Sonia_13

Members
 • Content count

  20
 • Joined

 • Last visited

5 Followers

About Sonia_13

 • Rank
  Joiner
 • Birthday 02/20/01

Contact Methods

 • Skype
  sonias3by
 • Facebook
  Sonia Sabrina

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Craiova

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Sonia_13
 • Nick CS
  Sonia_13
 • Nick MC
  Sonia_13

Recent Profile Visitors

217 profile views
 1. @ChaosReis-Respins.Pentru a fi valida cererea dumneavoastra trebuie sa puneti la final fraza de la punctul a).Pe langa asta,te rog sa recitesti modelul de cerere.Este necesar poza cu ./ar check si poza cu constructiile tale. Cei respinsi pot reface cererea la minim 7 zile de la respingere!
 2. @Dark_infernoBoy-Respins.Casa aceea NU este facuta de tine.In caz ca mai faci cerere,te rog sa nu aduci proiecte copiate. Cei respinsi pot reface cererea la minim 7 zile de la respingere!
 3. @LaurentiuIM-Respins.Pentru a fi valida cererea dumneavoastra trebuie sa puneti la final fraza de la punctul a).Pe langa asta,constructiile nu au chiar cea mai mare calitate,singurul care capteaza privirea e mai mult shaderul,dar constructiile nu. Cei respinsi pot reface cererea la minim 7 zile de la respingere!
 4. @ShadowBoy48-Respins.-Pentru a fi valida cererea dumneavoastra trebuie sa puneti la final fraza de la punctul a) -Iti trebuie minim 24h pe server pentru a face o cerere,indiferent ca este de builder sau helper -La cerere trebuie atasate poze cu constructii de pe server.Te rog sa recitesti modelul de cerere. Cei respinsi pot reface cererea la minim 7 zile de la respingere! Il rog pe @Vibers1 sa nu posteze altceva decat propria lui cerere,altceva nu.
 5. Din cate vad eu,poza are urme de trucaj,presupun ca stii pedeapsa pentru minciuni aduse staffului.Daca va fi dovedit a fi adevarata poza,Hakai va fi sanctionat.
 6. @Vibers1-Respins.Ai foarte multe abateri din modelul actual.Pentru a-ti fi valida cererea trebuie sa pui la finalul cererii fraza de la punctul a).Pe langa asta,scrie strict despre constructii ca trebuie facute pe serverul nostru,si pe langa asta,sa fie ale tale. Cererile respinde pot fi refacute la minim 7 zile de la respingere!
 7. @yodog6-Respins.Te rog sa recitesti modelul pentru cerere,pentru a fi valida este necesar sa pui la final fraza de la punctul a).Pe langa asta,constructiile sunt teribil de slabe.Daca o sa revii cu o cerere,te rog sa aduci ceva mai profesional. Cei respinsi pot reface cererea la minim 7 zile de la respingere!
 8. Vazut si luat la cunostinta.Multumim pentru observatie.
 9. @MoNeRsT-Respins.Cererile respinse se pot reface la minim 7 zile dupa respingere.Te rog sa citesti modelul din nou.
 10. @MoNeRsT-Respins.Te rog sa recitesti modelul pentru cerere,pentru a fi valida este necesar sa pui la final fraza de la punctul a).Pe langa asta,te rog sa revi cu o constructie mai buna de atat. Cei respinsi pot reface cererea la minim 7 zile !
 11. @Alex_killers-Respins. Cei respinsi pot reface cererea la minim 7 zile.
 12. @Alex_killers-Respins.Te rog sa recitesti modelul pentru cerere,pentru a fi valida este necesar sa pui la final fraza de la punctul a) Cei respinsi pot reface cererea la minim 7 zile.
 13. @peteriss-Acceptat.Te rog sa iei legatura cu mine pe server.
 14. Daca te uiti inspre final,se observa destul de usor,si ala nu a fost un "combo".Pe langa asta,nu e prima oara cand spui "nu am hack" si dupa spui altceva si incepi sa ameninti.Consider ca am fost destul de clara.
 15. Intr-adevar,am pus ca premiu un spawner.Warn-ul nu a fost fara motiv,si nu e prima,ci a treia oara cand ti se aplica o pedeapsa.Pentru fiecare warn este cate un video.