Sonia_13

Members
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sonia_13

 1. Matey505-Nu este sanctionat. Topic inchis-Motiv:Dovezi insuficiente
 2. Ai la dispozitie 30 de minute sa postezi o poza mai clara.Ca sa fie dovada de Tpa+Kill,trebuie sa apara atunci cand ti-a dat Tpa,si mesajul cu "LilAlfred was slain by Matey505"
 3. @Cano0o-Respins.Nu ai acordat like primului post,semn ca nu ai citit complet modelul.Pe langa asta,cererea e facuta in batjocura si nici nu ai prezentat constructii. @petrica-Respins.Nu ai acordat like primului post,semn ca nu ai citit complet modelul.Pe langa asta,cererea e facuta in batjocura si nici nu ai prezentat constructii. Cei respinsi pot face cerere din nou la minim 7 zile de la respingere.
 4. Salut.Ai primit un warn si de la _Usui_,si imediat dupa mute 3 ore de la mine,deci consider ca ar trebui sa prezint si dovezile mele.In regulament exista urmatoarele: 4.d)Daca helperul considera ca situatia a fost explicata iar dvs. tot insistati veti primi: 4. e) Adminii au prioritate la orice, daca esti intrebat de un admin ceva, lasi ce faci si ii raspunzi. Daca il iei la misto sau nu ii raspunzi vei primi ban in functie de situatie 1. b) Jigniri aduse STAFF-ului 7.b) Polemicele (Certurile pe server) poti fi sanctionate cu mute de 3 ore, daca este cazul cu avizul fondatorului jucatorul va primi pedeapsa capitala. Pentru a nu ajunge in una din situatiile mentionate anterior depuneti o plangere pe forum, decidem noi daca persoana va pagubit sau a incalcat regulamentul, nu faceti voi legea. Inca din pozele tale,chiar,se vede ca il iei la misto pe _Usui_,dar sunt si alte dovezi.
 5. Nick-ul tău:Sonia_13 Reclam pe :RespawN Motiv:Drive-By Dovada(neapărat un screenshot):
 6. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 7. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 8. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 9. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 10. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 11. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 12. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 13. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 14. Nick in Joc: Sonia_13 Descriere: Descriere: Cateva poze de pe serverul de Minecraft al comunitatii eGaming. Wallpaper HD. Link la Poze:
 15. 1) Nickname in joc: Sonia_13 2a) Varsta: 17 2b) Primele 7 cifre ale CNP-ului: 6010220 3) Detii cont de Minecraft cumparat?: Da. 4) Ce experienta ai ca si jucator Minecraft: - 5) Ai avut vreodata functii pe alte servere de Minecraft? Daca da, ce functii ai avut si pe ce perioada? Detaliaza.:Pana in momentul de fata am avut functii pe sapte servere,din 2012 pana acum,dintre care patru cele mai mari din Romania luand in calcul numarul de playeri si trei mai mici.Am lucrat in trecut si la eGaming,pe perioada 2017-2018. 6) Ai citit regulamentul serverului?: Da. 7) Cat timp ai activ in prezent pe serverul de survival?[use: /ar check]: 1d 8h 8)O scurta descriere personala a comportamentului si activitatilor tale de zi cu zi pe server:In mod normal,principalele lucruri pe care le fac e sa vorbesc cu playerii si sa construiesc,tinand cont ca in trecut m-am ocupat de unele constructii care inca mai apar pe server.Ce fac depinde de numarul de playeri online pentru ca este o diferenta dintre a ajuta 1-2 la fiecare 10 minute sau 10-15. 9) Consideri ca poti lucra in echipa cu restul membrilor din grup?Avand in vedere ca staff-ul actual e destul de cumsecade,nu ar fi o problema de a coopera cu el. 10) Ce te face sa crezi ca esti menit pentru aceasta sarcina?In mare parte,experienta.Este adevarat ca in fiecare zi vezi ceva nou,dar in mare parte din situatii am un raspuns. 11) Ce beneficii ar aduce prezenta ta in cadrul grupului?: Este posibil ca stafful sa fi observat deja ca am o viteza mult mai mare in scris fata de un om obisnuit.In combinatie cu experienta adunata de-a lungul timpului,dupa parerea mea cred ca este un beneficiu destul de mare. 12) Cum poti descrie actualii membri ai grupului de helperi?Cu cei care au intrat zilele astea am facut cunostinta recent si pot spune ca sunt destul de buni la ceea ce fac.Ramane sa ma intalnesc cu restul. 13) De ce vrei sa oferi ajutor serverului MC.eGaming.RO?:Am jucat mai mult de un an inainte pe eGaming si pot sa spun ca a fost una dintre cele mai placute experiente de pana acum.Cel mai probabil pentru ca stafful este mult mai comunicativ fata de alte servere si playerii au la cine sa ceara ajutor. 14) Cate voturi ai acordat pana acum serverului?: 5 15) Daca vei fi acceptat pentru teste esti sigur ca detii bagajul de cunostinte necesar sa ajuti orice jucator?: Da. 16) Ai vreo donatie VIP efectuata? Daca da ce suma?: Nu. 17) Alte mentiuni: Sper sa ne intelegem cat mai bine in cazul acceptarii. 18) Esti abonat la canalul Ownerului, VRazvan?: Da. 19) Ai apreciat video-ul de prezentare a serverului?: Da.
 16. @ChaosReis-Respins.Pentru a fi valida cererea dumneavoastra trebuie sa puneti la final fraza de la punctul a).Pe langa asta,te rog sa recitesti modelul de cerere.Este necesar poza cu ./ar check si poza cu constructiile tale. Cei respinsi pot reface cererea la minim 7 zile de la respingere!
 17. @Dark_infernoBoy-Respins.Casa aceea NU este facuta de tine.In caz ca mai faci cerere,te rog sa nu aduci proiecte copiate. Cei respinsi pot reface cererea la minim 7 zile de la respingere!
 18. @LaurentiuIM-Respins.Pentru a fi valida cererea dumneavoastra trebuie sa puneti la final fraza de la punctul a).Pe langa asta,constructiile nu au chiar cea mai mare calitate,singurul care capteaza privirea e mai mult shaderul,dar constructiile nu. Cei respinsi pot reface cererea la minim 7 zile de la respingere!
 19. @ShadowBoy48-Respins.-Pentru a fi valida cererea dumneavoastra trebuie sa puneti la final fraza de la punctul a) -Iti trebuie minim 24h pe server pentru a face o cerere,indiferent ca este de builder sau helper -La cerere trebuie atasate poze cu constructii de pe server.Te rog sa recitesti modelul de cerere. Cei respinsi pot reface cererea la minim 7 zile de la respingere! Il rog pe @Vibers1 sa nu posteze altceva decat propria lui cerere,altceva nu.
 20. @Vibers1-Respins.Ai foarte multe abateri din modelul actual.Pentru a-ti fi valida cererea trebuie sa pui la finalul cererii fraza de la punctul a).Pe langa asta,scrie strict despre constructii ca trebuie facute pe serverul nostru,si pe langa asta,sa fie ale tale. Cererile respinde pot fi refacute la minim 7 zile de la respingere!
 21. @yodog6-Respins.Te rog sa recitesti modelul pentru cerere,pentru a fi valida este necesar sa pui la final fraza de la punctul a).Pe langa asta,constructiile sunt teribil de slabe.Daca o sa revii cu o cerere,te rog sa aduci ceva mai profesional. Cei respinsi pot reface cererea la minim 7 zile de la respingere!
 22. @MoNeRsT-Respins.Cererile respinse se pot reface la minim 7 zile dupa respingere.Te rog sa citesti modelul din nou.
 23. @MoNeRsT-Respins.Te rog sa recitesti modelul pentru cerere,pentru a fi valida este necesar sa pui la final fraza de la punctul a).Pe langa asta,te rog sa revi cu o constructie mai buna de atat. Cei respinsi pot reface cererea la minim 7 zile !
 24. @Alex_killers-Respins. Cei respinsi pot reface cererea la minim 7 zile.