean ce locuieşte la bloc, la scara a doua sau la scara B; din aceeaşi familie de cuvinte se cunosc scaraceu şi scaradeu . SCUMPETE = sub. f. sg. Apelativ drăgăstos adresat femeii iubite pe timp de inflaţie SOIOS = adj. m. sg Desemnează o plantă care este de un anumit soi. TRACTOR = sub. m. sg. Persoană care practică actorie și are trac. Ex. Cu Robert Downey Jr. era greu de lucrat în tinierețea sa pentru că era tractor YETI = sub. propriu Nume al filmului E.T. produs de Spielberg când rulează în cinematografele moldovenești.