Sonia_13

Moderator MC Normal
 • Content count

  47
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sonia_13

 1. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 2. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 3. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 4. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 5. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 6. Salut.Ai mai jos filmarea in care se observa Anti-Knockback.Nu este prima oara cand ai un warn pentru hack,si povestea ca "te blocai in pamant sau in aer" nu are cum sa fie reala,in video se vede perfect ca pe server nu era lag.Degeaba spui la cateva ore distanta de test Team Viewer,ai nevoie de minim 45 de secunde-un minut pentru a sterge un hack.Sa zicem ca prin absurd Anti-Knockback nu era implicat,dar se vede de mai multe ori cum te intorci la el mult prea brusc si incepi sa dai aiurea.
 7. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 8. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 9. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 10. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 11. 1) Nickname in joc: Sonia_13 2a) Varsta: 17 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 6010220 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Da. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: - 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.:Pana in momentul de fata am avut functii pe sapte servere,din 2012 pana acum,dintre care patru cele mai mari din Romania luand in calcul numarul de playeri si trei mai mici.Am lucrat in trecut si la eGaming,pe perioada 2017-2018. 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da. 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: 1d 8h 8)O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server:In mod normal,principalele lucruri pe care le fac e sa vorbesc cu playerii si sa construiesc,tinand cont ca in trecut m-am ocupat de unele constructii care inca mai apar pe server.Ce fac depinde de numarul de playeri online pentru ca este o diferenta dintre a ajuta 1-2 la fiecare 10 minute sau 10-15. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?Avand in vedere ca staff-ul actual e destul de cumsecade,nu ar fi o problema de a coopera cu el. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?In mare parte,experienta.Este adevarat ca in fiecare zi vezi ceva nou,dar in mare parte din situatii am un raspuns. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Este posibil ca stafful sa fi observat deja ca am o viteza mult mai mare in scris fata de un om obisnuit.In combinatie cu experienta adunata de-a lungul timpului,dupa parerea mea cred ca este un beneficiu destul de mare. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?Cu cei care au intrat zilele astea am facut cunostinta recent si pot spune ca sunt destul de buni la ceea ce fac.Ramane sa ma intalnesc cu restul. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Am jucat mai mult de un an inainte pe eGaming si pot sa spun ca a fost una dintre cele mai placute experiente de pana acum.Cel mai probabil pentru ca stafful este mult mai comunicativ fata de alte servere si playerii au la cine sa ceara ajutor. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?: 5 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da. 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu. 17) Alte mentiuni: Sper sa ne intelegem cat mai bine in cazul acceptarii. 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: Da. 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: Da.
 12. Nick-ul tau :Sonia_13 Nick-ul celui reclamat:TheEagleRo Reclam pentru:Jail nejustificat Descrierea faptei pentru care reclami:Respectivul mi-a dat un mesaj cum ca ar fi vrut sa ma verifice pe TeamViewer,de hackuri cel mai probabil.I-am spus ca nu aveam TeamViewer,aveam in schimb skype si putea foarte usor sa ma verifice prin partajare.Fara nicio alta explicatie,mi-a dat warn pentru refuz la verificare,desi i s-a spus clar ca ma putea verifica.Pe langa asta,recent am avut probleme cu internetul,asta inseamna ca pica mai mereu,deci nu am iesit din spawn.Nu prea avea cu ce sa ma prinda,fie x-ray sau hackuri pentru PvP,si sunt destul de sigura ca nu prea are nici dovezi.Mai jos sunt dovezi cu poza pe server cand m-a luat la vorba,ca sa se vada in colt ca nu exista nimic "dubios",si cu inceputul logurilor,unde apar de obicei unele hackuri. Data / Ora:28/05/2018,13:30 O dovada (Poze clare):https://imgur.com/a/65fd7W8
 13. @ciprianNoki123-Respins.Ti s-a spus sa refaci cererea la mimim 7 zile de la respingere.Pe langa asta,ai copiat majoritatea pozelor din cererea altcuiva,nici macar nu te-ai chinuit sa ascunzi ca nu sunt ale tale.Rusine! Cei care nu au fost acceptati pot reface cererea la minim 7 zile de la respingere!
 14. Din punctul asta de vedere,nici nu mai conteaza ca te-a amenintat sau nu.Vad ca emanuel a venit cu dovezi,te rog sa aduci si tu,si nu ca "te-a amenintat".Strict dovezi cu abateri din regulament,nimic altceva.
 15. @ciprianNoki123 -Respins.N-ai respectat modelul si cererea e facuta in batjocura pura.Te rog sa o refaci respectand conditiile date. Cei care nu au fost acceptati pot sa refaca cererea la minim 7 zile de la respingere!
 16. @ChameleonArt-Respins.Nu ai acordat like primului post,semn ca nu ai citit modelul.Pe langa asta,data viitoare cand faci cerere,te rog sa ai constructia finisata. Cei care nu au fost acceptati pot reface cererea la minim 7 zile dupa respingere.
 17. @AditzuHiHiHi-Respins.Constructiile date sunt slabe,te rog sa revii cu ceva mai bun. @andreiTube-Respins.Tot ce ai facut e sa copiezi pozele din cererea altcuiva,la care tot eu am raspuns.Nici nu-mi dau seama de ce te-ai mai chinuit sa faci cerere.Rusine! Cei care nu au fost acceptati pot face cererea la minim 7 zile de la respingere!
 18. @AtarliOyuncuTr2-Acceptat.Te rog sa ma contactezi atunci cand esti online pe server. Cei care nu au fost acceptati pot reface cererea la minim 7 zile dupa respingere!
 19. @FeehMatheus-Respins.O scurta cautare pe internet a unora dintre constructiile tale a fost efectuata,si rezultatul il ai aici https://imgur.com/a/jGLxe.Nu am cum sa iti acord builder pe lucruri copiate.Pe langa asta,nu ai acordat like primului post,adica modelul de cerere,semn ca nu l-ai citit. Cei care nu au fost acceptati pot reface cererea la minim 7 zile dupa respingere!
 20. @ascwfuba-Acceptat.Te rog sa ma contactezi atunci cand esti online pe server. Cei care nu au fost acceptati pot reface cererea la minim 7 zile dupa respingere!
 21. Nick-ul tau :Sonia_13 Nick-ul celui reclamat:DiaQueen Reclam pentru:Inselatorie Descrierea faptei pentru care reclami:Din filmulet se vede cum cheama playerii la un parkour la care saritura de final este imposibila,cu intrare de la 10k pana la 40k,punand ca premiu un spawner de blaze,un stack de diamante si o casa. Data / Ora:13:30 O dovada (Poze clare):
 22. @DiaQueen reclamatia cuprinde clar ce ai facut tu atunci.Video-ul exista,logurile exista,nu ai ce modifica,din pacate.Intr-adevar,parkour-ul a fost modificat abia la 2 ore,dupa ce ai mai inselat cateva zeci de playeri,dupa care l-ai schimbat cum era inainte,deci nu inteleg unde vrei sa bati.Pe langa asta,te rog sa ai un limbaj decent pe forum.Daca vrei sa explici cumva ca prin absurd dovezile nu justifica nimic,te rog pune si tu dovezile proprii,si incearca sa fii mai serioasa.
 23. Se vede inca din filmulet ca atunci cand am pus-o sa faca ea saritura a fost complet ezitanta si incerca cu fly.Pe langa asta,se mai vede ca sunt si jucatori care spun ca nu poate fi terminat parkour-ul. https://imgur.com/a/AVkVX Pe langa asta,atunci cand am intrebat-o din nou cat mi-a cerut a zis "Nu ca imi faci reclamatie".In video am dat chatul mai sus ca sa se poata vedea cat a cerut prima oara. @DiaQueen Din loguri se poate vedea ca ti-am spus de mai multe ori sa repari parkour-ul,dar interesul a fost zero.Din orice punct ai privi,nu are cum sa fie pur si simplu o "neintelegere".
 24. Nick-ul tau:Sonia_13 Descrierea Bug-ului :Bug-ul consta pe scurt in folosirea vanish-ului la staff si la cei iesiti din staff recent.Nu conteaza daca este pornit sau oprit,conteaza doar daca ai intrat inaintea altcuiva.Respectivul te va vedea cu el pornit,chiar daca este oprit.La staff se poate rezolva destul de usor manual,dar la cei iesiti recent care nu mai au acces la comanda nu se poate rezolva.In consecinta,cei doi playeri care nu se vad unul pe celalalt nu pot folosi ./whisper sau ./tpa. Poza Bug-ului :Nu este nevoie. Pasi necesari pentru a-l reproduce:Pasii au fost prezentati mai sus.