Sonia_13

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Excellent

About Sonia_13

 • Rank
  Joiner
 • Birthday 02/20/2001

Contact Methods

 • Discord
  sonias3by
 • Facebook
  Sonia Sabrina

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Craiova

Previous Fields

 • Nick SA:MP
  Sonia_13
 • Nick CS
  Sonia_13
 • Nick MC
  Sonia_13

Recent Profile Visitors

879 profile views
 1. Matey505-Nu este sanctionat. Topic inchis-Motiv:Dovezi insuficiente
 2. Ai la dispozitie 30 de minute sa postezi o poza mai clara.Ca sa fie dovada de Tpa+Kill,trebuie sa apara atunci cand ti-a dat Tpa,si mesajul cu "LilAlfred was slain by Matey505"
 3. @Cano0o-Respins.Nu ai acordat like primului post,semn ca nu ai citit complet modelul.Pe langa asta,cererea e facuta in batjocura si nici nu ai prezentat constructii. @petrica-Respins.Nu ai acordat like primului post,semn ca nu ai citit complet modelul.Pe langa asta,cererea e facuta in batjocura si nici nu ai prezentat constructii. Cei respinsi pot face cerere din nou la minim 7 zile de la respingere.
 4. Salut.Ai primit un warn si de la _Usui_,si imediat dupa mute 3 ore de la mine,deci consider ca ar trebui sa prezint si dovezile mele.In regulament exista urmatoarele: 4.d)Daca helperul considera ca situatia a fost explicata iar dvs. tot insistati veti primi: 4. e) Adminii au prioritate la orice, daca esti intrebat de un admin ceva, lasi ce faci si ii raspunzi. Daca il iei la misto sau nu ii raspunzi vei primi ban in functie de situatie 1. b) Jigniri aduse STAFF-ului 7.b) Polemicele (Certurile pe server) poti fi sanctionate cu mute de 3 ore, daca este cazul cu avizul fondatorului jucatorul va primi pedeapsa capitala. Pentru a nu ajunge in una din situatiile mentionate anterior depuneti o plangere pe forum, decidem noi daca persoana va pagubit sau a incalcat regulamentul, nu faceti voi legea. Inca din pozele tale,chiar,se vede ca il iei la misto pe _Usui_,dar sunt si alte dovezi.
 5. Nick-ul tău:Sonia_13 Reclam pe :RespawN Motiv:Drive-By Dovada(neapărat un screenshot):
 6. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 7. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 8. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 9. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 10. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 11. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 12. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 13. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 14. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze: