Sonia_13

Members
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sonia_13

 1. @ciprianNoki123-Respins.Ti s-a spus sa refaci cererea la mimim 7 zile de la respingere.Pe langa asta,ai copiat majoritatea pozelor din cererea altcuiva,nici macar nu te-ai chinuit sa ascunzi ca nu sunt ale tale.Rusine! Cei care nu au fost acceptati pot reface cererea la minim 7 zile de la respingere!
 2. Din punctul asta de vedere,nici nu mai conteaza ca te-a amenintat sau nu.Vad ca emanuel a venit cu dovezi,te rog sa aduci si tu,si nu ca "te-a amenintat".Strict dovezi cu abateri din regulament,nimic altceva.
 3. @ciprianNoki123 -Respins.N-ai respectat modelul si cererea e facuta in batjocura pura.Te rog sa o refaci respectand conditiile date. Cei care nu au fost acceptati pot sa refaca cererea la minim 7 zile de la respingere!
 4. @ChameleonArt-Respins.Nu ai acordat like primului post,semn ca nu ai citit modelul.Pe langa asta,data viitoare cand faci cerere,te rog sa ai constructia finisata. Cei care nu au fost acceptati pot reface cererea la minim 7 zile dupa respingere.
 5. @AditzuHiHiHi-Respins.Constructiile date sunt slabe,te rog sa revii cu ceva mai bun. @andreiTube-Respins.Tot ce ai facut e sa copiezi pozele din cererea altcuiva,la care tot eu am raspuns.Nici nu-mi dau seama de ce te-ai mai chinuit sa faci cerere.Rusine! Cei care nu au fost acceptati pot face cererea la minim 7 zile de la respingere!
 6. @AtarliOyuncuTr2-Acceptat.Te rog sa ma contactezi atunci cand esti online pe server. Cei care nu au fost acceptati pot reface cererea la minim 7 zile dupa respingere!
 7. @FeehMatheus-Respins.O scurta cautare pe internet a unora dintre constructiile tale a fost efectuata,si rezultatul il ai aici https://imgur.com/a/jGLxe.Nu am cum sa iti acord builder pe lucruri copiate.Pe langa asta,nu ai acordat like primului post,adica modelul de cerere,semn ca nu l-ai citit. Cei care nu au fost acceptati pot reface cererea la minim 7 zile dupa respingere!
 8. @ascwfuba-Acceptat.Te rog sa ma contactezi atunci cand esti online pe server. Cei care nu au fost acceptati pot reface cererea la minim 7 zile dupa respingere!
 9. Nick-ul tau :Sonia_13 Nick-ul celui reclamat:DiaQueen Reclam pentru:Inselatorie Descrierea faptei pentru care reclami:Din filmulet se vede cum cheama playerii la un parkour la care saritura de final este imposibila,cu intrare de la 10k pana la 40k,punand ca premiu un spawner de blaze,un stack de diamante si o casa. Data / Ora:13:30 O dovada (Poze clare):
 10. @DiaQueen reclamatia cuprinde clar ce ai facut tu atunci.Video-ul exista,logurile exista,nu ai ce modifica,din pacate.Intr-adevar,parkour-ul a fost modificat abia la 2 ore,dupa ce ai mai inselat cateva zeci de playeri,dupa care l-ai schimbat cum era inainte,deci nu inteleg unde vrei sa bati.Pe langa asta,te rog sa ai un limbaj decent pe forum.Daca vrei sa explici cumva ca prin absurd dovezile nu justifica nimic,te rog pune si tu dovezile proprii,si incearca sa fii mai serioasa.
 11. Se vede inca din filmulet ca atunci cand am pus-o sa faca ea saritura a fost complet ezitanta si incerca cu fly.Pe langa asta,se mai vede ca sunt si jucatori care spun ca nu poate fi terminat parkour-ul. https://imgur.com/a/AVkVX Pe langa asta,atunci cand am intrebat-o din nou cat mi-a cerut a zis "Nu ca imi faci reclamatie".In video am dat chatul mai sus ca sa se poata vedea cat a cerut prima oara. @DiaQueen Din loguri se poate vedea ca ti-am spus de mai multe ori sa repari parkour-ul,dar interesul a fost zero.Din orice punct ai privi,nu are cum sa fie pur si simplu o "neintelegere".
 12. Nick-ul tau:Sonia_13 Descrierea Bug-ului :Bug-ul consta pe scurt in folosirea vanish-ului la staff si la cei iesiti din staff recent.Nu conteaza daca este pornit sau oprit,conteaza doar daca ai intrat inaintea altcuiva.Respectivul te va vedea cu el pornit,chiar daca este oprit.La staff se poate rezolva destul de usor manual,dar la cei iesiti recent care nu mai au acces la comanda nu se poate rezolva.In consecinta,cei doi playeri care nu se vad unul pe celalalt nu pot folosi ./whisper sau ./tpa. Poza Bug-ului :Nu este nevoie. Pasi necesari pentru a-l reproduce:Pasii au fost prezentati mai sus.
 13. @Amiral(peteriss)-Respins.Aici e o comparatie dintre constructia ta si o postare a unui youtuber de undeva de prin 2017.Gradul necesita lucruri originale,si pe interiorul casei nu poti ajunge builder.https://imgur.com/a/Th1L9 Cei care nu au fost acceptati pot reface cererea la minim 7 zile dupa respingere!
 14. Din cate vad eu,poza are urme de trucaj,presupun ca stii pedeapsa pentru minciuni aduse staffului.Daca va fi dovedit a fi adevarata poza,Hakai va fi sanctionat.
 15. Vazut si luat la cunostinta.Multumim pentru observatie.
 16. Daca te uiti inspre final,se observa destul de usor,si ala nu a fost un "combo".Pe langa asta,nu e prima oara cand spui "nu am hack" si dupa spui altceva si incepi sa ameninti.Consider ca am fost destul de clara.
 17. Intr-adevar,am pus ca premiu un spawner.Warn-ul nu a fost fara motiv,si nu e prima,ci a treia oara cand ti se aplica o pedeapsa.Pentru fiecare warn este cate un video.
 18. Vazut si luat la cunostinta.Multumim pentru timpul acordat reclamatiei.
 19. Nick-ul tau :Sonia_13 Nick-ul celui reclamat:RaduTheDark Reclam pentru:Reclama Descrierea faptei pentru care reclami:Reclama in ./w Data / Ora:14:22,30/6/2017 O dovada (Poze clare):